clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Potize pri nahravani FW do S65 s kabelem Ma-8730P

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Potize pri nahravani FW do S65 s kabelem Ma-8730P
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 3:11 pm    Post subject: Potize pri nahravani FW do S65 s kabelem Ma-8730P Reply with quote

Zdravim, muzete mi poradit jak nahrat novy FW do S65?

Procetl jsem veskera temata i navody tykajici se tohoto problemu lec bez uspesne. Zkousel jsem snad uplne vsechno.

Mam 2x Siemens S65 jeden je original a druhy T-Mobile verze. Oba maji FW 12. a oba detekuji kabel pluged in: DCA-510.PC ma OS Win XPP.

Oficiani verze at uz zkousim jakkoukoliv tak nefunguje vcetne jinych jazykovych mutaci. WS verzi nechci zkouset nebot telefony maji stale pres rok zaruka a neni podminkou pokud se podari nahrat SW verzi ze pujde i original siemens FW. Muzete mi prosim poradit vy kteri mate zkusenost s timto kabelem?

Dekuji

Last edited by Sir on Sun May 08, 2005 6:48 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362

Mě pomohlo telefon vypnout a zapnout a nechat u "Zadejte pin" a pak kdyžtak manuálně najít přes update.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Sir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

diky, ale tenhle clanek mi vubec nepomohl proste bez uspechu. ani jednotlive rady ucivatelu v jinych diskuzich.
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Sir wrote:
diky, ale tenhle clanek mi vubec nepomohl proste bez uspechu. ani jednotlive rady ucivatelu v jinych diskuzich.

A co ti při nahrávání orig. fw píše za chybu?

kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Pri automatickem hledani telefon nenajde zkousel jsem FW 25CZ a FW43CZ.

Pri manualnim hledani se to zasekne na konci po inicializaci a po 2min napise pripojeni se neydarilo.
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Sir wrote:
Pri automatickem hledani telefon nenajde zkousel jsem FW 25CZ a FW43CZ.

Pri manualnim hledani se to zasekne na konci po inicializaci a po 2min napise pripojeni se neydarilo.

Jasně, takže vypni všechny programy co používáš ke správě telefonu, vypni nabíjení a nebo přelep izolačkou, či přikryj papírkem, pin číslo jedna a půjde to, dělalo mi to samé, ale vyzkoušej to víckrát

kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

vcera jsem s tim blbnul od desiti vecer do pul treti do rana. vcetne prelepovani jdednoho pinu 2 pinu. vypnuti Sw nabijeni.

zkousel jsem to milionkrat a nic.
Jeste se mi povedla jedna vec pred chvili. ze jsem stahnul FW43 ze stranek siemensu a po spusteni to napsalo: "Nedostatek pameti pro nahrani SW"

postup kterym to delam je zadne aplikace ani na pozadi. v tel SIM i MMC bez pozadavku na pin.

Spustim orig. uptade Fw a ridim se tim co mi to pise a stale nic. ykousel jse i uplne nabitou baterku i 3/4 a nic.
Back to top
Sir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

Nasel jsem v nekterych forech na to ze je problem zmenit firmware pokud je v tel FW12, ale pokud se pres WS nahraje vetsi tak pak uz origos skacou do telefonu sami. Ma stim nekdo ykusenosti komu nesel oficialni ale sel bez problemu WS? A zaroven od te doby muze nahravat co chce jak chce?
Back to top
Sir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 6:34 pm    Post subject: Reply with quote

Zkousel jsem Winswup verzi a napisemi to v PRE-check "Udate not supported with plugged cable"

Skip nemam zaskrtnuto.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

Takze zkousim dale winswup s obouma telefonama a vyviji se to takto at dam jakoukoliv rychlost tak to pise oblibene "Error on waiting for Ack EOT"

Pri zapnutem telefonu pri zaskrtlych i nezaskrtlych SKIP.

Pri vypnutem telefonu pri zaskrtlych i nezaskrtlych SKIP to hodi "Could not Ping MobileEOT".
Back to top
Sir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 08, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Ten posledni prispevek je take muj.

Uz nevim jak na to. prosim prosim poradte.
Back to top
Igro
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:48 am    Post subject: :( Reply with quote

Tak mám podobný problémy, ačkoliv mám originální kabel (DCA-510).
Nastav si port, kde máš připojenej kabel, na COM1 nebo COM2. Mělo by to fungovat. Mně se to povedlo, i když mi málem spadly Windows Shocked - nechápu to, kvůli takový kravině jako aktivace 1 portu v biosu!!! Confused

Pomohlo to, začalo mi to při nahrávání aspoň házet Errorový hlášky Smile, ale dost záleží na PC systému.

No a teď mi nefunguje OpenDisc, ani žádná jiná aplikace, chovají se jako by tam ten telefon anio nebyl připojenej. Zajímavý je, že mobilephone manger funguje... Shocked

Po všech těch pokusech s nahráním nového FW jsem ale zjistil, že NAPROSTO ZÁSADNÍ VLIV MÁ KONFIGURACE A STAV PC, na kterém se FW nahrává. Vážně. Zkoušel jsem na starším PC, bez šance. s Win98 je to horor, protože po neúspěšném pokusu se totálně zaseknou Evil or Very Mad
Na úplně nadupaný mašině s počítačovym géniem po boku to ale taky nešlo, neměl jsem originální kabel... Crying or Very sad

Tak doufám že si z toho aspoň něco vezmeš... Já už jsem úplně v koncích, četl jsem snad všechno o FW a nahrávání FW, ale už rezignuju a už si pohrávám s myšlenkou že za ten Firmware zaplatim... Brick wall [/b]
Back to top
Sir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 10, 2005 8:32 am    Post subject: Reply with quote

Vzdal jsem to uplne a vcera vyrazil do Siemense na Radlicke. Byla tam pekna blondyna ktere nebylo potreba dlouze neco vysvetlovat. Za dve hodinky uz jsem mel v telefonu FW43CZ. Musim upozornit ze sice tam dopoledne nen ani noha le vecer tam bylo napraskano. Tak jsem si vybral Gold class cekal jsem 1minutu a hned jsem byl na rade byla radost koukat na bliceje ostatnich. Kartu jsem sice mel, ale ani rano ani odpoledne ji po mne nikdo nechtel. :-)

Nasledujici problem po obnove zalohy a vymazani puvodnich veci v telefonu od siemensu Temata,animace obrazky. se po vypnuti a zapnuti vymaze komplet vsechno vtelefonu nezustane vubec nic. Veskere slozky jsou prazdne stejne tak i adresar.
Back to top
connic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri May 13, 2005 9:57 pm    Post subject: Winswup s M65 Reply with quote

Tak jsem měl stejné problémy. Vyřešil jsem je kontrolou portu ve správci zařízení. Měl jsem tam nastavenou příliš malou rychlost, tak jsem to nastavil na 115200 bit/s a pro jistotu jsem vypnul ostatní sériové porty a rozjelo se to. Před tím jsem fleshoval můj S65 na fw 43 a v pohodě. Myslím si, že to udělal x65flasher, tam jsem kůli vygenerování potřebných kódů snižoval rychlost, ale netušil jsem, že by to mohlo změnit nastavení natrvalo.
Back to top
Pindar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 15, 2005 9:46 am    Post subject: S65 FW Reply with quote

Zdravim, mam kabl DCA-510 a zaboha mi nejde zadnej FW (origos Siemens & WinSwup) urcite to bude portama protoze jak pripojim mobil tak se mi automaticky najde jako modemmobil a je to na com3 kterej se mi v OrigosSiemens FW neukaze ...

Help me! pls
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum