clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX70 a skryte soubory

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX70 a skryte soubory

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kacer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 12:05 am    Post subject: CX70 a skryte soubory Reply with quote

Zdravim vsechny.
Rad bych se dostal na mem CX70 ke skrytym souborum, ale nejak se mi nedari.
Prvni varianta v Simoco a MPM progu jsem zapnul skryte soubory, ale mam tam jen hlavni adresar Data, adresar Cache a config ktere potrebuju se mi neukazi, v adresari data se mi sice ukazi skryte adresare system a Phonepilots ale to je vse. V Prvnim jsou data (pro adresar? atd.) a v druhym byly skiny. Skusil jsem i MPM plugin do total Commanderu, ale je to to samy Sad
Skousel jsem i OD Tools, dam spojit, spoji se a kdyz otevru neco na prohlizeni (jeden ze 3 vyse uvedenych) vidim to co predtim, ze by OD tools neumel pracovat s CX70?
Dalsi varianta jestli se nepletu je patch firmware, coz uz je na jednu stranu diky novemu navodu realizovatelne, ale na to je specialni patch? Nebo je to soucasti patchu servisniho menu?
A nehlede na to abych zmenil ikonky v menu zasahovat do FW (patchovat) kdyz je mobil zatim jen mesic stary...
Back to top
View user's profile Send private message
sssugi
táta fóra
táta fóra

667.50 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 7:32 am    Post subject: Re: CX70 a skryte soubory Reply with quote

Kacer wrote:
Zdravim vsechny.
Rad bych se dostal na mem CX70 ke skrytym souborum, ale nejak se mi nedari.
Prvni varianta v Simoco a MPM progu jsem zapnul skryte soubory, ale mam tam jen hlavni adresar Data, adresar Cache a config ktere potrebuju se mi neukazi, v adresari data se mi sice ukazi skryte adresare system a Phonepilots ale to je vse. V Prvnim jsou data (pro adresar? atd.) a v druhym byly skiny. Skusil jsem i MPM plugin do total Commanderu, ale je to to samy Sad
Skousel jsem i OD Tools, dam spojit, spoji se a kdyz otevru neco na prohlizeni (jeden ze 3 vyse uvedenych) vidim to co predtim, ze by OD tools neumel pracovat s CX70?
Dalsi varianta jestli se nepletu je patch firmware, coz uz je na jednu stranu diky novemu navodu realizovatelne, ale na to je specialni patch? Nebo je to soucasti patchu servisniho menu?
A nehlede na to abych zmenil ikonky v menu zasahovat do FW (patchovat) kdyz je mobil zatim jen mesic stary...

Sprav si FF patchni a keby si ho náhodou musel reklamovať tak si daj tú zálohu a nič nezistia wink

View user's profile Send private message Visit poster's website
1shark1
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 8:11 am    Post subject: Reply with quote

zkus víckrát od tool(odpoj z kabelu mobil) wink
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 11:57 am    Post subject: Reply with quote

No, jak už zde na fóru zaznělo - OD Tools nemá rád, když se před tím s mobilem komunikuje. Tedy, pokud jsi měl předtím spuštěný MPM nebo SiMoCo, odpoj kabel z PC i z mobilu a znovu ho zapoj. Pak by to mělo fachat. Idea

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Petroubek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Já se s OD Tools spojím hned napoprvé tímto způsobem: Restartuju PC, po naběhnutí Windows 2000 Prof. připojím kabelem mobil k PC, spustím OD a nastavím správný COM port a rychlost (stejnou rychlost jakou mám nastavenou v ovladači), stisknu Do it a vypíše mi to Done! OD nechám spuštěný a spustím SiMoCo, stisknu připojit, dále průzkumník a vidím všechny 3 disky: Data, Cache a Config. Restart PC být nemusí, ale u kámoša se nám to podařilo zprovoznit právě až po restartu. Funguje mi to na 100%. Tak hodně štěstí při zpřístupňování skrytých disků.
Kacer
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to fakt nechapu, skousel jsem to snad 50x a nic a tet spustim OD, pripojim a ono se to vse ukazalo...
Kazdopadne diky za tipy a odpovedi.
Back to top
View user's profile Send private message
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat May 28, 2005 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

Mě to taky tak dělalo ,ale vyřešilo se to samo najednou to šlo!Hod je to záhadný někdy fachá je to v poho nebo nefachá a je to v prd.....

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum