View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mario182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 5:51 pm Post subject: kde sehnat veci na SL45 |
|
|
mam SL45 a potrebuju koupit MMC alespon 128MB nevim ale kde, schanim asi uz dva tydny, jsem lama no jo jeste mam problem s tim ze mam ulomenou pacicku na krytu baterky a mam podezreni ze je to duvod vsech problemu ktere s telefonem mam. vypina se kdyz toho po nem chci moc, nabiju baterku, nekdo mi zavola a telefon je hned vybitej, zapnu ho znova a baterka je plna....help |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 6:12 pm Post subject: Re: kde sehnat veci na SL45 |
|
|
mario182 wrote: | mam SL45 a potrebuju koupit MMC alespon 128MB nevim ale kde, schanim asi uz dva tydny, jsem lama no jo jeste mam problem s tim ze mam ulomenou pacicku na krytu baterky a mam podezreni ze je to duvod vsech problemu ktere s telefonem mam. vypina se kdyz toho po nem chci moc, nabiju baterku, nekdo mi zavola a telefon je hned vybitej, zapnu ho znova a baterka je plna....help |
http://www.alzasoft.cz/Default.asp?CatID=18843885&TYPTREE=1
a k baterce - spis bude problem v samotne baterii, nez v kontaktu _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
mario182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 6:30 pm Post subject: |
|
|
praveze baterka dneska treba drzi celej den a nekdy mobil nabiju a za pet minut mi to breci at nabiju akumulator, jo jeste k ty karte jak poznam ktera bude idealni a bude fungovat bez problemu na tenhle telefon? co treba KINGSTON Reduced Size MMC MultiMedia Card 128MB |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:02 pm Post subject: |
|
|
mario182 wrote: | praveze baterka dneska treba drzi celej den a nekdy mobil nabiju a za pet minut mi to breci at nabiju akumulator, jo jeste k ty karte jak poznam ktera bude idealni a bude fungovat bez problemu na tenhle telefon? co treba KINGSTON Reduced Size MMC MultiMedia Card 128MB |
Neni nic lechciho nez si vzit mobil do obchodu s pozadavkem, ze pokud to bude fungovat tak ji beres 8) _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
mario182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:03 pm Post subject: |
|
|
oje skoda ze bydlim v prdeli sveta  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|