View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xaerk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:44 pm Post subject: Stereo sluchátka k phonu |
|
|
Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.
Dnes mi doručili SX1 a ty sluchátka, který jsou k tomu přibalený, tak maj u pravýho sluchátka popraskanej plast, setkal jste se s tím už někdo?
Děkuju za každou reakci...  _________________ Alkáče,C35i, M35i,Nokia 3330, Motorola V100, Siemens C45, Panasonic GD67, CF62, CX65 and now SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:48 pm Post subject: Re: Stereo sluchátka k phonu |
|
|
xaerk wrote: | Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.
Dnes mi doručili SX1 a ty sluchátka, který jsou k tomu přibalený, tak maj u pravýho sluchátka popraskanej plast, setkal jste se s tím už někdo?
Děkuju za každou reakci...  |
Problemy so sluchatkami su bezne mne odisli po par mesiacoch uzivania po kompletnom rozobrati sa prislo na to ze chyba je v kably :/ Musim si zaobstarat nove.
Rosiahlu diskusiu o tom najdes na TU _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:53 pm Post subject: jasneeee, to je znama vec |
|
|
@ xaerk >>> clovece, so prasknutymi sluchatkami ma problem asi kazdy SX1-tkar. Mne osobne praskli obidne tie male plosky, sekundove lepidlo vsetko vyriesilo...alebo si tam pripoj ine sluchatka, riesene je to v roznych threadoch, najdi si ich pls, ked chces, lebo ja som lenivy.  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:55 pm Post subject: Re: jasneeee, to je znama vec |
|
|
johnnyho wrote: | @ xaerk >>> clovece, so prasknutymi sluchatkami ma problem asi kazdy SX1-tkar. Mne osobne praskli obidne tie male plosky, sekundove lepidlo vsetko vyriesilo...alebo si tam pripoj ine sluchatka, riesene je to v roznych threadoch, najdi si ich pls, ked chces, lebo ja som lenivy.  |
Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche
Osobne cakam na Mobiltec24 IV. kde si z tohto obchodu objednam redukciu na 3,5mm jack vratane anteny  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:04 pm Post subject: Re: jasneeee, to je znama vec |
|
|
Dafko wrote: |
Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche  |
@DAfko >>> kde u nas? hehe, na Slovensku? Sice to v tomto threade nie je dolezite, ale tu nie je dostat nic, ani podpora v Siemense uz nie je na SX1....pfff |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:05 pm Post subject: Re: jasneeee, to je znama vec |
|
|
johnnyho wrote: | Dafko wrote: |
Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche  |
@DAfko >>> kde u nas? hehe, na Slovensku? Sice to v tomto threade nie je dolezite, ale tu nie je dostat nic, ani podpora v Siemense uz nie je na SX1....pfff |
No v klasickom elektro shope ho nezozenies v Cechach je to vsak normalka Duuri mi pisal ze staci za 150Sk klasicky HF a rozobrat odtial konektor a polepit si to..  _________________ † I-Am-Lost
|
Back to top |
|
 |
Icing badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 12:30 pm Post subject: Re: Stereo sluchátka k phonu |
|
|
xaerk wrote: | Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.
|
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=14592
Ja myslim ze to mluvi za vse... _________________ Philips Savvy Vogue-> MT50-> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|