View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 3:19 pm Post subject: Sama od sebe se mačká šipka doprava |
|
|
Asi před 2 hodinama mi začal telefon totálně blbnout. Pak jsem zjistil, že se sama od sebe mačká šipka doprava - náhodně, 1 za minutu nebo i třeba i 3x za vteřinu, což má za následek to, že se nedá vůbec nic dělat.
(Teď koukám, že ten spouštěč je např. šipka nahoru.)
Zkoušel jsem vypnutí/zapnutí, vyndavání MMC, "klepání" do telefonu, různé hejbání a mačkání joysticku atd. a nic, dělá to pořád. Zvláštní je, že jsem to měl celou dobu na stole, nemohlo se to tedy nijak fyzicky rozbít (alespoň teď). Setkali jste se někdy s něčím takovým?
Mám dojem, že to dělá i u zadávání PINu, takže žádný zlomyslný vir to asi být nemůže... Je to na reklamaci nebo nějaká blbost?
Moc dík. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 3:22 pm Post subject: |
|
|
Co skusit rozdělat mobil a vyčistit to??? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Co skusit rozdělat mobil a vyčistit to??? |
To bych udělal rád, jenže bych ztratil záruku  |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 4:09 pm Post subject: |
|
|
kýbl wrote: | Darth PZ wrote: | Co skusit rozdělat mobil a vyčistit to??? |
To bych udělal rád, jenže bych ztratil záruku  |
Tak to zanes do servisu a budes mesic bez telefonu, tak si vyber!
btw pokud jej rozeberes tak aby si ho neposkodil, tak nikdo na nic neprijde! Na rozebrani nic neni  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 4:43 pm Post subject: |
|
|
Díky za odpovědi, naštěstí se to zřejmě nějak vyřešilo samo. Dlouho jsem to růyně proklepával, třepal s tím, několikrát jsem musel vyndat baterku, protože přestal reagovat (jak mu tam pral ty klávesy), ale najednou se to samo spravilo
Také jsem tak trochu přišel, čím to bylo: když jsem se totiž lehce dotknul joysticku (stačilo opravdu jemně pohladit), bral to jako klávesu doprava. No a když jsem chtěl zmáčknout šipku např. doleva, předchází tomu to "pohlazení".
Zřejmě se tam tedy opravdu dostala nějaká ta nečistota, kterou se mi podařilo nějak vyklepat. Ještě že tak! Ale uvidíme, co mi "nadělí" telefon příště
Každopádně díky za rady  |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 9:47 pm Post subject: |
|
|
tady k romuto... tento problem jsem mel taky a jeste jeden borik (Tomu se mimochodem nedavno urval cely Jostick od desky) no ja tam mam jostick od N6600 nemuzu si na nej stezovat ale gdyz jsem to menil taxem si toho taky vsiml ze SXo jostick ma na kazdou stranu jinou citlivost nevim cim to je mozna uz je treba jety ale tenhle samy problem jsem mel obcas mam s sipkou dolu :-/ taky se to casem spravi samo fakt nevim.. kdyby nekdo vedel jak to resit bylo by to super _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 9:59 pm Post subject: |
|
|
HDS wrote: | tady k romuto... tento problem jsem mel taky a jeste jeden borik (Tomu se mimochodem nedavno urval cely Jostick od desky) no ja tam mam jostick od N6600 nemuzu si na nej stezovat ale gdyz jsem to menil taxem si toho taky vsiml ze SXo jostick ma na kazdou stranu jinou citlivost nevim cim to je mozna uz je treba jety ale tenhle samy problem jsem mel obcas mam s sipkou dolu :-/ taky se to casem spravi samo fakt nevim.. kdyby nekdo vedel jak to resit bylo by to super |
Jj, vyvyklava se jen na nektere strany - teda pokud ho nervete stridave nahoru dolu, doprava doleva Ja bych rekl, ze ho ani opotrebovany nemam, ale oproti treba C65ce je vyvyklany jak prase - a to nesrovnatelne vic A to jsem hral asi jen za celou dobu (jako opravdu hral, ne jen spustil podival se a vypnul) 5 her. A ma docela hodne malou vuli nahoru a vpravo Zbytek ujde..zatim 8) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
Hm, teď mám zase "velice jemnou" šipku dolu - ta špína se tam nějak hejbe  |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 10:45 pm Post subject: |
|
|
kýbl wrote: | Hm, teď mám zase "velice jemnou" šipku dolu - ta špína se tam nějak hejbe  | Vysavač Snad pomůže, každopádně neuškodí
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | kýbl wrote: | Hm, teď mám zase "velice jemnou" šipku dolu - ta špína se tam nějak hejbe  | Vysavač Snad pomůže, každopádně neuškodí
W.I.KING |
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14332&highlight=sx1 At neudalas nejakou chybu  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
Tak bohužel, vysátí vůbec nepomohlo. To je asi lepší to klepání.
Nicméně se to pořád zhoršuje, už se mi dokonce stalo, že když jsem zmáčkl pravé potvrzovací tlačítko (na kterém je většinou Zpět), zmáčklo se levé potvrzovací tlačítko (Ok) nebo když zmáčknu Shift, zmáčkne se šipka doprava...
Věčně se mi něco mačká samo, věčně je to zablokovaný (a svítí to), nemůžu psát zprávy, nemůžu je ani číst, před chvílí se mi jen tak tak podařilo zvednout příchozí hovor...
Už na to nemám nervy, buďto zítra seženu šroubovák nebo to dám reklamovat  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
Nespekuluj a daj to reklamovat. Poklepavanim a podobnymi 'fintami' problemy len oddialis. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
kýbl wrote: | Tak bohužel, vysátí vůbec nepomohlo. To je asi lepší to klepání.
Nicméně se to pořád zhoršuje, už se mi dokonce stalo, že když jsem zmáčkl pravé potvrzovací tlačítko (na kterém je většinou Zpět), zmáčklo se levé potvrzovací tlačítko (Ok) nebo když zmáčknu Shift, zmáčkne se šipka doprava...
Věčně se mi něco mačká samo, věčně je to zablokovaný (a svítí to), nemůžu psát zprávy, nemůžu je ani číst, před chvílí se mi jen tak tak podařilo zvednout příchozí hovor...
Už na to nemám nervy, buďto zítra seženu šroubovák nebo to dám reklamovat  |
určitě reklamace a vypadá to asi na špatné doléhání kontaktů nebo něco takovýho...  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 3:46 pm Post subject: |
|
|
Ano, radíte mi dobře
Já si totiž ten šroubovák koupil, telefon jsem (na přednášce a ještě hned v první lavici ) rozebral co to šlo. Byl sice špinavej, ale jen na okraji, uvnitř téměř vůbec. A hlavně jsem zjistil, že samotný joystick je tak malá součástka, že se do ní snad ani prach dostat nemůže. A už vůbec jsem na tom nemohl nic spravit
Takže jsem ho zase složil a nefungovalo to pořád, ani žádné zlepšení.
Bohužel jsem přitom lehce poškodil reklamační nálepku, ale naštěstí fakt jen lehce, takže mi následnou reklamaci uznali
K tomu bych jen řekl: nálepku lehce odchlípněte směrem od zakrytého šroubu, nesundavejte ji z prostředku telefonu - to totiž nejde (ale ono to stejně bude u každého prodejce jiné).
Tak jsem zvědavej, jak to dopadne, minimální doba je 4 (pracovní) dny. |
|
Back to top |
|
 |
Franta Hřídel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
Hm, to se mi taky stalo, ale pro změnu se mi pořád mačkal joistick dolů. Pak jsem zjistil, že se do něj, nebo spíš kolem něj dostala špína. Vyčistil jsem ho a je to vše OK  _________________ N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|