clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zamrzání CF62 - prosím o radu !

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zamrzání CF62 - prosím o radu !
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 10:57 pm    Post subject: Zamrzání CF62 - prosím o radu ! Reply with quote

Mám nový CF62 a docela často mi telefon částečně zamrzne. (tak jednou za 2 dny)
Volat a SMSkovat jde, ale nejdou vytvářet ani upravovat alarmy a taky existující alarmy přestanou zvonit (spíš vůbec nevyskočí).
Už jsem takhle propásl pár důležitých věcí Sad

Ani nejde pořádně vypnout, musím držet tlačítko hrozně dlouho a pak to chcípne bez vypínací animace.

Po opětovném zapnutí vše OK.

Byl již v servisu u Siemense, dali tam FW14 (vážně), ale nepomohlo to...
(předtím tam byl FW12).

Nemáte někdo podobnou zkušenost? Confused

Díky.
Back to top
View user's profile Send private message
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 8:02 am    Post subject: Reply with quote

No, neber to nějak špatně, ale tomuhle telefonu by nepomohl ani fw99. Jeho pomalost a nestabilita je způsobena tím, že má pro svoje potřeby celkem pomalej procesor a špatně pracuje s pamětí, proto tak často tuhne.
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

pechi wrote:
No, neber to nějak špatně, ale tomuhle telefonu by nepomohl ani fw99. Jeho pomalost a nestabilita je způsobena tím, že má pro svoje potřeby celkem pomalej procesor a špatně pracuje s pamětí, proto tak často tuhne.

A je tady nějaká rozumná možnost, jak mobil používat ke spokojensti uživatele? Nebo má putovat zase do servisu.........? Sad
Back to top
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 27, 2005 2:06 am    Post subject: Snad uz nezamrza Reply with quote

Ahoj all,
po asi trech mesicich trapeni s timto telefonem (fw11) ho manzelka odnesla reklamovat.Telefon zcela nepravidelne pri prichozi SMS zamrzl. Pomohlo jen vyndat baterii a dat zpet. Timto zakrokem se ale ve vetsine pripadu smazaly vsechny prichozi a odchozi SMS. Ani ne za 14dni jsem byl tlf vyzvednout.Servis zavadu uznal a nahral do tlf fw14. V tlf pribylo par novych polozek v menu a zatim se zda byt vse OK. Cas ukaze...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 9:25 pm    Post subject: Re: Snad uz nezamrza Reply with quote

Dxman wrote:
Ahoj all,
po asi trech mesicich trapeni s timto telefonem (fw11) ho manzelka odnesla reklamovat.Telefon zcela nepravidelne pri prichozi SMS zamrzl. Pomohlo jen vyndat baterii a dat zpet. Timto zakrokem se ale ve vetsine pripadu smazaly vsechny prichozi a odchozi SMS. Ani ne za 14dni jsem byl tlf vyzvednout.Servis zavadu uznal a nahral do tlf fw14. V tlf pribylo par novych polozek v menu a zatim se zda byt vse OK. Cas ukaze...

No tak to je docela štěstí. Mé přítelkyni taky nahráli FW14 (původní byl FW12), ale problém s někdy nezvonícími alarmy přetrvává. Když se telefon nechá zapnutý přes noc, tak druhý den si už žádný alarm na 90% ani nepípne. A někdy si nepípne alarm už ani večer Think
Jedině telefon na noc pravidelně vypínat a doufat, že telefon na alarm moc často nezapomene.
Je teda pravda, že jich tam má možná moc, asi tak 30 svátků, narozenin a pár dalších upomínek..... Že by to bylo na tento typ telefonu moc? d'oh! .... ale kapacita se zdá OK.... tak nevím.....
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 6:13 pm    Post subject: Re: Snad uz nezamrza Reply with quote

Dxman wrote:
Ahoj all,
Ahojte.Já jsem měl s tímto founem taky problémy,když tam byl FW 11(mě zase nenaběhl po zapnutí adresář),ale co jsem tam dal FW 12 winswup,tak běhá jako hodinky.Není to sice ta rychlost jako u M 55,ale dá se na to zvyknout.Dxman:Prosím tě mohl bys mi napsat jaké položky přibyly v tom FW 14?Díky Míra
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 10, 2005 1:16 pm    Post subject: Re: Snad uz nezamrza Reply with quote

Miroslav Chodovský wrote:
Dxman:Prosím tě mohl bys mi napsat jaké položky přibyly v tom FW 14?Díky Míra

Ahoj, tak ze jak manzelka tvrdi, rozdil fw14 oproti fw11 je nasledujici:
Pribily polozky v menu vyzvaneni -> zvuk SMS MMS a tony tlacitek, dale
vlastni soubory -> zvuky -> nove vyzvaneni -> moznost pres mic nahrat zvuk(*.wav) a nastavit jako zvoneni. A jeste nejake nove obrazky a animace. Tak snad je to opravdu nove 8) ... DX'

Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 6:07 pm    Post subject: Re: Zamrzání CF62 - prosím o radu ! Reply with quote

jan.oplustil wrote:
Mám nový CF62 a docela často mi telefon částečně zamrzne. (tak jednou za 2 dny)
Volat a SMSkovat jde, ale nejdou vytvářet ani upravovat alarmy a taky existující alarmy přestanou zvonit (spíš vůbec nevyskočí).
Už jsem takhle propásl pár důležitých věcí Sad

Ani nejde pořádně vypnout, musím držet tlačítko hrozně dlouho a pak to chcípne bez vypínací animace.

Po opětovném zapnutí vše OK.

Byl již v servisu u Siemense, dali tam FW14 (vážně), ale nepomohlo to...
(předtím tam byl FW12).

Nemáte někdo podobnou zkušenost? Confused

Díky.

Uplne to samy se deje i u myho kousku, tak mi tam dali FW14 a nepomohlo to. Ty alarmy a upominky jsou kapitola sama pro sebe, neda se na to vubec spolehnout!
Back to top
xs
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 9:00 am    Post subject: Reply with quote

Smile ja mam CF62 s original siemens firmware 21, vsetko funguje ok, len obcas, ked pridu 2 sms naraz, tak len nejako divne pipne,vypne sa a hned zas nabehne do pohotovostneho rezimu, cize jak keby sa nic nestalo, takze skuste fw 21,tak zatim

Let IT be!!!
Back to top
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

xs wrote:
Smile ja mam CF62 s original siemens firmware 21, vsetko funguje ok, len obcas, ked pridu 2 sms naraz, tak len nejako divne pipne,vypne sa a hned zas nabehne do pohotovostneho rezimu, cize jak keby sa nic nestalo, takze skuste fw 21,tak zatim

No dal jsem ho podruhy na reklamaci tak doufam ze mi tam daji taky novej fw a konecne uz to bude v cajku. Ale jak rikas ze se porad vypina tak to je porad naprd! Rikam na ten telefon se neda vubec spolehnout
Back to top
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 11:52 pm    Post subject: nefunkcni alarmy Reply with quote

Dnes jsem brouzdal netem a narazil jsem na povidani o nefunkcnich alarmech na x35.
Cituji:
Nefungující alarmy (schůzky , budíky .....)-Už se Vám naopak někdy stalo, že Vás alarm (nastavený pod položkou "Schůzky") při vypnutém telefonu nezalarmoval?
Za zdánlivě nevysvětlitelné chování alarmů všeho druhu může nepopsaná funkce tlačítka Zap/Vyp/Konec (tlačítko s červeným telefonem).

Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu necháme na pokoji, všechny aktivní alarmy (schůzky, budíky ...) zůstávají aktivní a zafungují i při vypnutém telefonu. Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu krátce stiskneme, budou veškeré alarmy dočasně deaktivovány. Po zapnutí telefonu se obnoví původní stav.

Mozna ze ma ta CF62 take nejakou skrytou funkci 8)

DX'

Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 20, 2005 5:43 pm    Post subject: Re: nefunkcni alarmy Reply with quote

Dxman wrote:
Dnes jsem brouzdal netem a narazil jsem na povidani o nefunkcnich alarmech na x35.
Cituji:
Nefungující alarmy (schůzky , budíky .....)-Už se Vám naopak někdy stalo, že Vás alarm (nastavený pod položkou "Schůzky") při vypnutém telefonu nezalarmoval?
Za zdánlivě nevysvětlitelné chování alarmů všeho druhu může nepopsaná funkce tlačítka Zap/Vyp/Konec (tlačítko s červeným telefonem).

Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu necháme na pokoji, všechny aktivní alarmy (schůzky, budíky ...) zůstávají aktivní a zafungují i při vypnutém telefonu. Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu krátce stiskneme, budou veškeré alarmy dočasně deaktivovány. Po zapnutí telefonu se obnoví původní stav.

Mozna ze ma ta CF62 take nejakou skrytou funkci 8)

DX'

To by bola haluz.

jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun May 01, 2005 8:31 pm    Post subject: Reply with quote

xs wrote:

No tak to bych FW21 taky zkusil, ale ještě není v češtině, pokud se nemýlím. Nebo jo? Tady na Siemensmanii jako CZ označený není.

Díky.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sun May 01, 2005 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Nie,cesky FW21 na nete este nie je...
Spider
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 22, 2005 4:06 pm    Post subject: Nechapu Reply with quote

Mam ten telefon asi tyden a nestacim se divit co to kazdemu dela. Shocked Ten telefon je naprosto v pohode a jsem s nim spokojen. Mam verzi Silver Black a fw.21 pouze anglickou Confused
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum