View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
blazir1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 12:35 am Post subject: M55 - cas a razeni v seznamu naposledy volanych cisel |
|
|
Mam M55 a ta si proste zaboha nepamatuje cas kdy mi dotycny volal a hlavne to netridi podle casu volani od nejnovejsiho po nejstarsi volani. Kdyz mi nekdo zavola a ja mu chci po case zavolat zpet uz nezjistim kdo to byl (
Vim ze to umeli Erici(zlata R320s 8)).
Nevite nekdo o nejakem sikovnem patchi ktery by to u M55 umel(aspon jedno z toho) ????
Dik, Radek. |
|
Back to top |
|
 |
skvedo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
ja mam m55 a normalne to tam najdu mozna zes to spravne neformuloval a myslels ze si pamatuje jenom poslednich 10 cisel
(u bratranka na motorole mpx220 sem videl asi 500 polozek za 1 mesic co ho ma) |
|
Back to top |
|
 |
blazir1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 3:22 pm Post subject: |
|
|
To je zajimavy, u ty my to tak neni, kdyz mi nekdo zavola, tak tam do seznamu ulozi jeho cislo, ale nehodi ho nahoru a proste "nekam". Uz jsem takhle parkrat volal zpatky a dovolal jsem se jinym lidem, coz krom toho ze z toho byli zmateni a ja byl za osla stoji zbytecnej kredit navic  |
|
Back to top |
|
 |
Skvedo badatel

Joined: 17 Sep 2004 Posts: 157 Location: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
blazir1 wrote: | To je zajimavy, u ty my to tak neni, kdyz mi nekdo zavola, tak tam do seznamu ulozi jeho cislo, ale nehodi ho nahoru a proste "nekam". Uz jsem takhle parkrat volal zpatky a dovolal jsem se jinym lidem, coz krom toho ze z toho byli zmateni a ja byl za osla stoji zbytecnej kredit navic  |
tak to moze byt chyba fw
zkus foun preflashovat _________________ I love my M55 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|