View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FordPrefect kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 9:13 pm Post subject: CX65 a ceske znaky |
|
|
Ahoj, mam fw 25 a nemam ceske znaky pri psani. Rozchodil jsem infrared a co dal? Jde zmenit rozlozeni klavesnice prez IrDu?
Diky za kazdou odpoved
PS: nic jsem nevygooglil ani nenasel na forech, a kabel se mi kvuli tomu nechce kupovat |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 9:44 pm Post subject: Re: CX65 a ceske znaky |
|
|
FordPrefect wrote: | Ahoj, mam fw 25 a nemam ceske znaky pri psani. Rozchodil jsem infrared a co dal? Jde zmenit rozlozeni klavesnice prez IrDu?
Diky za kazdou odpoved
PS: nic jsem nevygooglil ani nenasel na forech, a kabel se mi kvuli tomu nechce kupovat |
Ide to len patchom cez V_Klay a ten cez irda nenahráš _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
And1111 pisatel

Joined: 18 Mar 2005 Posts: 244 Location: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 10:09 pm Post subject: |
|
|
Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Back to top |
|
 |
FordPrefect kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
And1111 wrote: | Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  |
Ja vim, ze pro kabelove reseni existuje spousta reseni. Ja vsak nejsem clovek, ktery chce tunit sveho milacka, a tudiz se mi ani nechce kupovat kabel. Na prenaseni dat uplne staci IrDa. Proto se ptam na reseni pomoci Irdy |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:41 pm Post subject: |
|
|
FordPrefect wrote: | And1111 wrote: | Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  |
Ja vim, ze pro kabelove reseni existuje spousta reseni. Ja vsak nejsem clovek, ktery chce tunit sveho milacka, a tudiz se mi ani nechce kupovat kabel. Na prenaseni dat uplne staci IrDa. Proto se ptam na reseni pomoci Irdy |
Tak jdi do servisu, tam jim zděl problém, a oni ti to už pomocí již zmiňovaného kabelu daj do pořádku... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
FordPrefect wrote: | And1111 wrote: | Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  |
Kdyby jsi byl z okolí Litoměřic, vše to jsme schopen udělat, a určitě za míň než je nákup kabelu.  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|