View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 1:18 pm Post subject: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 1:21 pm Post subject: Re: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
nostradameus wrote: | Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
Jedna možnost je nahrání čistého FF, ostatní ti snad něco poradí, já jsem se s tím nesetkal _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 1:23 pm Post subject: Re: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
nostradameus wrote: | Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
Nevím, co přesně máš na mysli, protože jsem to z toho moc nepochopil, ale pokud máš na mysli decustomizaci telefonu od T-Mobile (nebo částečnou), mrkni se SEM.
(Více také ve FAQ) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 2:20 pm Post subject: Re: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
wizaard wrote: | nostradameus wrote: | Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
Nevím, co přesně máš na mysli, protože jsem to z toho moc nepochopil, ale pokud máš na mysli decustomizaci telefonu od T-Mobile (nebo částečnou), mrkni se SEM.
(Více také ve FAQ) | Moc ti dekuji bylo to ono,tzed mam S-65 uplne standartni jako kdyz neni od zadneho operatora,jeste jednou diky moc. |
|
Back to top |
|
 |
teraxe věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 4:09 pm Post subject: |
|
|
Mno s tim mě T-Mobile pěkně nasr*l...... _________________ S6->Bosch 608->C25->5110->C35i->MT50->CX65 (14.74MB+plno patchů+miniGPS)->SX1 rozbytej a po opravě nepoužitelnej :-( (ještě pořád mi ho nevrátily) -> HTC Wizard (MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
teraxe wrote: | Mno s tim mě T-Mobile pěkně nasr*l...... |
No... sice nevím, čím tě ten T-Mobile "pěkně nasr*l", ale je to rozhodně zajímavé.
Další vyřešené téma a další, které se může s lehkostí zamknout...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|