View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 5:26 pm Post subject: Mam maly problem s vycistenim fonu |
|
|
Chcel by som vediet ako mam precistit fon ......trocha blbne po niektorych patchoch....nejak sa mi podarilo vymazat zalohu z kompu a teraz ho chcem mat na 100%
ide hlavne o to ze niektore patche uz nechce nahrat a ked nejake idu tak zistim ze napr. sa fon nechce zapnut alebo sa nechce nabijat...
diki.  _________________ siemens for all people
cool>cx65<cool |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 5:28 pm Post subject: Re: Mam maly problem s vycistenim fonu |
|
|
jaroslavg wrote: | Chcel by som vediet ako mam precistit fon ......trocha blbne po niektorych patchoch....nejak sa mi podarilo vymazat zalohu z kompu a teraz ho chcem mat na 100%
ide hlavne o to ze niektore patche uz nechce nahrat a ked nejake idu tak zistim ze napr. sa fon nechce zapnut alebo sa nechce nabijat...
diki.  |
Tak přehraj FW a všecky patche ti zmiznou...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 5:31 pm Post subject: Re: Mam maly problem s vycistenim fonu |
|
|
Darth PZ wrote: | jaroslavg wrote: | Chcel by som vediet ako mam precistit fon ......trocha blbne po niektorych patchoch....nejak sa mi podarilo vymazat zalohu z kompu a teraz ho chcem mat na 100%
diki.  |
Tak přehraj FW a všecky patche ti zmiznou...  |
myslis ze som to neskusal....fw som nahral ale i tak haluzi a ten patch na odstranenie starych dat nejde aplikovat _________________ siemens for all people
cool>cx65<cool |
|
Back to top |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 5:34 pm Post subject: Re: Mam maly problem s vycistenim fonu |
|
|
Darth PZ wrote: | jaroslavg wrote: | Chcel by som vediet ako mam precistit fon ......trocha blbne po niektorych patchoch....nejak sa mi podarilo vymazat zalohu z kompu a teraz ho chcem mat na 100%
diki.  |
Tak přehraj FW a všecky patche ti zmiznou...  |
myslis zeby som mohol urobit zalohu bootcore a eeprom ,nahral by som ff zo SM a potom by som tam nahral tu zalohu? _________________ siemens for all people
cool>cx65<cool |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
jj. a bootcore potom prehravat nemusis (nesmies totizto povolit zapis do bc pri prehravani ff, lebo by si nemal loadery). _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 5:49 pm Post subject: Re: Mam maly problem s vycistenim fonu |
|
|
az na to ze ten patch nejde aplikovat  _________________ siemens for all people
cool>cx65<cool |
|
Back to top |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Palio wrote: | jj. a bootcore potom prehravat nemusis (nesmies totizto povolit zapis do bc pri prehravani ff, lebo by si nemal loadery). |
a cez co bude lepsie tam nahrat ten FF. _________________ siemens for all people
cool>cx65<cool |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 12:58 pm Post subject: |
|
|
Tu ocistu mozem urobit aj na fon s patchmi alebo musi byt cisty? _________________ siemens for all people
cool>cx65<cool |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
jaroslavg wrote: |
Tu ocistu mozem urobit aj na fon s patchmi alebo musi byt cisty? | Ocista sa robi na zadrbane veci nie na ciste ) _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 1:10 pm Post subject: |
|
|
Očistu EEPROM můžeš dělat i s patchovaným telefonem, ale to ti na očistu telefonu nestačí, je to jenom část. Na absolutní očistu musíš ještě přehrát FW, a ne že ne, a nahrtá FFSinit pro očistu "disků" (toto se zanedbává a bývá to příčinou mnoha problémů). _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|