View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | koscik wrote: | Tak toho se nezbavis- ale tusim na beinspired sem videl navod jak tyhle dotazy javy vypnout. Otazka je jestli je to dobry z hlediska bezpecnosti... |
A nešlo by třeba udělat nějakej Certifikát jako má PhotoEditor, aby se to neptalo? Chtěl bych to vypnout jen u Colibry... |
Slo by aplikaci podepsat, aby se uz telefon neptal. Ctete zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699&highlight= |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:49 pm Post subject: Re: jimm |
|
|
PZ wrote: | WellKeY wrote: | Zacal jsem take pouzivat jimm(a) a je opravdu super hlavne bylo jednodussi ho zprovoznit jen jsem nastavil cislo a heslo a uz o frcelo Jen mi nejak nejde odeslat obrazek... nevim proc... ale na tlachani je to super vecicka vsem doporucuju |
No taky bych ho rád používal kdyby mi frčel. Hlási: Chyba připojení GPRS ale wap pres GPRS mi normálně jde. Mám Oskar newim čím to muze byt. |
http://www.oskararena.cz/index.php
A bezte po nastaveni. http://www.oskararena.cz/nastaveni_mt.php?vyrmt=4 kde si vyberete svuj model pristroje. Navic se kouknete do sve samoobsluhy jestli mate vse spravne aktivovano. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:13 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | m65mx wrote: |
...nefunkčnímu připojení GPRS... |
Nějak mě to stále svádí ke dvou závěrům.
1. Není povoleno GPRSm ale to je z obrázku v článku patrné, takže tady snad chyba není. Nebo
2. GPRS neáš zprovozněné u operátora
Nic jiného už mě nenapadá. |
Asi jsem tomu přišel na kloub, ale to vůbec neznamená že je to vyřešený, navíc ale stejně se mi to nějak nezdá.
Dospěl jsem k závěru, že mám starou SIM kartu, která momentálně (= možná to jde spravit nějakou aktivací na infolince) nepodporuje GPRS pro mobile internet, ale jen pro WAP. Mám svoji SIM kartu už téměř 5 let, mám ještě předčíslí 607 a to se dnes u Go už moc nevidí...
Tedy: Dal jsem do telefonu novou (od Vánoc) SIM kartu, na infolince jsem aktivoval GPRS, protože na ní ještě nebylo GPRS aktivováno, a GPRS připojení v Colibry se rozběhlo přesně jak má, s APN gointernet.
Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže.
Ahoj
m65mx |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
[quote="m65mx"] Krokodýl wrote: | .
Dospěl jsem k závěru, že mám starou SIM kartu, která momentálně (= možná to jde spravit nějakou aktivací na infolince) nepodporuje GPRS pro mobile internet, ale jen pro WAP. Mám svoji SIM kartu už téměř 5 let, mám ještě předčíslí 607 a to se dnes u Go už moc nevidí...
Tedy: Dal jsem do telefonu novou (od Vánoc) SIM kartu, na infolince jsem aktivoval GPRS, protože na ní ještě nebylo GPRS aktivováno, a GPRS připojení v Colibry se rozběhlo přesně jak má, s APN gointernet.
Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže.
Ahoj
m65mx |
No výborně, teď ještě aby to někdo potvrdil i ve svém případě a je po problému. Myslím, že pokud je to opravdu typem karty, asi by stálo za úvahu bombardovat operátora o výměnu, samozřejmě se stejným číslem. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
m65mx wrote: |
...Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže....
|
Zatím se mi stále nepodařilo (už asi na pátý pokus) deaktivovat GPRS... nabídka hlasového systému *88: 8 --> 2 --> 2 --> 2 --> 1 se vždy po stisknutí 1 na konci ozve "Litujeme, ale systém je právě využíván zákazníky, kteří se dovolali před vámi."...
Budu to zkoušet dál, uvidíme...
Ahoj
m65mx |
|
Back to top |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
m65mx wrote: | m65mx wrote: |
...Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže....
|
Zatím se mi stále nepodařilo (už asi na pátý pokus) deaktivovat GPRS... nabídka hlasového systému *88: 8 --> 2 --> 2 --> 2 --> 1 se vždy po stisknutí 1 na konci ozve "Litujeme, ale systém je právě využíván zákazníky, kteří se dovolali před vámi."...
Ahoj
m65mx |
zkoušim to půl dne a furt to samý... tak na to asi kašlu...
Mějte se
m65mx |
|
Back to top |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:28 am Post subject: |
|
|
m65mx wrote: | Zatím se mi stále nepodařilo (už asi na pátý pokus) deaktivovat GPRS... nabídka hlasového systému *88: 8 --> 2 --> 2 --> 2 --> 1 se vždy po stisknutí 1 na konci ozve "Litujeme, ale systém je právě využíván zákazníky, kteří se dovolali před vámi."...
Ahoj
m65mx |
zkoušim to půl dne a furt to samý... tak na to asi kašlu...
Mějte se
m65mx[/quote]
Super sluzbby uz tam bezim taky neco aktivovat nebo zmenit. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | jenda.69 wrote: | koscik wrote: | Tak toho se nezbavis- ale tusim na beinspired sem videl navod jak tyhle dotazy javy vypnout. Otazka je jestli je to dobry z hlediska bezpecnosti... |
A nešlo by třeba udělat nějakej Certifikát jako má PhotoEditor, aby se to neptalo? Chtěl bych to vypnout jen u Colibry... |
Slo by aplikaci podepsat, aby se uz telefon neptal. Ctete zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699&highlight= |
Včera jsem to zkoušel, ale brutálně mi to zpomalilo PC a dlouho se nic nedělo  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Tomáš kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:29 am Post subject: Historie |
|
|
Rád bych se zeptal, zda se Vám historie chová stejně jako mě nebo jestli dělám něco špatně: Po odeslání zprávy se kontakt probarví modře, čímž se má naznačit, že u tohoto kontaktu se ukládá historie. To je vpořádku. Ale na takovýto modrý kontakt už se svou S65kou neumím poslat znovu zprávu. Jde to až v případě, kdy historii smažu. Pak už můžu opět kliknout joystickem a otevře se mi zadávání zprávy.
Nevíte někdo, jak poslat novou zprávu bez mazání historie???
Budu dvěčný za každou odpověď..... Díky moc. Edison |
|
Back to top |
|
 |
ANONIM INVADER Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:01 am Post subject: problem s coliby |
|
|
MAM JIMMA I COLIBRIHO.JIMM JE SUPER NA NASTAVENÍ A OVLADANI, ALE MA PRO ME JEDNU NEVYHODU NEPODPORUJE MSN .U KOLIBRIHO SE MI PODARILO PO TYDNU KONECNE MSN ROZJET ALE K VECI PROBLEMU :KDYZ CHCI ODPOVEDET OBRATEM NA PRICHOZÍ ZPRAVU TAK SE MI NIKDE NENABIDNE TLACITKO "ODPOVED" NEBO "NOVA ZPRAVA" A JEDINE RESENI JAK POKRACOVAT V KOMUNIKACI JE "SMAZAT DISKUZI" CIMZ SE SMAZOU VSECKY ZPRAVY A TEPRVE AZ POTE MUZU PSAT ZPRAVU.U JIMMA NIC TAKOVE NENI TAM SI MUZU PSAT ODPOVE KDIKOLI !
ZNÁ NEKDO NAKOU FINTU NEBO TRIK
C35->N3310->M55->M65,S65
|
|
Back to top |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 5:39 pm Post subject: CHyba |
|
|
Zdravím,chtěl jsem si znovu stáhnout kontakty z ICQ,ale po kliknutí na registraci,zadání ICQ čísla a hesla mně vyskočí hláška "chyba odeslání registračního formuláře.Zdůvodnění:not implemented".A teď babo raď.Zkoušel jsem přeinstalit PSI a je to pořád stejný:-((( _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
2 Tomáš a ANONIM INVADER: Musíte zmáčknout zelený telefonek a je to bez mazání  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
To je huste!!! akorat se mi nelibi ze kdyz mi prijde zprava tak se zobrazi jenom na jednom řádku a musí se to posouvat ale to je malickost...
za nahrani seznamu mi to vzalo 2Kb a u Jimma to bylo 5Kb
 |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 9:36 pm Post subject: |
|
|
no až přijdu na to jak to rozchodit tak to začnu používat
ale vůbec to nechápu takže asi nic (respektive contact list mi dela problem) |
|
Back to top |
|
 |
zdenekrod kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 7:15 pm Post subject: zřízení ůčtu |
|
|
při zřizování ůčtu na jabler pořád vyskakuje chyba při registraci ůčtu-
Dělam všechno podle návodu . Kdepak co dělam blbě . Prosím - neví někdo ?
už dobrý. beru zpět |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|