View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:59 pm Post subject: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! |
|
|
Nedávno jsem se dočetl,že pokud je zákazník T-.Mobilu zaregistrován v T-Zones a má aktivní službu MobileBox,může si nastavit přeposílání e-mailu na své tel.číslo. Je to výborná věc na které se dá dost ušetřit,protože kdo tuto službu využívá může místo SMS dostavat e-maily a druhou stranu to téměř nic nestojí.
Nedávno jsem to začel používat,jenže vyskytl se mi problém: pokud pošlu e-mail z jiného servru než je TM tak doručení mailu do schránky trvá hrozně dlouho (někdy i několik hodin) a tím pádem i požadovaná textovka je ve skuzu.
Chtěl jsem se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti,popř jak to máte vyřešené? díky _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:12 pm Post subject: Re: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! |
|
|
kesu wrote: | Nedávno jsem se dočetl,že pokud je zákazník T-.Mobilu zaregistrován v T-Zones a má aktivní službu MobileBox,může si nastavit přeposílání e-mailu na své tel.číslo. Je to výborná věc na které se dá dost ušetřit,protože kdo tuto službu využívá může místo SMS dostavat e-maily a druhou stranu to téměř nic nestojí.
Nedávno jsem to začel používat,jenže vyskytl se mi problém: pokud pošlu e-mail z jiného servru než je TM tak doručení mailu do schránky trvá hrozně dlouho (někdy i několik hodin) a tím pádem i požadovaná textovka je ve skuzu.
Chtěl jsem se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti,popř jak to máte vyřešené? díky |
T-mobile ještě pořád asi dělá na svejch serverech, proto to chodí všelijak. Moje zkušenost je ale spíše opačná, když mi doručí mail třeba ze seznamu, tak mi přijde notifikace ihned. A asi také záleží na tom jestli máš paušál, nebo pouze předplacenku  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
no ja to mel na starym cisle a bylo to dobrý ono jak kdy. někdy ti to přijde okamžitě a někdy musíš dobu čekat |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:28 pm Post subject: Re: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! |
|
|
mlcuchv wrote: |
T-mobile ještě pořád asi dělá na svejch serverech, proto to chodí všelijak. |
To sedí, asi tak od spuštění tehdejšího Clicku...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:40 pm Post subject: Re: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! |
|
|
busch wrote: | mlcuchv wrote: |
T-mobile ještě pořád asi dělá na svejch serverech, proto to chodí všelijak. |
To sedí, asi tak od spuštění tehdejšího Clicku...  |
Stačí se podívat na jejich stránky, kde o úpravách na serverech informovali. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:50 pm Post subject: |
|
|
Problém je v tom, že T-zones(click) je nespolehlivý a má problémy už od samýho začátku...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Problém je v tom, že T-zones(click) je nespolehlivý a má problémy už od samýho začátku...  |
je to tak,prostě většina e.mailů,které přijdou z jiného servru než T-Mobile má většinou zpoždění (i několik hodin),ale e-maily posílané z adres xxxx@t-email.cz,přijdou hned,včera jsem to celo noc testoval _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | busch wrote: | Problém je v tom, že T-zones(click) je nespolehlivý a má problémy už od samýho začátku...  |
je to tak,prostě většina e.mailů,které přijdou z jiného servru než T-Mobile má většinou zpoždění (i několik hodin),ale e-maily posílané z adres xxxx@t-email.cz,přijdou hned,včera jsem to celo noc testoval |
Hold jsme asi zákazníci s nižší prioritou Kdyby sme měli účet za 3000 kč, tak by nám to chodilo do dvou sekund  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
mlcuchv wrote: | kesu wrote: | busch wrote: | Problém je v tom, že T-zones(click) je nespolehlivý a má problémy už od samýho začátku...  |
je to tak,prostě většina e.mailů,které přijdou z jiného servru než T-Mobile má většinou zpoždění (i několik hodin),ale e-maily posílané z adres xxxx@t-email.cz,přijdou hned,včera jsem to celo noc testoval |
Hold jsme asi zákazníci s nižší prioritou Kdyby sme měli účet za 3000 kč, tak by nám to chodilo do dvou sekund  |
Bohužel,u TM platí pravidlo - Co je zdarma,nemůže fungovat správně _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
jasan pisatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 216 Location: Hrachov Phone: ME75, S75 360090.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
Já jsem paušální zákazník a můžu říct, že tím to rozhodně není. Emaily chodí jak se jim zrovna chce a je jedno jestli je to paušál nebo Twist. Jednou jsem se na tento problém informoval na infolince a tam mi řekli, ža je server asi přetížen. Kdysi se mi dokonce stalo, že mi nechodili ani obyčejný sms. Trvalo to tři dny, potom jsem to reklamoval. A v noci pak přišli všechny za tři dny zpět.  _________________ Má životní cesta Siemens C10 -> S10 -> 2x C35i -> MT50 -> M65 fw50 -> A55 (upraven na C55) -> 2x C65 (upraveny na SL65) oba fw50 -> ME75 fw22 a S75 fw47+elfy |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 9:04 pm Post subject: |
|
|
Tušim, že to dotědka nějak opravovali....každopádně mi tědka v pondělí přišlo 120 SMS o příchozích mailech (který se tam nahromáždily..)...
Od týhle doby už mi to chodí ok _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|