clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Rozšíření paměti A55 a C55 na 1144 kb

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Rozšíření paměti A55 a C55 na 1144 kb
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sonix
badatel
badatel

314.02 SMM
PostPosted: Fri Jul 23, 2004 6:22 am    Post subject: Fullflash 888 kb??? Reply with quote

Nevím, jestli to půjde, ale bylo by možné, kdyby někdo udělal zálohu FULLFLASH s pamětí 888 kb ?? To předělání dle návodu je docela složité a navíc se to někdy zcela nepovede. Prostě bych tam nahrál zálohu (a asi se pak musí přepsat IMEI).
Back to top
View user's profile Send private message
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 23, 2004 5:52 pm    Post subject: Re: Fullflash 888 kb??? Reply with quote

sonix wrote:
Nevím, jestli to půjde, ale bylo by možné, kdyby někdo udělal zálohu FULLFLASH s pamětí 888 kb ?? To předělání dle návodu je docela složité a navíc se to někdy zcela nepovede. Prostě bych tam nahrál zálohu (a asi se pak musí přepsat IMEI).

Pokud si nekdy nejakej ten patch aplikoval pak to prece pro tebe nemuze byt tezky. pokud ne tak s imhle radeji nezacinej wink

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
evilFace
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 24, 2004 7:12 pm    Post subject: ... Reply with quote

Zatím sem dělal jen Upgrade A55 Arrow C55, než sem se rozhoupal, pročetl sem asi 4 návody (až na malé vyjímky shodné...) vše se povedlo napoprvé a fown funguje sqelle, ale do toho rozšíření paměti se zatím moc neženu, ptz čtu jak to někomu zlobí, někomu zamrzá atd. Navíc mám možnost vyměnit ho za C60 Dancing (fotřík ho má jan na net přes GPRS) tak nějak nevím, zda se do toho vůbec powštět....

- CX65 (zatím bez úprav)

Old School:

- C60, fw25, 3.75MB, patched

- A55 flashed to C55 fw24, 376KB, patched

- A36
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 03, 2004 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

mám AC55 na 888kb a zvětšenej seznam na 180 položek, pudeto aj stou jednomegovou pamětí?

p.s.: jak mám dostat do toho mobilu s 888kb češtinu? třeba i českou T9?
Back to top
Victor
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 03, 2004 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

křup wrote:
mám AC55 na 888kb a zvětšenej seznam na 180 položek, pudeto aj stou jednomegovou pamětí?

Kde jsi k tomu nečeskému mobilu přišel? V prvé řadě jsi měl začít nahrátím českého firmwaru.

Little_S
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 9:04 am    Post subject: Reply with quote

křup wrote:

to si kde prisiel k tomu zvacseniu pamate? ten u nas ti necha iba cestinu/slovencinu a su tam moznosti zvacsenia az na 1 MB, ak to chces mat aj vo svojom musis najprv nahrat cisty FullFlash C55, tym odstranis ten terajsi patch aj s jazykovou upravou
Back to top
křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Victor wrote:
křup wrote:

Kde jsi k tomu nečeskému mobilu přišel? V prvé řadě jsi měl začít nahrátím českého firmwaru.

te návod mám už strašně dlouho, má ho ze staré verze beinspired.cz, potřebuju vědět, jestli tam teď nějak dostanu češtinu nějakym patchem, páč se mi nechocou znova přčepisovat seznamy, a jak je to s tou jednomegovou pamětí a 180 položkama v seznamu?
Back to top
Little_S
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

křup wrote:
te návod mám už strašně dlouho, má ho ze staré verze beinspired.cz, potřebuju vědět, jestli tam teď nějak dostanu češtinu nějakym patchem, páč se mi nechocou znova přčepisovat seznamy, a jak je to s tou jednomegovou pamětí a 180 položkama v seznamu?

cestinu tam mozes skusit dat...adresy a vsetko potrebne najdes ..::TU::.., ale ak chces zvacsit pamat na 1 MB musis najprv do telefonu nahrat cisty FF C55 napr. z noveho navodu Změna A55 na C55 verze II.
Back to top
křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

dobře pokusim se, ale nepude li to tak tam doufám stači lupnput zálohu fullflash telefonu, kterej se čerstvě proměnil za a55 na c55 a apk aplikovat ten návo, na kterejs mi dal link(dik), ale pro mě je rozhodující, jestli se ta nejvyšší varianta paměti snese s tím zvětšením seznamu. protože nevim přesně, misto čeho se ten seznam zvětšuje, jako na misto čehu se zapisuje.
Back to top
ok2ucx
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 20, 2004 10:36 pm    Post subject: Reply with quote

Vážení a milí,

zkoušel někdo z vás základní patch na zvětšení na 632kB podle http://c55fun.nm.ru/patches_index.html? Ve všemožných návodech není tato varianta zmíněna, příjemné na tom je, že není třeba rozkládat grafiku ani jiné triky. Zkusil jsem to a zatím to jede OK a to mám aplikované patche den v týdny, adresář na 180 míst a hromadu jiných. Zatím se zdá, že to s ničím nekoliduje. Rovněž tam zmiňují jeden miniaturní patchík, který má odstraňovat problémy s SMS (Патч http://c55fun.nm.ru/Patches/Ext_Flex/37sms_fix.vkp, устраняющий проблему 37-ой SMS после увеличения диска (Sinclair)! После применения патча вам надо создать каталог "Ringing tone" в корне при помощи DES, иначе возникнут проблемы с сохранением диктофонных записей.)

Tak si vyberte...

Pavel, ok2ucx
Back to top
huncut
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

Umite nekdo prelozit, na co ten patch s opravou sms je?
Back to top
Little_S
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

ak som to spravne pochopil, tak to odstrani nejaky problem pri ulozeni viac ako 37 SMS po rozsireni disku
Back to top
křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

skoušel už někdo aplikovat ten patch na ty sms? mě totiž tefon mistama hapruje při uloženi moc sms ikdyž mám zětšeno na 888kb. jo, kdyby někdo věděl, kde najdu graf.patche na rozloženou grafiku, tak by nebyl marnej link. dik
Back to top
sonix
badatel
badatel

314.02 SMM
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 6:38 am    Post subject: Reply with quote

ok2ucx wrote:
Vážení a milí,

zkoušel někdo z vás základní patch na zvětšení na 632kB podle http://c55fun.nm.ru/patches_index.html? Ve všemožných návodech není tato varianta zmíněna, příjemné na tom je, že není třeba rozkládat grafiku ani jiné triky. Zkusil jsem to a zatím to jede OK a to mám aplikované patche den v týdny, adresář na 180 míst a hromadu jiných. Zatím se zdá, že to s ničím nekoliduje. Rovněž tam zmiňují jeden miniaturní patchík, který má odstraňovat problémy s SMS (Патч http://c55fun.nm.ru/Patches/Ext_Flex/37sms_fix.vkp, устраняющий проблему 37-ой SMS после увеличения диска (Sinclair)! После применения патча вам надо создать каталог "Ringing tone" в корне при помощи DES, иначе возникнут проблемы с сохранением диктофонных записей.)

Tak si vyberte...

Pavel, ok2ucx

To mám nahrát ten CRC patch a pak hned ten patch 632kb ? Takže mi zůstane čestina? A lze to nahrát i na fw24 s patchi?
Back to top
Little_S
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 9:28 am    Post subject: Reply with quote

ostanu ti vsetky povodne jazyky, mozes tam nechat aj patche, okrem zvacsenia disku
pri nejakych problemoch je dobre nahrat cisty Fullflash a zvacsit disk na nom
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
Page 6 of 12

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum