View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 11:43 pm Post subject: FFSInit a S65, vymaze z mobilu operatora? |
|
|
Kupil som S65 a je tam natiahnuty eurotel, prosim o radu, ci sa mi ho podari odstranit(najlepsie uplne vsetko=cela pamet mobilu) s programom FFSInit_S65_2_xx-FFS-LG04(FFSTOOL). Je to FullFlash? Som zaciatocnik a nechcem sa pustat do prace s viacerymi programami.
Dakujem Vam vsetkym za rady!  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 9:54 am Post subject: |
|
|
Toto není fullflash, ale pouze standartní obsah disku /melodie, aplikace, obrzky .../ .
Tvůj dotaz je dosti obsáhlý, koukni se do FAQ zde nalezneš plno odpovědí. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
Dakujem velmi pekne! Uz citam co stiham, chcel by som sa naucit pracovat so zakladnym softwarom, ale vsetky navody a rozhovory co som precital, su casti velkej skladacky, ktoru ako laik bez zakladnych vedomosti len tazko poskladam a prave ten zaklad mi chyba(ako zacat s x65 mam nastudovane tiez). Neviete mi prosim doporucit nieco(kniha, clanok, www-stranka...) na com by som mohol stavat dalej? V pocitacoch a v elektrotechnike zdaleka laik niesom, ale toto je nieco uplne ineho, a hlavne neda sa tak beznasledkov experimentovat(mrtvy mobil, poskodene bootcore, toho sa bojim.
Dakujem velmi pekne este raz! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 2:11 pm Post subject: |
|
|
Nikto z nas Ti tu neposkytne knihu alebo jeden clanok,kde to budes mat napisane vsetko. Clanky su naozaj iba skladackami, ale ver mi, ze dokopy davaju jeden velky celok,ktory ked sa budes Siemensom venovat,citat fora, poznatky druhych a pytat sa nato,co Ti nie je jasne, urcite pochopis...len studuj coskoro budes aj Ty Siemensmaniak  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 12:55 am Post subject: |
|
|
To je pravda, pomaly ale isto sa do toho dostavam a zacinam mat aku taku predstavu o tom, co vsetko to obnasa. Moj prvy odvazny cin bude podflashovanie, nemam vygenerovame kody, tak dufam ze si este zavolam. Zatial Vam moc dakujem!  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|