View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukesch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 9:01 am Post subject: E-mailový klient |
|
|
Ahoj ten návod je fakt super všechno fachá je to prostě pecka !! A bylo by super a moc lidi by určitě ocenilo kdyby ste napsali i návod jak udělat na x65 Emailového klienta !!! bylo by to fakt super !!  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 9:33 am Post subject: Re: E-mailový klient |
|
|
lukesch wrote: | Ahoj ten návod je fakt super všechno fachá je to prostě pecka !! A bylo by super a moc lidi by určitě ocenilo kdyby ste napsali i návod jak udělat na x65 Emailového klienta !!! bylo by to fakt super !!  |
toho ti nastaví OTAP sms přímo od Siemense  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
lukesch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 9:38 am Post subject: Emailovy klient |
|
|
já sem docela dost velkej amatér tkže vůbec netušim co OTAP je ani jak to udělat  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 9:43 am Post subject: Re: Emailovy klient |
|
|
lukesch wrote: | já sem docela dost velkej amatér tkže vůbec netušim co OTAP je ani jak to udělat  |
jdi na stránky www.my-siemens.cz tam jdi do "péče o zákazníky-mobilní telefony" tam si najdeš konfigurátor a v něm E-mail.Postupuj podle návodu a na konci až to odešleš si napiš na papír OTAP PIN.Až ti ta sms příde tak si ji uložíš a aktivuješ v telefonu a máš hotovo.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
lukesch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 10:11 am Post subject: emailovy klient |
|
|
No to sem si pomoh postupoval sem podle návodu a jedinny co se stalo tak to že když chci jít na internet tak mi to napíše Služba internet není umožněna.  |
|
Back to top |
|
 |
Prdek začátečník

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 52 Location: Bruntál(=Hell Hole)
61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
muze mi nekdo poradit??proc kdyz zadam cenu za paket 0,06kc a kdyz se podivam do provozu tak tam mam cenu za 6kB 0,0042kc??mam oskara tarif odepis...diky moc za rady |
|
Back to top |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:32 am Post subject: |
|
|
Prdek wrote: | muze mi nekdo poradit??proc kdyz zadam cenu za paket 0,06kc a kdyz se podivam do provozu tak tam mam cenu za 6kB 0,0042kc??mam oskara tarif odepis...diky moc za rady |
Po několika zkouškách jsem přišel na následující:
Pokud chceš aby se ti cena ukazovala tak, jak má,
musíš vynechat ty desetiná místa.
Já mám tarif mezi námi a s daní platím 0,08Kč za Kb.
A tak jsem si nastavil 8Kč za kB a s menší odchylkou to
ukazuje dobře
Vyzkoušej uvidíš. _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Back to top |
|
 |
marho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Podařilo se někomu poslat na x65 fotku z mobilu na mobil? Mě to začne inicializovat a vytuhne to. Pak už mi pomůže pouze červené tlačítko. Díky _________________ M65 fw50 + CX65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
Jan Kefurt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 11:33 pm Post subject: |
|
|
groll wrote: | Tak ten error zmizel z ničeho nic. Nevím, jak je to možné.
Každopádně mi Jimm nezobrazí skupiny, které mám v Mirandě. Místo toho zobrazí nějaké, které má asi standartní a uživatele do nich nepochopitelným způsobem rozhází.
Navíc u většiny uživatelů místo statusu je jen jakýsi vykřičník. A uživatele ve skupinách si nemůžu přesouvat. Nevíte jak ty skupiny napravit? |
Miranda si ukládá svoje nastavení (včetně rozdělení do skupin) přímo do počítače, a ne na ICQ server jako třeba flashICQ - když se pak připojíš z JIMMa, tak ten nemá odkud brát... vykřičník bude asi že ty kontakty nejsou autorizovaný - Miranda to nepotřebuje - taky jsem se při prvnim spušťění JIMMa divil  |
|
Back to top |
|
 |
kiwi001 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:54 pm Post subject: S55 |
|
|
dobrý den, mám problém při souštění jimma. do S55 jsem si přes bluetooth nakopíroval soubory jimm.jad a jimm.jar do adresářů přesně vytvořených podle návodu. V card explorer se tedy protukám až k souborům jimm a když spustím ten .jad tak mi jen zesvětlá obrazovka a pak pomalu pohasíná a nic se nestane a když spustím ten .jar tak mi to napíše hlášku: No such method setFullScreenMode. (Z)V
GRPS mám spuštěný a mělo by fungovat správně, protože MMs mi to nármálně přijímá.
Děkuju za podněty. |
|
Back to top |
|
 |
fbio začátečník

Joined: 05 Nov 2004 Posts: 92 Location: Příhon 274 664 32 Vranov
66.14 SMM
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 2:08 pm Post subject: ICQ na SX1 |
|
|
Nevíte nekdo o nějakém ICQ klientovi na SX1? Vím že je to trochu OT protože Jimm nepodporuje sx1. Nechci warez! |
|
Back to top |
|
 |
kiwi001 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 2:48 pm Post subject: s55 |
|
|
už jsem to rozchodil... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 3:05 pm Post subject: ICQ na mobilu a telefonování |
|
|
dá se přijmout hovor ,nebo si zavolat , když jsem připojený k ICQ (případně zapnutý e-mail klient) pomocí GPRS internet ? např. M65 u Oskara ? |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 3:12 pm Post subject: Re: ICQ na mobilu a telefonování |
|
|
Anonymous wrote: | dá se přijmout hovor ,nebo si zavolat , když jsem připojený k ICQ (případně zapnutý e-mail klient) pomocí GPRS internet ? např. M65 u Oskara ? |
Přijmout hovor se dá, přes patch "skok do menu po ###" se dají číst/psát sms, pracovat s mobilem...Jimm (obecně java aplikace) se ukončí při odchozím hovoru nebo spuštění jiné java aplikace. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 3:34 pm Post subject: Re: ICQ na mobilu a telefonování |
|
|
busch wrote: | Anonymous wrote: | dá se přijmout hovor ,nebo si zavolat , když jsem připojený k ICQ (případně zapnutý e-mail klient) pomocí GPRS internet ? např. M65 u Oskara ? |
Přijmout hovor se dá, přes patch "skok do menu po ###" se dají číst/psát sms, pracovat s mobilem...Jimm (obecně java aplikace) se ukončí při odchozím hovoru nebo spuštění jiné java aplikace. |
Aha, takže moje představa , že si koupim tenhle mobil (nebo nějakej podobnej) a budu běžně používat mobil, občas něco vyfotim ... a zároveň budu sledovat a případně odpovídat na zprávy e-mail a ICQ , byla asi dost najivní ?!  |
|
Back to top |
|
 |
|