clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - témat na CX75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

témat na CX75
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 14, 2005 12:40 pm    Post subject: témat na CX75 Reply with quote

Jsem si stáhl témata na CX75 (odtud) a nějak mi nejdou nahraju je telefoonu a jde mi pouze barevné nastavení . musím mít téma nahrane v tématech ? Může mi tu někdo heslovitě popsat jak mám dostat, přesněji řečeno nastavi téma na telefoonu ? diky díky Pray Pray

----------------------------------------------------------------------------

Pray prosím bože sešy na trh dokonalý telefoon Pray a ať je to siemens Pray
Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Wed Sep 14, 2005 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, musíš ho mít ve složce Data\Mobile\Themes (nebo aspoň tak to je u x65). Pak na toho zástupce tématu najedeš (formát SDT nebo podobný) a normálně na něho "klikneš" joystickem, on se rozbalí (trochu dýl to trvá) a samozřejmě aktivuje. Pak budeš mít roztroušené obrázky z tématu v obrázcích, melodie a zvuky v melodíích atp. Nic složitého.
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Wed Sep 14, 2005 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

To téma ve formátu SDT si užeš nahrát kam chceš,podmínkou je disk DATA ale jinak je jedno jestli je to v temes a nebo melodie.pak nan klikni a rozbalí se ti a naistaluje se samo do správných složek wink
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Wed Sep 14, 2005 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
To téma ve formátu SDT si užeš nahrát kam chceš,podmínkou je disk DATA ale jinak je jedno jestli je to v temes a nebo melodie.pak nan klikni a rozbalí se ti a naistaluje se samo do správných složek wink

No, v podstatě máš pravdu, ale kdo by chtěl mít v mobilu bordel Laughing ? Mít zástupce témata někde v melodiích moc praktické není Smile .
Back to top
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 19, 2005 8:58 pm    Post subject: díky Reply with quote

díky Applause Applause Applause
Back to top
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 19, 2005 9:13 pm    Post subject: SDT Reply with quote

njn ale témate co jsem stáhl tady nemaj SDT je tam scs na barvi to mi funguje a pak config.scs au toho mi to napiše že některé části nebyli nalezeny nebo něco o chybějících zdrojích
Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 8:15 am    Post subject: Reply with quote

Že jsi to stýhnul v zipu, že jo? tak zip přejmenuj na .sdt...a to pak nhrak do Themes....
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 10:47 am    Post subject: díky Reply with quote

haldyr wrote:
Že jsi to stýhnul v zipu, že jo? tak zip přejmenuj na .sdt...a to pak nhrak do Themes....

d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Pray Pray díky díky Pray Pray
Back to top
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 10:49 am    Post subject: jak odstranit thema Reply with quote

No a když tam mám téma spustím si ho .Jak ho pak smažu lze to udělat nějak jednoduše najednou ? nebo musím jít do všech složek a tam ho smazat ?
Back to top
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 11:09 am    Post subject: Re: jak odstranit thema Reply with quote

poemcz wrote:
No a když tam mám téma spustím si ho .Jak ho pak smažu lze to udělat nějak jednoduše najednou ? nebo musím jít do všech složek a tam ho smazat ?

Presne tak, musis do vsech slozek a postupne promazavat. Ale nekdy to nejde a napise to, ze to je jenom pro ctene (nebo neco takovyho), takze to musis smazat pres asistenta pameti.

Gianni is BACK
Back to top
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 11:13 am    Post subject: Re: jak odstranit thema Reply with quote

Gianni83 wrote:
poemcz wrote:

Presne tak, musis do vsech slozek a postupne promazavat. Ale nekdy to nejde a napise to, ze to je jenom pro ctene (nebo neco takovyho), takze to musis smazat pres asistenta pameti.

Tzn že dokud nebudu mít kabel (nebo infra) tak to z telefonu nedostanu ?
Back to top
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 11:24 am    Post subject: Re: jak odstranit thema Reply with quote

poemcz wrote:
Tzn že dokud nebudu mít kabel (nebo infra) tak to z telefonu nedostanu ?

Ale dostanes, Asistent pameti je primo v telefonu .... Nastaveni --> Nastaveni telefonu --> Asistent pameti.

Gianni is BACK
Back to top
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 2:11 pm    Post subject: Re: jak odstranit thema Reply with quote

poemcz wrote:

Nevím jak to má x75, ale u x65 jdeš do nastavení-témata-smazat a nabídne ti to smazat všechny zdroje témat. Tím smažeš všechno najednou a nemusíš pracně přes asistenta paměti vyhledávat jednotlivé soubory.

poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 2:14 pm    Post subject: díky Reply with quote

jo jde to i u CX75 Razz Brick wall Brick wall Brick wall Applause Applause Applause díky
Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 2:16 pm    Post subject: Re: jak odstranit thema Reply with quote

F.afoun wrote:
poemcz wrote:

Nevím jak to má x75, ale u x65 jdeš do nastavení-témata-smazat a nabídne ti to smazat všechny zdroje témat. Tím smažeš všechno najednou a nemusíš pracně přes asistenta paměti vyhledávat jednotlivé soubory.

Potvrzuju, jdeto i na x75...

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum