clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Smazani temat

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Smazani temat

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wit.cz
kolemjdoucí

89.20 SMM
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 1:01 pm    Post subject: Smazani temat Reply with quote

V polozce vlastni soubory jsou mezi zvuky "rozbaleny" i zvuky z temat...v animacich take apod.
Pokud např. smažu složku zvuky\birds v telefonu a pak nahraju tema birds..tak se to tam objevi znovu? (rozbali se to z toho scs tematu?) nebo to bude jiz nenavratne pryc a tudiz to v tom telefonu musi byt, abych to mohl jeste nekdy pouzit Question

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud vymažeš jednotlivé složky ze struktury disku /zvuky, animace .../ které se vztahují k tématu, tak se po opětné instalaci opět rozbalí do daných složek. "Zabalené" téma má koncovku SDT a obsahuje všechny potřebné soubory související s daným tématem a INI soubor ve kterém je specifikováno kam se má co nahrát a jak použít.
Nejjednodušší možností odebrání celého témata je ho smazat přímo v telefonu v menu temata, tím se odstraní z telefonu všechny soubry související s ním.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

a v telefonu je to primo jiz nainstalovane, ptz tam soubory SDT nejsou. Me jen zaujalo, ze datum vytvoreni slozky v telefonu je datem prvniho pouziti tematu. Takze jen tak smazat to v telefonu nemuzu, ptz "instalacka" daneho tematu tam jiz neni?
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

To se pleteš je to tam. Přímo přes menu-nastavení-témata vybereš daané téma a zadáš smazat. Při prvním použití tématu se "instalačka" s koncovkou SDT rozbalí a smaže. V mobilu přeci jen není tolik místa aby to tam bylo dvakrát, což je dobře.

WinMobile
Back to top
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

Bacha na todle : pokud je v tematu vadna treba jedna melodie, tak se to sice rozbali, ale zdroj se nesmaze, to ale jen tak na okraj
drtiKOM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
To se pleteš je to tam. Přímo přes menu-nastavení-témata vybereš daané téma a zadáš smazat. Při prvním použití tématu se "instalačka" s koncovkou SDT rozbalí a smaže. V mobilu přeci jen není tolik místa aby to tam bylo dvakrát, což je dobře.

U vetsiny temat to pri tomto postupu napise - Soubor je jen pro cteni! Nejde smazat!
Back to top
View user's profile Send private message
drtiKOM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 6:07 am    Post subject: Reply with quote

Pokud nekdo vi, jak smazat vsechny polozky od urciteho tematu(tedy co se nachazeji napr. ve slozce skin, obrazky, animace atd.), budu mu vdecny. Nize uvedeny popis mi nefunguje nebo jsem ho nepochopil. Rada smazat nepotrebne tema pres telefon - psalo mi to, ze nejde smazat, protoze soubor je jen pro cteni - zkusil jsem tedy vsem tematum odebrat nastaveni jen pro cteni a archiv, vymazal jsem pres telefon, ve slozce temata nepotrebne tema, a stejne mi zustava slozka tohoto vymazaneho tematu ve slozkach skin, obrazky, animace atd. A to i po nacteni dalsiho. Nevite nekdo jak na to?
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

drtiKOM wrote:
Pokud nekdo vi, jak smazat vsechny polozky od urciteho tematu(tedy co se nachazeji napr. ve slozce skin, obrazky, animace atd.), budu mu vdecny. Nize uvedeny popis mi nefunguje nebo jsem ho nepochopil. Rada smazat nepotrebne tema pres telefon - psalo mi to, ze nejde smazat, protoze soubor je jen pro cteni - zkusil jsem tedy vsem tematum odebrat nastaveni jen pro cteni a archiv, vymazal jsem pres telefon, ve slozce temata nepotrebne tema, a stejne mi zustava slozka tohoto vymazaneho tematu ve slozkach skin, obrazky, animace atd. A to i po nacteni dalsiho. Nevite nekdo jak na to?

Téma z telefonu musí jít smazat /pozor ale nesmí být aktivní/, ale musíš ho mazat přímo z menu kde nastavuješ témata /MENU-NASTAVENÍ-TÉMATA/ a ne ve složkách!!!

WinMobile
Back to top
drtiKOM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
drtiKOM wrote:

Téma z telefonu musí jít smazat /pozor ale nesmí být aktivní/, ale musíš ho mazat přímo z menu kde nastavuješ témata /MENU-NASTAVENÍ-TÉMATA/ a ne ve složkách!!!

Vidis,blbe jsem se podival, z nastaveni to jde. to je super. Dik
Back to top
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
drtiKOM wrote:

téma vtedy môže byť aktívna a ked ju zmažeš hodí sa ti tam štandard Shame on you
som to skušal na C65 Shame on you

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:02 am    Post subject: iný problém s témou Reply with quote

Tak ja mam iný problém. Pred tým, ako som sa dozvedel, ako mám nahodiť tému, aby sa dala použiť a to prepísaním zip na sdt som ju odzipoval v PC a takto som ju stiahol do fonu. Teraz nejde odstranit urcite veci. Melodie som odstranil, aj nejake ine veci, ale konfiguracne ikony nejdu ani prepisat ani vymazat. Vypise to nejde vymazat - neni prezdne, alebo je chranene. Alebo neda sa premenovat. A v nastaveniach medzi temami neni su. Co teraz ????
Back to top
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 6:45 pm    Post subject: Re: iný problém s témou Reply with quote

Anonymous wrote:
Tak ja mam iný problém. Pred tým, ako som sa dozvedel, ako mám nahodiť tému, aby sa dala použiť a to prepísaním zip na sdt som ju odzipoval v PC a takto som ju stiahol do fonu. Teraz nejde odstranit urcite veci. Melodie som odstranil, aj nejake ine veci, ale konfiguracne ikony nejdu ani prepisat ani vymazat. Vypise to nejde vymazat - neni prezdne, alebo je chranene. Alebo neda sa premenovat. A v nastaveniach medzi temami neni su. Co teraz ????

menu-nastavenia-nastavenie telefonu-správca pamäti a tam môžeš mazať
BTW:v téme sú konfiguračné ikony Exclamation Shocked

a nabudúce sa prihlás wink

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum