View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fenikso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:22 am Post subject: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
Ahoj všichni. Mám novou CX65ku pár dní.
Zajímalo by mě, jestli je normální, že při nastavování hlasitosti vyzvánění se nepřehrává melodie kterou mám pro vyzvánění vybranou ale nějaká jiná? Takže když chci vyzkoušet jak bude zvonění slyšet, tak se musím prozvonit z jiného mobilu?! Pevně doufám, že mám v mobilu nějaký prehistorický firmware .
Jo, ještě bych se chtěl zeptat, jak se dozvím co za firmware mám v telefonu. Díky. |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:26 am Post subject: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
fenikso wrote: | Ahoj všichni. Mám novou CX65ku pár dní.
Zajímalo by mě, jestli je normální, že při nastavování hlasitosti vyzvánění se nepřehrává melodie kterou mám pro vyzvánění vybranou ale nějaká jiná? Takže když chci vyzkoušet jak bude zvonění slyšet, tak se musím prozvonit z jiného mobilu?! Pevně doufám, že mám v mobilu nějaký prehistorický firmware .
Jo, ještě bych se chtěl zeptat, jak se dozvím co za firmware mám v telefonu. Díky. |
to je normál..přehrává to melodii co je defaultní v mobilu
a ten FW zjistíš *#06# das více a položka FW-Version |
|
Back to top |
|
 |
fenikso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:35 am Post subject: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
noexp wrote: |
to je normál..přehrává to melodii co je defaultní v mobilu
a ten FW zjistíš *#06# das více a položka FW-Version |
Díky za odpověď. No tak to je fakt komedie . Nikdy by mě nenapadlo, že na novém mobilu si nebudu moct pohodlně nastavit zvonění . |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:43 am Post subject: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
fenikso wrote: |
Díky za odpověď. No tak to je fakt komedie . Nikdy by mě nenapadlo, že na novém mobilu si nebudu moct pohodlně nastavit zvonění . |
ale...dit je to kravinka..nastavuješ snad zvonění každej den??
ja si to prehraju v kompu..nahazim do mobilu...rozdělim ke skupinám..a mám to stejný od tý doby co mam mobil (měsíc)
co máš za FW??? |
|
Back to top |
|
 |
fenikso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:01 pm Post subject: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
noexp wrote: |
ale...dit je to kravinka..nastavuješ snad zvonění každej den??
ja si to prehraju v kompu..nahazim do mobilu...rozdělim ke skupinám..a mám to stejný od tý doby co mam mobil (měsíc)
co máš za FW??? |
No až to jednou nastavím tak jo 8) . FW25, o 43ce ani nepřemýšlím, jestli ještě stlumí zvonění. MIDI zvonění je strašně tiché už i teď (oproti kompu), teď jsem si hrál s wavkem, ale nemám čas ani náladu se pořád hrabat v mobilu. |
|
Back to top |
|
 |
mymy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:09 pm Post subject: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
fenikso wrote: |
No až to jednou nastavím tak jo 8) . FW25, o 43ce ani nepřemýšlím, jestli ještě stlumí zvonění. MIDI zvonění je strašně tiché už i teď (oproti kompu), teď jsem si hrál s wavkem, ale nemám čas ani náladu se pořád hrabat v mobilu. |
FW 43 to tiez robi... takze novy fw ti nepomoze...
existuje sposob ako to spravit: msuis mat odomknute disky v zlozke config/default najdes povodne zvonenia, ktore zvonia pri nadstavovani hlasitosti, tie len prepises.... _________________ C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|