View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
martin.skala wrote: | hmmm. je mi to fakt líto...
BenQ má právo 5 let používat jméno Siemens
má právo- to znamená, že ho nemusí používat, a nebo že ho bude používat 5 let a pak už nesmí
třeba se dočkáme telefonu BenQ CX85 a podobně  |
Bojím se, že ti asiati nebudou až tak vstřícní... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
martin.skala badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | martin.skala wrote: | hmmm. je mi to fakt líto...
má právo- to znamená, že ho nemusí používat, a nebo že ho bude používat 5 let a pak už nesmí
Bojím se, že ti asiati nebudou až tak vstřícní... |
no, z toho mam taky strach _________________ C35i -> MT50 -> CX65 + DCA-510 -> S75 |
|
Back to top |
|
 |
Josef Trachta Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:58 pm Post subject: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
Dámy a pánové,
s potěšením už delší čas sleduji vaše příspěvky na tomto, více než zajímavém serveru. Obdivuji vaše brilantntí schopnosti dostat se k našim posledním novinkám na trhu mobilních telefonů.
Je mi jasné, že naše akvizice s asijskou společností BenQ nikoho z vás nijak zvlášť nezaujala, ale jako věrný zaměstnanec společnosti Siemens AG musím říct, že naší společnosti plně důvěřuji a neobávám se žádných razantnějších změn. V současné době se angažuji pro onu "nešťastnou" divizi COM. Jsem ovšem nucen dodat, že bych v žádném případě dobrovolně ani jinou nevolil. Siemens samozřejmě nabízí uplatnění v široké paletě svých mateřských i dceřiných divizí, jako jsou například Kolejová vozidla, či perfektní medicínská technika. Ovšem, či snad Bohu dík, jsou mezi námi věrnými stoupenci i tací, kteří neopustí loď do poslední chvíle, protože ví, že má správný kurz a toho nejlepšího kapitána.
Před několika lety zakoupil Siemens AG společnost Fujitsu. Mělo to za následek, že okruh výrobků, jež nesou magický nápis SIEMENS se rozšířil o nemalou řadu PDA,PC, Monitorů, Skenerů, z nichž nemalá řádka nemá pořizovací cenu pod Kč 100.000,-- jež nám ale na druhou stranu dokazuje, o jak kvalitní a odolné přístroje se jedná.
I nyní, po "zásnubách" Siemens AG a BenQ neztrácejme naději a věřme tomu, tak jako tenkrát v případě Fujitsu, že Siemens nakonec dostojí své firemní filosofii a bude se i nadále ubírat tím správným směrem.
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
josef.trachta@siemens.com |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:03 pm Post subject: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
Josef Trachta wrote: | Dámy a pánové,
s potěšením už delší čas sleduji vaše příspěvky na tomto, více než zajímavém serveru. Obdivuji vaše brilantntí schopnosti dostat se k našim posledním novinkám na trhu mobilních telefonů.
Je mi jasné, že naše akvizice s asijskou společností BenQ nikoho z vás nijak zvlášť nezaujala, ale jako věrný zaměstnanec společnosti Siemens AG musím říct, že naší společnosti plně důvěřuji a neobávám se žádných razantnějších změn. V současné době se angažuji pro onu "nešťastnou" divizi COM. Jsem ovšem nucen dodat, že bych v žádném případě dobrovolně ani jinou nevolil. Siemens samozřejmě nabízí uplatnění v široké paletě svých mateřských i dceřiných divizí, jako jsou například Kolejová vozidla, či perfektní medicínská technika. Ovšem, či snad Bohu dík, jsou mezi námi věrnými stoupenci i tací, kteří neopustí loď do poslední chvíle, protože ví, že má správný kurz a toho nejlepšího kapitána.
Před několika lety zakoupil Siemens AG společnost Fujitsu. Mělo to za následek, že okruh výrobků, jež nesou magický nápis SIEMENS se rozšířil o nemalou řadu PDA,PC, Monitorů, Skenerů, z nichž nemalá řádka nemá pořizovací cenu pod Kč 100.000,-- jež nám ale na druhou stranu dokazuje, o jak kvalitní a odolné přístroje se jedná.
I nyní, po "zásnubách" Siemens AG a BenQ neztrácejme naději a věřme tomu, tak jako tenkrát v případě Fujitsu, že Siemens nakonec dostojí své firemní filosofii a bude se i nadále ubírat tím správným směrem.
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
Kéž by jste měl pravdu  _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:07 pm Post subject: |
|
|
Tak a tady máte důkaz že lidi ze Siemensu sledujou tenhle web a vědi i o patchování. Teda pokud je pan Trachta ze Siemens AG skutečnej
Jestli to zas není náhodou nějakej žertík našeho SM týmu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:22 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Tak a tady máte důkaz že lidi ze Siemensu sledujou tenhle web a vědi i o patchování. Teda pokud je pan Trachta ze Siemens AG skutečnej
Jestli to zas není náhodou nějakej žertík našeho SM týmu  |
Kdepak, žádný žertík Trachta sice figuroval v Rozpuštěný a vypuštěný, ale proč by nemohl být i na Siemensu že? |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
No tak to je jiná A dal mu někdo tu petici o který se tu psalo když se tu zjevil jen tak na skok a nebo se to prošvihlo  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | No tak to je jiná A dal mu někdo tu petici o který se tu psalo když se tu zjevil jen tak na skok a nebo se to prošvihlo  |
Ja to sice nebyl, ale ne ze bych o tom neuvazoval  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:39 pm Post subject: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
[quote="milan_ruzicka"] Josef Trachta wrote: | Dámy a pánové,
s potěšením už delší čas sleduji vaše příspěvky na tomto, více než zajímavém serveru........ |
Hele nenaskenujeme naše podpisy a potom to dáme dohromady a nepošleme mu to mailem  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 4:02 pm Post subject: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
Prosím vás, mám 2 otázky o ktorých by ste ako člen Siemensu mali vedieť: Budú sa dať naďalej tieto mobily patchovať? a Bude v SXG75 operačný systém(hocijaký!)?
Prosím vás o odpoveď aspon na tú prvú otázku(ale pravdu), keďźe tou druhou by ste asi porušili anonymitu Siemensu.
Btw: Pre všetkých: NIKDY neprestanem používať pre Siemens názov SIEMENS!!!!
EDIT: To Nortonek: Nevadí, hlavne, že si si to už všimol a budeš to používať správne. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 5:08 pm Post subject: |
|
|
martin.skala wrote: | milan_ruzicka wrote: | martin.skala wrote: | hmmm. je mi to fakt líto...
Bojím se, že ti asiati nebudou až tak vstřícní... |
no, z toho mam taky strach |
Dávno jsem vám říkal, že je hloupé podléhat sebeuspokojení a plácat se po ramenou, zatímco asiati (kterým jste se vysmívali) sedí a pracujou. Je mi smutno z toho, že jsem měl pravdu. Poučme se a dělějme každý na svém poli všecho proto, aby nebylo hůř. Váš věčně nespokojený. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 5:49 pm Post subject: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
Podle me nelze prirovnat fuzi Fujitsu-Siemens se spojenim SIemens-Benq, neboli vlastne Benq (Siemens). Filosofie Siemensu (bavime se o MT) je vec hezka, ale kdyz byla cela divize prodana tak se uz v prubehu nasledujicich let nebude moci mluvit o nejake Siemensacke filosofii. Benq koupil, Benq si urci strategii a to co bude z linek vyjizdet. Kdybych ja byl sefem Benqu a koupil od Siemensu mobilni divizi, tak proc by proboha vyrobky z ni jdouci (z mojeho zavodu) mely nest oznaceni jine spolecnosti? Ano, doufam ze se budoucnost mobilu Siemens bude ubirat spravnym smerem. Ale Siemens ktery mame vsichni v oblibe uz do toho mluvit nebude. Nemuze. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 6:11 pm Post subject: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
koscik wrote: | Podle me nelze prirovnat fuzi Fujitsu-Siemens se spojenim SIemens-Benq, neboli vlastne Benq (Siemens). Filosofie Siemensu (bavime se o MT) je vec hezka, ale kdyz byla cela divize prodana tak se uz v prubehu nasledujicich let nebude moci mluvit o nejake Siemensacke filosofii. Benq koupil, Benq si urci strategii a to co bude z linek vyjizdet. Kdybych ja byl sefem Benqu a koupil od Siemensu mobilni divizi, tak proc by proboha vyrobky z ni jdouci (z mojeho zavodu) mely nest oznaceni jine spolecnosti? Ano, doufam ze se budoucnost mobilu Siemens bude ubirat spravnym smerem. Ale Siemens ktery mame vsichni v oblibe uz do toho mluvit nebude. Nemuze. |
No jeden dôvod by tu bol: Siemens je v oblasti mobilov známejší a o dosť ako nejaký Benq _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
Teď mě tak napadlo, jak to bude se značenim? Siemens má nejpřehlednější značení ze všech výrobců (možná spolu s Philipsem), ale co bude teď? Změního ho BenQ? Byla by škoda nedočkat se řady x105  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Teď mě tak napadlo, jak to bude se značenim? Siemens má nejpřehlednější značení ze všech výrobců (možná spolu s Philipsem), ale co bude teď? Změního ho BenQ? Byla by škoda nedočkat se řady x105  |
Bohužel..Musím tě zklamat, ale řada x85 již nebude. Bude nové značení, které by mělo být čtyřčíselné spolu s řadou telefonu takže např. Benq-Siemens SL 0110 (pokud to Benq nezmění). |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|