View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:57 pm Post subject: Bulvár: Proč má nová SiemensMania zpoždění? |
|
|
Příprava nové SiemensManie se protahuje (skutečné důvody jsem několikrát vysvětloval). Proč situaci trošku nezlehčit bulvárním článečkem?
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=526 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Chjóó...a já se tak těšil...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Škoda noo. Doufám že to brzo vyvynou  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
lepidlor wrote: | busch wrote: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Ale snažíme se vzít v úvahu všechno, co jsme během doby fungování SM postřehli za problémy a nedostatky. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:35 pm Post subject: |
|
|
OMG já se tak super mco těšil. Tak si etě počkám...
EDIT: Čte se to krásně a doufm že to bude i fungovat. A co nějaké novinky ve foru? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
pholman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:46 pm Post subject: buhuhuhaha!!! |
|
|
Teda vy mně fakt odděláváte!!!!!!!
Nevim proč vůbec takovýhle věci vymýšlíte. Chápete vůbec uživatele internetu??? A české zvlášť??? Podle toho, do čeho se pouštíte, vůbec ne. To je fakt peklo. Weby se, jestli jste si toho ještě nevšimli, dělají v závislosti na používaných technologiích, které opravdu používá většina uživatelů. Jinak je to na nic. Udělat web který je funkční jenom pro několik procent uživatelů je nesmysl. A už vůbec nechápu to, proč prostě neuděláte nový design, a pak teprve se nepouštíte eventuélně do něčeho dalšího. Sorry, ale tohle fakt není na internetu možné.
Tahle verze se mi líbí. Líbila by se mi víc s novým designem a ne s novou (ne)funkčností. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:48 pm Post subject: Re: buhuhuhaha!!! |
|
|
pholman wrote: | Teda vy mně fakt odděláváte!!!!!!!
Nevim proč vůbec takovýhle věci vymýšlíte. Chápete vůbec uživatele internetu??? A české zvlášť??? Podle toho, do čeho se pouštíte, vůbec ne. To je fakt peklo. Weby se, jestli jste si toho ještě nevšimli, dělají v závislosti na používaných technologiích, které opravdu používá většina uživatelů. Jinak je to na nic. Udělat web který je funkční jenom pro několik procent uživatelů je nesmysl. A už vůbec nechápu to, proč prostě neuděláte nový design, a pak teprve se nepouštíte eventuélně do něčeho dalšího. Sorry, ale tohle fakt není na internetu možné.
Tahle verze se mi líbí. Líbila by se mi víc s novým designem a ne s novou (ne)funkčností. |
MYslim si že uživately z 10 příspěvky to je celkem jedno. A proč takový předmět? MYslim si že kdo je fakt Siemensmaniak tak si potřebný software stáhne aby si mohl SM i nadále prohlížet  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Hehe, vy ste mě teda dostali . Docela dobře se to čte . Některý věci se mi zdáli trochu divný, ale jelikož nesleduju momentální vývoj těhle techlogií, tak sem tomu i skoro věřil .
Zbaštil bych vám to, ale jen kdybych si nevšim, v jaký je to rubrice  _________________
N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460 |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:51 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | lepidlor wrote: | busch wrote: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Ale snažíme se vzít v úvahu všechno, co jsme během doby fungování SM postřehli za problémy a nedostatky. |
Možná by pomohlo, kdybys ty nebo weitless nebo kdo ví kdo založil téma ''Co se vám na SM nelíbí, co by se mohlo změnit'' apod. Možná by vás překvapili reakce uživatelů, které se shodnou na jednom, co půjde změnit, a uděláte tím radost hodně uživatelům  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:51 pm Post subject: Re: buhuhuhaha!!! |
|
|
pholman wrote: | Teda vy mně fakt odděláváte!!!!!!!
Tahle verze se mi líbí. Líbila by se mi víc s novým designem a ne s novou (ne)funkčností. | Tenhle článek je jen bulvár - jak je dole napsané, je to jen smyšlené. Naopak, novou SM se snažíme dělat přesně podle standardů a co nejméně závislou na zařízení, kde se bude prohlížet. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
Takže ty sis z nás ted udelal prdel? :o
To ti nezapomenu!  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
lepidlor wrote: | romulus wrote: | lepidlor wrote: | busch wrote: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Možná by pomohlo, kdybys ty nebo weitless nebo kdo ví kdo založil téma ''Co se vám na SM nelíbí, co by se mohlo změnit'' apod. Možná by vás překvapili reakce uživatelů, které se shodnou na jednom, co půjde změnit, a uděláte tím radost hodně uživatelům  | Bylo diskusí na toto téma málo??
EDIT: tím nechci říct, že už nechceme žádné připomínky slyšet...
Last edited by romulus on Tue Aug 23, 2005 7:55 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Darklord45 pisatel

Joined: 23 Apr 2005 Posts: 294 Location: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
Prikláňam sa k Darth PZ. Dúfam že to bude sila keď sa to tu spustí  _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | lepidlor wrote: | romulus wrote: | lepidlor wrote: | busch wrote: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Možná by pomohlo, kdybys ty nebo weitless nebo kdo ví kdo založil téma ''Co se vám na SM nelíbí, co by se mohlo změnit'' apod. Možná by vás překvapili reakce uživatelů, které se shodnou na jednom, co půjde změnit, a uděláte tím radost hodně uživatelům  | Bylo diskusí na toto téma málo?? | asi ne, promiň (já jsem si žádné nevšim, ale taky sem chodím jen podle času-někdy jednou týdně, jindy 7dní v týdnu)
Last edited by lepidlor on Tue Aug 23, 2005 7:56 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|