View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:32 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Anonymous wrote: |
Tak vidis co jsme se tady naucili.  |
Ja som sa to nenaucil tu, ale ucim to tu inych... Ale uz sme OT  |
Myslel jsem nas ostatni, ne Tebe.  |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Anonymous wrote: | hanni wrote: | Nie,nie je to nutne v ziadnej z verzii 3.0 a vyssie...staci SKey a loader. |
Ale nekdy jsou to zadni vratka (patch bootcore) , nebo se pletu? |
Nepleties...su to zlate zadne vratka  |
Jenze tyhle zadni vratka maji jednu chybu. Jsou snadno zjistitelna. Nejen, ze neni problem je zjistit v servistu, ale neni ani problem aby si je firmware detekoval a v pripade jejich pritomnosti odmitl spolupraci. Takze by mohl update SW v budoucnu narazit. Ale to zalezi na Siemensu a jesli to udela nebo ne.
Pro me zadny poroblem neni, ze k zaloze FF (kdo ji nema je cvok) ulozim i BKEY (ostatni se da cist smelterem i bez testpointu pro jakoukoli verzi FW pokud mate BKEY. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | Nepleties...su to zlate zadne vratka
Jenze tyhle zadni vratka maji jednu chybu. Jsou snadno zjistitelna. Nejen, ze neni problem je zjistit v servistu, ale neni ani problem aby si je firmware detekoval a v pripade jejich pritomnosti odmitl spolupraci. Takze by mohl update SW v budoucnu narazit. Ale to zalezi na Siemensu a jesli to udela nebo ne.
Pro me zadny poroblem neni, ze k zaloze FF (kdo ji nema je cvok) ulozim i BKEY (ostatni se da cist smelterem i bez testpointu pro jakoukoli verzi FW pokud mate BKEY. |
Myslim,ze zbytocne zachadzas do extremov...v servise Ti patchovane bootcore v zivote nezistia,pokial je telefon totalne mrtvy..a pokial nie je ,ide patchovane bootcore velmi jednoducho uviest do povodneho stavu... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Last edited by hanni on Wed Jul 20, 2005 7:41 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Radeg Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 7:25 pm Post subject: initboot |
|
|
Ať chci při jakékoliv akci připojit mobil k počítači přes v klay a patchovat, napíše to, že spojuje a když zmáčknu tlačítko pro vypnutí, napíše to, že je spojeno a že to načítá initboot.bin, pak to nahlásí chybu: A hardware I/O error was reportedwhile accessing COM3 - Loader:Open:No answer from boot InitBoot.bin, co s tím ? Mám Siemens MC60 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 8:34 pm Post subject: Re: initboot |
|
|
Radeg wrote: | Ať chci při jakékoliv akci připojit mobil k počítači přes v klay a patchovat, napíše to, že spojuje a když zmáčknu tlačítko pro vypnutí, napíše to, že je spojeno a že to načítá initboot.bin, pak to nahlásí chybu: A hardware I/O error was reportedwhile accessing COM3 - Loader:Open:No answer from boot InitBoot.bin, co s tím ? Mám Siemens MC60 | Asi musíš vygenerovat loader.Nebo patchnout bootcode jinak to asi nepude  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
darkmoor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
prosiiim vedel bz mi niekto poradit ye co si mam stiahnut alebo co s tzmto? mam USB kabel MA - 8730 P a mt S65 a chcel by som si tam dat novy firmware a aj s V_Klaye si zalohovat fullflash ale telefon sa po vypnuta a hlaske prosim stlacte kratko zap. tlacitko (a ja to spravim) nic nestane aj odpojit som to skusal a pripojit a nejde co s tym? uz fakt neviem co mam urobit! ak sa niekto ochotny najde prosim sem alebo na 1nekros1@azet.sk vopred dakujem! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:52 am Post subject: |
|
|
darkmoor wrote: | prosiiim vedel bz mi niekto poradit ye co si mam stiahnut alebo co s tzmto? mam USB kabel MA - 8730 P a mt S65 a chcel by som si tam dat novy firmware a aj s V_Klaye si zalohovat fullflash ale telefon sa po vypnuta a hlaske prosim stlacte kratko zap. tlacitko (a ja to spravim) nic nestane aj odpojit som to skusal a pripojit a nejde co s tym? uz fakt neviem co mam urobit! ak sa niekto ochotny najde prosim sem alebo na 1nekros1@azet.sk vopred dakujem! |
Doporučuji si řádně prostudovat tento článek který je určen pro začínající uživatele.
Jinak mnoho dalšího je ve fóru pro x65 ve FAQ. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Costha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 8:14 pm Post subject: siemens m55 bootcore |
|
|
zdravim vcera sem si nahral do telefonu novy firmware (tusim91) rikam zkusim nejaky patche tak si stahnu v klay kdyz chci pripojit nebo aplikovat patch tak se mi po stisknuti cervenyho tlacitka pri hlasce sending boots go boot bootcorebug.bin napise
a hardware I/O error was reported while accessing com1 -loader: open no answer from boot goboot_bootcorebug.bin
jiny zasahy do telefonu delany nebyly zkousel jsem vsechny mozny typy boot u m55 ale nic mi nefunguje nevite cim to muze byt nebo co mam udelat? diky moc |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 9:14 pm Post subject: Re: siemens m55 bootcore |
|
|
Costha wrote: | zdravim vcera sem si nahral do telefonu novy firmware (tusim91) rikam zkusim nejaky patche tak si stahnu v klay kdyz chci pripojit nebo aplikovat patch tak se mi po stisknuti cervenyho tlacitka pri hlasce sending boots go boot bootcorebug.bin napise
a hardware I/O error was reported while accessing com1 -loader: open no answer from boot goboot_bootcorebug.bin
jiny zasahy do telefonu delany nebyly zkousel jsem vsechny mozny typy boot u m55 ale nic mi nefunguje nevite cim to muze byt nebo co mam udelat? diky moc |
Nahraj do telefonu FW10, najdi si na stranke moj clanok Nový loader pre M55 a C60, patchni tym loaderom bootcore, nahraj znovu FW91, vo V_Klay nastav Patched bootcore a patchuj  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Costha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
no ale ja sem v prusvihu ta 91 nejde tim original siemensovskym podfalshofat... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
Musis pouzit FW vo Winswupe... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
yokel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 9:03 am Post subject: |
|
|
chtel sem si udelat zalohu pres program V-Klay, nikdy sem nic nedelal a sem uplnej amater co se tohohle tyce. Takze sem si nevsim, ze na to potrebuju kabel. Mam jen IrDA. Nahral sem podle rad loader px65v3. Od te doby mi nejde spojeni s PC pres IrDA, ani v mpm se nezobrazi a nic nejde p0slat.. Napad me jedine, ze to je tim loaderem, smazal sem ho z java/jam/applications, ale porad to nejde, nevim co s tim, p0radite mi plz?? |
|
Back to top |
|
 |
mskbb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:40 pm Post subject: Problém so zálohou FF na SL65 FW50 |
|
|
Takže vo V-klay 3.3 sa pripojím na fon (rýchlosťou 12228800) a nabehne automatická záloa FF. Tá prebehne celá a potom tesne po načítaní FF mi XPčko hodí modrú obrazovku že error že je možné poškodenie a že mám reštart pc... Zálohu FF som si spravil cez x65flasher ale v-klay aj tak nemôžem spustiť lebo tá automatická záloha ff sa nedá vypnúť... čo s tým? _________________ M55 fw10 -> fw11 -> fw91 +kopec patchov -> SL65 fw53 + pár patchov a elfov -> momentálne záhadne pokazený  |
|
Back to top |
|
 |
mskbb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:14 pm Post subject: zase ja |
|
|
Ktorá verzia v-klay ešte nerobí automatickú zálohu FF??? Skúšal som nájsť v-klay 3.2 ale všetky odkazy sú na vi-soft-ťácku stránku a tam je len 3.3 a potom 2.7 a nižšie  _________________ M55 fw10 -> fw11 -> fw91 +kopec patchov -> SL65 fw53 + pár patchov a elfov -> momentálne záhadne pokazený  |
|
Back to top |
|
 |
mskbb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:58 pm Post subject: vyriešil som |
|
|
podarilo sa mi nájsť v-klay 3.2 a tá ešte nemá auto zálohu ff... _________________ M55 fw10 -> fw11 -> fw91 +kopec patchov -> SL65 fw53 + pár patchov a elfov -> momentálne záhadne pokazený  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|