View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
To taky nepomáhá.. já už fakt nevím.. a to mě štve..
Kdyby vás neco napadlo neváhajte a pište!!  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
No, mě napadlo napsát Papuasovi  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Posted: Sun Apr 10, 2005 11:01 am Post subject: |
|
|
Škoda že neumím rusky... A nebo on česky.  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Mám takový hloupý dotaz. Nechám-li si Skey v telefonu, nemůžou mi na něj v servise při reklamaci nějak přijít a tím pádem přijít o záruku? Vzápětí se chystám přejít na FW 43 a s Papua Utils už se nespojím už ho pak neodstraním. _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Posted: Sun May 01, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
Nejsem si jistý, ale pokud máš vygenerované loadery třeba s FW25 a níž, tak pokud ti v servise nevymění celý foun, tak to SKEY můžeš klidně vymazat a dát do servisu. Jak se ti vrátí zpět (asi s FW43) tak by se ti měl normálně spojit s vygenerovanými loadery dříve a nahrát SKEY. Nepude ti generovat, ale zapsat jo.
Jestli ne opravte mě. _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | Nejsem si jistý, ale pokud máš vygenerované loadery třeba s FW25 a níž, tak pokud ti v servise nevymění celý foun, tak to SKEY můžeš klidně vymazat a dát do servisu. Jak se ti vrátí zpět (asi s FW43) tak by se ti měl normálně spojit s vygenerovanými loadery dříve a nahrát SKEY. Nepude ti generovat, ale zapsat jo.
Jestli ne opravte mě. |
Aha. Takže vymazat a zapsat SKEY jde i s vyšší verzí firmware než 25? To jsem nevěděl. Vygenerovaný vše mám, šlo mi jen o ten SKEY. Myslel jsem, že Papua Utils se s FW43 nespojí vůbec, ale ono už nejde jen nic vygenerovat. Mám pravdu? _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
Petroubek wrote: |
Aha. Takže vymazat a zapsat SKEY jde i s vyšší verzí firmware než 25? To jsem nevěděl. Vygenerovaný vše mám, šlo mi jen o ten SKEY. Myslel jsem, že Papua Utils se s FW43 nespojí vůbec, ale ono už nejde jen nic vygenerovat. Mám pravdu? |
Já bych teda pochyboval, že půjde zapsat Skey v PU, radší to vyzkoušej za to nic nedaš. Skey umí zapsat i třeba OpenAx65ll.bat v ScreenShootX65 (jsou tam DOSový programky prro vypočitaní i zapsaní toho klíče). _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Posted: Sun May 01, 2005 9:11 pm Post subject: |
|
|
wolkow wrote: | Petroubek wrote: |
Aha. Takže vymazat a zapsat SKEY jde i s vyšší verzí firmware než 25? To jsem nevěděl. Vygenerovaný vše mám, šlo mi jen o ten SKEY. Myslel jsem, že Papua Utils se s FW43 nespojí vůbec, ale ono už nejde jen nic vygenerovat. Mám pravdu? |
Já bych teda pochyboval, že půjde zapsat Skey v PU, radší to vyzkoušej za to nic nedaš. Skey umí zapsat i třeba OpenAx65ll.bat v ScreenShootX65 (jsou tam DOSový programky prro vypočitaní i zapsaní toho klíče). |
mě sa teda spojí s PUPOU normálně s vygenerovanýma loaderama na FW 25. Mám teďka 48 a měl sem 43. Naprosto OK.
Ohledně toho SKEY... To ti neřeknu na 100% poněvadž mi SKEY nejde do telefonu zapsat nijak. Ani přes OpenAx65ll, atd. (na žádném FW.. )Ale ostatnáí funguje normálně. _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:15 pm Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | wolkow wrote: | Petroubek wrote: |
Já bych teda pochyboval, že půjde zapsat Skey v PU, radší to vyzkoušej za to nic nedaš. Skey umí zapsat i třeba OpenAx65ll.bat v ScreenShootX65 (jsou tam DOSový programky prro vypočitaní i zapsaní toho klíče). |
mě sa teda spojí s PUPOU normálně s vygenerovanýma loaderama na FW 25. Mám teďka 48 a měl sem 43. Naprosto OK.
Ohledně toho SKEY... To ti neřeknu na 100% poněvadž mi SKEY nejde do telefonu zapsat nijak. Ani přes OpenAx65ll, atd. (na žádném FW.. )Ale ostatnáí funguje normálně. |
Tak to je vynikajici, že jde zapsat Skey v PU s vyssim fw nez 25... _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Posted: Tue May 03, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
wolkow wrote: | Marinak wrote: | wolkow wrote: | Petroubek wrote: |
Ohledně toho SKEY... To ti neřeknu na 100% poněvadž mi SKEY nejde do telefonu zapsat nijak. Ani přes OpenAx65ll, atd. (na žádném FW.. )Ale ostatnáí funguje normálně. |
Tak to je vynikajici, že jde zapsat Skey v PU s vyssim fw nez 25... |
No, jestli jde zapsat to nevím (viz. výše). Ale normálně to vypisuje info z telefonu, de zapnout servisní režim... _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
thrasher začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:32 am Post subject: |
|
|
Môže mi niekto prosím vás povedať, ktoré tlačítka treba stisnúť v druhej zálžke predtým, než chcem vygenerovať loadery pre x65flasher, V_KLay a Freiu? Stačí len 3 a 4? _________________ S66 FW58
Motorola SLVR L7
Nokia 3300 |
|
Back to top |
|
 |
_sedimin Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 11:12 am Post subject: |
|
|
tak ja myslim,z e i tlacidlo 6, nech se s_key zpaise do telefonu, ne? |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 7:54 am Post subject: |
|
|
Tady jsou screenshoty sebrane z Papuautils v 3.3.0. Obrazky jsou klikaci a zobrazene ve spravnem kodovani (azbuka).
Nastaveni
Kody
EEP512x (vysvetleni dulezitosti -> diskuse)
Formatovani filesystemu
Ruzne (neni me jasne pouziti k cemu je to dobry s vyjimkou zmeny IMEI)
Flash (k cemu to je?)
PS: pokud chcete aby papuautils spravne zobrazoval rustinu pak pouzijte ve WokousXP Ovladaci panely -> Mistni a jazykova nastaveni -> Upresnit -> Jazyk pro programy nepodporujici unicode -> rustina
PSS: nezapomente to pak vratit na cestinu. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Last edited by jdobry on Fri May 27, 2005 11:10 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 11:09 am Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | wolkow wrote: | Petroubek wrote: |
Nemoznost zapsat SKEY je vyresena ve foru:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=130317 _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
Mám pro vás malý dáreček.
Se souhlasem samotného mocného Papuase tvoříme na SiemensManii českou verzi Papua Utils. Vzhledem k tomu, že práce se docela protahují a o program je zájem, nabízím vám k testování z velké části přeložený program:
http://www.siemensmania.cz/temp/x65PapuaUtilsV033_czb.exe
Tak zkoušejte a piště své postřehy. Nepište zatím o nepřeložených hláškách - víme sami, že jich tam je ještě hodně, ale spíš informace o překlepech či nesmyslně přeložených textech. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|