clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Komplexní práce s programem V_Klay 3.0

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Komplexní práce s programem V_Klay 3.0
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Anonymous wrote:

Tak vidis co jsme se tady naucili. wink

Ja som sa to nenaucil tu, ale ucim to tu inych... wink Ale uz sme OT Shhh

Myslel jsem nas ostatni, ne Tebe. Shhh
Back to top
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 7:49 am    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Anonymous wrote:
hanni wrote:
Nie,nie je to nutne v ziadnej z verzii 3.0 a vyssie...staci SKey a loader.

Ale nekdy jsou to zadni vratka (patch bootcore) Laughing , nebo se pletu?

Nepleties...su to zlate zadne vratka wink

Jenze tyhle zadni vratka maji jednu chybu. Jsou snadno zjistitelna. Nejen, ze neni problem je zjistit v servistu, ale neni ani problem aby si je firmware detekoval a v pripade jejich pritomnosti odmitl spolupraci. Takze by mohl update SW v budoucnu narazit. Ale to zalezi na Siemensu a jesli to udela nebo ne.
Pro me zadny poroblem neni, ze k zaloze FF (kdo ji nema je cvok) ulozim i BKEY (ostatni se da cist smelterem i bez testpointu pro jakoukoli verzi FW pokud mate BKEY.

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

jdobry wrote:
Nepleties...su to zlate zadne vratka wink
Jenze tyhle zadni vratka maji jednu chybu. Jsou snadno zjistitelna. Nejen, ze neni problem je zjistit v servistu, ale neni ani problem aby si je firmware detekoval a v pripade jejich pritomnosti odmitl spolupraci. Takze by mohl update SW v budoucnu narazit. Ale to zalezi na Siemensu a jesli to udela nebo ne.
Pro me zadny poroblem neni, ze k zaloze FF (kdo ji nema je cvok) ulozim i BKEY (ostatni se da cist smelterem i bez testpointu pro jakoukoli verzi FW pokud mate BKEY.

Myslim,ze zbytocne zachadzas do extremov...v servise Ti patchovane bootcore v zivote nezistia,pokial je telefon totalne mrtvy..a pokial nie je ,ide patchovane bootcore velmi jednoducho uviest do povodneho stavu...

Last edited by hanni on Wed Jul 20, 2005 7:41 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Radeg
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 20, 2005 7:25 pm    Post subject: initboot Reply with quote

Ať chci při jakékoliv akci připojit mobil k počítači přes v klay a patchovat, napíše to, že spojuje a když zmáčknu tlačítko pro vypnutí, napíše to, že je spojeno a že to načítá initboot.bin, pak to nahlásí chybu: A hardware I/O error was reportedwhile accessing COM3 - Loader:Open:No answer from boot InitBoot.bin, co s tím ? Mám Siemens MC60
Back to top
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 20, 2005 8:34 pm    Post subject: Re: initboot Reply with quote

Radeg wrote:
Ať chci při jakékoliv akci připojit mobil k počítači přes v klay a patchovat, napíše to, že spojuje a když zmáčknu tlačítko pro vypnutí, napíše to, že je spojeno a že to načítá initboot.bin, pak to nahlásí chybu: A hardware I/O error was reportedwhile accessing COM3 - Loader:Open:No answer from boot InitBoot.bin, co s tím ? Mám Siemens MC60
Asi musíš vygenerovat loader.Nebo patchnout bootcode jinak to asi nepude Think

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
darkmoor
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

prosiiim vedel bz mi niekto poradit ye co si mam stiahnut alebo co s tzmto? mam USB kabel MA - 8730 P a mt S65 a chcel by som si tam dat novy firmware a aj s V_Klaye si zalohovat fullflash ale telefon sa po vypnuta a hlaske prosim stlacte kratko zap. tlacitko (a ja to spravim) nic nestane aj odpojit som to skusal a pripojit a nejde co s tym? Crying or Very sad uz fakt neviem co mam urobit! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall ak sa niekto ochotny najde prosim sem alebo na 1nekros1@azet.sk vopred dakujem!
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 9:52 am    Post subject: Reply with quote

darkmoor wrote:
prosiiim vedel bz mi niekto poradit ye co si mam stiahnut alebo co s tzmto? mam USB kabel MA - 8730 P a mt S65 a chcel by som si tam dat novy firmware a aj s V_Klaye si zalohovat fullflash ale telefon sa po vypnuta a hlaske prosim stlacte kratko zap. tlacitko (a ja to spravim) nic nestane aj odpojit som to skusal a pripojit a nejde co s tym? Crying or Very sad uz fakt neviem co mam urobit! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall ak sa niekto ochotny najde prosim sem alebo na 1nekros1@azet.sk vopred dakujem!

Doporučuji si řádně prostudovat tento článek který je určen pro začínající uživatele.
Jinak mnoho dalšího je ve fóru pro x65 ve FAQ.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
Costha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 8:14 pm    Post subject: siemens m55 bootcore Reply with quote

zdravim vcera sem si nahral do telefonu novy firmware (tusim91) rikam zkusim nejaky patche tak si stahnu v klay kdyz chci pripojit nebo aplikovat patch tak se mi po stisknuti cervenyho tlacitka pri hlasce sending boots go boot bootcorebug.bin napise

a hardware I/O error was reported while accessing com1 -loader: open no answer from boot goboot_bootcorebug.bin

jiny zasahy do telefonu delany nebyly zkousel jsem vsechny mozny typy boot u m55 ale nic mi nefunguje nevite cim to muze byt nebo co mam udelat? diky moc
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 9:14 pm    Post subject: Re: siemens m55 bootcore Reply with quote

Costha wrote:
zdravim vcera sem si nahral do telefonu novy firmware (tusim91) rikam zkusim nejaky patche tak si stahnu v klay kdyz chci pripojit nebo aplikovat patch tak se mi po stisknuti cervenyho tlacitka pri hlasce sending boots go boot bootcorebug.bin napise

a hardware I/O error was reported while accessing com1 -loader: open no answer from boot goboot_bootcorebug.bin

jiny zasahy do telefonu delany nebyly zkousel jsem vsechny mozny typy boot u m55 ale nic mi nefunguje nevite cim to muze byt nebo co mam udelat? diky moc

Nahraj do telefonu FW10, najdi si na stranke moj clanok Nový loader pre M55 a C60, patchni tym loaderom bootcore, nahraj znovu FW91, vo V_Klay nastav Patched bootcore a patchuj wink

Costha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

no ale ja sem v prusvihu ta 91 nejde tim original siemensovskym podfalshofat...
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

Musis pouzit FW vo Winswupe...
yokel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 10, 2005 9:03 am    Post subject: Reply with quote

chtel sem si udelat zalohu pres program V-Klay, nikdy sem nic nedelal a sem uplnej amater co se tohohle tyce. Takze sem si nevsim, ze na to potrebuju kabel. Mam jen IrDA. Nahral sem podle rad loader px65v3. Od te doby mi nejde spojeni s PC pres IrDA, ani v mpm se nezobrazi a nic nejde p0slat.. Napad me jedine, ze to je tim loaderem, smazal sem ho z java/jam/applications, ale porad to nejde, nevim co s tim, p0radite mi plz??
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mskbb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 6:40 pm    Post subject: Problém so zálohou FF na SL65 FW50 Reply with quote

Takže vo V-klay 3.3 sa pripojím na fon (rýchlosťou 12228800) a nabehne automatická záloa FF. Tá prebehne celá a potom tesne po načítaní FF mi XPčko hodí modrú obrazovku že error že je možné poškodenie a že mám reštart pc... Zálohu FF som si spravil cez x65flasher ale v-klay aj tak nemôžem spustiť lebo tá automatická záloha ff sa nedá vypnúť... čo s tým?
mskbb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 7:14 pm    Post subject: zase ja Reply with quote

Ktorá verzia v-klay ešte nerobí automatickú zálohu FF??? Skúšal som nájsť v-klay 3.2 ale všetky odkazy sú na vi-soft-ťácku stránku a tam je len 3.3 a potom 2.7 a nižšie Sad
mskbb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 31, 2005 7:58 pm    Post subject: vyriešil som Reply with quote

podarilo sa mi nájsť v-klay 3.2 a tá ešte nemá auto zálohu ff...
Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
Page 12 of 16

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum