clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Pracujeme s Jimm

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Pracujeme s Jimm
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lukesch
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 9:01 am    Post subject: E-mailový klient Reply with quote

Ahoj ten návod je fakt super všechno fachá je to prostě pecka Very Happy !! A bylo by super a moc lidi by určitě ocenilo kdyby ste napsali i návod jak udělat na x65 Emailového klienta !!! bylo by to fakt super !! Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 9:33 am    Post subject: Re: E-mailový klient Reply with quote

lukesch wrote:
Ahoj ten návod je fakt super všechno fachá je to prostě pecka Very Happy !! A bylo by super a moc lidi by určitě ocenilo kdyby ste napsali i návod jak udělat na x65 Emailového klienta !!! bylo by to fakt super !! Exclamation

toho ti nastaví OTAP sms přímo od Siemense wink

View user's profile Send private message
lukesch
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 9:38 am    Post subject: Emailovy klient Reply with quote

já sem docela dost velkej amatér tkže vůbec netušim co OTAP je ani jak to udělat Crying or Very sad
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 9:43 am    Post subject: Re: Emailovy klient Reply with quote

lukesch wrote:
já sem docela dost velkej amatér tkže vůbec netušim co OTAP je ani jak to udělat Crying or Very sad

jdi na stránky www.my-siemens.cz tam jdi do "péče o zákazníky-mobilní telefony" tam si najdeš konfigurátor a v něm E-mail.Postupuj podle návodu a na konci až to odešleš si napiš na papír OTAP PIN.Až ti ta sms příde tak si ji uložíš a aktivuješ v telefonu a máš hotovo. wink

lukesch
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 10:11 am    Post subject: emailovy klient Reply with quote

No to sem si pomoh postupoval sem podle návodu a jedinny co se stalo tak to že když chci jít na internet tak mi to napíše Služba internet není umožněna. Crying or Very sad
Back to top
Prdek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

muze mi nekdo poradit??proc kdyz zadam cenu za paket 0,06kc a kdyz se podivam do provozu tak tam mam cenu za 6kB 0,0042kc??mam oskara tarif odepis...diky moc za rady
Back to top
mydyingbride
VIP
VIP

3071.50 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PostPosted: Mon Jul 04, 2005 11:32 am    Post subject: Reply with quote

Prdek wrote:
muze mi nekdo poradit??proc kdyz zadam cenu za paket 0,06kc a kdyz se podivam do provozu tak tam mam cenu za 6kB 0,0042kc??mam oskara tarif odepis...diky moc za rady

Po několika zkouškách jsem přišel na následující:
Pokud chceš aby se ti cena ukazovala tak, jak má,
musíš vynechat ty desetiná místa.
Já mám tarif mezi námi a s daní platím 0,08Kč za Kb.
A tak jsem si nastavil 8Kč za kB a s menší odchylkou to
ukazuje dobře wink
Vyzkoušej uvidíš.

M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
marho
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 04, 2005 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

Podařilo se někomu poslat na x65 fotku z mobilu na mobil? Mě to začne inicializovat a vytuhne to. Pak už mi pomůže pouze červené tlačítko. Díky
Jan Kefurt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 05, 2005 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

groll wrote:
Tak ten error zmizel z ničeho nic. Nevím, jak je to možné.

Každopádně mi Jimm nezobrazí skupiny, které mám v Mirandě. Místo toho zobrazí nějaké, které má asi standartní a uživatele do nich nepochopitelným způsobem rozhází.
Navíc u většiny uživatelů místo statusu je jen jakýsi vykřičník. A uživatele ve skupinách si nemůžu přesouvat. Nevíte jak ty skupiny napravit?

Miranda si ukládá svoje nastavení (včetně rozdělení do skupin) přímo do počítače, a ne na ICQ server jako třeba flashICQ - když se pak připojíš z JIMMa, tak ten nemá odkud brát... vykřičník bude asi že ty kontakty nejsou autorizovaný - Miranda to nepotřebuje - taky jsem se při prvnim spušťění JIMMa divil Very Happy
Back to top
kiwi001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 5:54 pm    Post subject: S55 Reply with quote

dobrý den, mám problém při souštění jimma. do S55 jsem si přes bluetooth nakopíroval soubory jimm.jad a jimm.jar do adresářů přesně vytvořených podle návodu. V card explorer se tedy protukám až k souborům jimm a když spustím ten .jad tak mi jen zesvětlá obrazovka a pak pomalu pohasíná a nic se nestane a když spustím ten .jar tak mi to napíše hlášku: No such method setFullScreenMode. (Z)V
GRPS mám spuštěný a mělo by fungovat správně, protože MMs mi to nármálně přijímá.
Děkuju za podněty.
Back to top
fbio
začátečník
začátečník

66.14 SMM
PostPosted: Sat Jul 09, 2005 2:08 pm    Post subject: ICQ na SX1 Reply with quote

Nevíte nekdo o nějakém ICQ klientovi na SX1? Vím že je to trochu OT protože Jimm nepodporuje sx1. Nechci warez!
Back to top
kiwi001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 2:48 pm    Post subject: s55 Reply with quote

už jsem to rozchodil...
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 3:05 pm    Post subject: ICQ na mobilu a telefonování Reply with quote

dá se přijmout hovor ,nebo si zavolat , když jsem připojený k ICQ (případně zapnutý e-mail klient) pomocí GPRS internet ? např. M65 u Oskara ?
Back to top
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 3:12 pm    Post subject: Re: ICQ na mobilu a telefonování Reply with quote

Anonymous wrote:
dá se přijmout hovor ,nebo si zavolat , když jsem připojený k ICQ (případně zapnutý e-mail klient) pomocí GPRS internet ? např. M65 u Oskara ?

Přijmout hovor se dá, přes patch "skok do menu po ###" se dají číst/psát sms, pracovat s mobilem...Jimm (obecně java aplikace) se ukončí při odchozím hovoru nebo spuštění jiné java aplikace.

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 3:34 pm    Post subject: Re: ICQ na mobilu a telefonování Reply with quote

busch wrote:
Anonymous wrote:

Přijmout hovor se dá, přes patch "skok do menu po ###" se dají číst/psát sms, pracovat s mobilem...Jimm (obecně java aplikace) se ukončí při odchozím hovoru nebo spuštění jiné java aplikace.

Aha, takže moje představa , že si koupim tenhle mobil (nebo nějakej podobnej) a budu běžně používat mobil, občas něco vyfotim ... a zároveň budu sledovat a případně odpovídat na zprávy e-mail a ICQ , byla asi dost najivní ?! Crying or Very sad
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 4 of 8

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum