View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zajdla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 11:51 pm Post subject: podflashovani firmware C60 z FW27 na FW23 |
|
|
prosim o radu jak se provadi podflashovani, urcite to tu uz nekde je, ale nemuzu to najit, staci jen odkaz jak se to dela. Nahoru to slo v poho, ale pri nahrani starsiho firmwaru se to kousne. Chtel bych to kvuli loaderu. Nebo uz existuje nejaky loader pro C60 a FW 27? Diky moc.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
Na FW27 Ti loader nepojde.Podflashujes FW vo Winswupe pri vypnutom telefone a zaskrtnutym prvym skipom...hned po stlaceni Start musis stlacit cervene tlacitko na telefone. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
zajdla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:27 am Post subject: nefunguje :( |
|
|
hanni wrote: | Na FW27 Ti loader nepojde.Podflashujes FW vo Winswupe pri vypnutom telefone a zaskrtnutym prvym skipom...hned po stlaceni Start musis stlacit cervene tlacitko na telefone. |
Kdyz si stahnu FW23 tak uz je to primo *.exe, takze nepotrebuju si stahovat samostatne Winswup nebo jo? Pokud jo, tak pak nevim, kde stahnout firmware s priponou se kterou samostatny Winswup pracuje. Kdyz jsem to zkousel primo tim C60_230300_service.EXE, tak mi to pri jednom procentu zahlasi: Software update denied by mobile Zkousel jsem i ruzne komunikacni frekvence a nic Dik za kazdou dalsi radu  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 8:20 am Post subject: |
|
|
Winswup musí být .exe ...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
zajdla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 10:30 am Post subject: dik, ale .... |
|
|
Darth PZ wrote: | Winswup musí být .exe ...  |
ok ale to neresi co jsem popsal dal v predchozim dotazu "Software update denied by mobile" |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
Tak to budes musiet nahrat zalohu FF s FW23. Ak zaloha nebude tvoja potrebujes to este odblokovat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 9:06 am Post subject: Re: dik, ale .... |
|
|
zajdla wrote: | Darth PZ wrote: | Winswup musí být .exe ...  |
ok ale to neresi co jsem popsal dal v predchozim dotazu "Software update denied by mobile" |
Mas tovarensky FW27,tak to Ti Winswupom podflashovat nepojde...kedze s V_Klay sa nespojis,lebo to vlastne robis kvoli tomu,tak zostava iba testpoint. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
zajdla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 12:50 pm Post subject: Re: dik, ale .... |
|
|
hanni wrote: | zajdla wrote: | Darth PZ wrote: | Winswup musí být .exe ...  |
Mas tovarensky FW27,tak to Ti Winswupom podflashovat nepojde...kedze s V_Klay sa nespojis,lebo to vlastne robis kvoli tomu,tak zostava iba testpoint. |
ted jsem z toho trochu mam tam ted FW27 a chci FW23, protoze chci nahrat loader (neni pro FW27) pak znova FW27 a pak patchovat (je to takhle mozne?) urcite je nutny testpoint? nemohl bych jen nahrat FF (telefon je odblokovany na vsechny site) bohuzel svuj FF nemam, kde ho muzu stahnout a jak to udelam? co vlastne testpointem ziskam? (staci odkaz kde si to muzu precist, nasel jsem jen jak to udelat ) diky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 12:56 pm Post subject: |
|
|
Kedze nemas loader,tak predpokladam,ze s V_Klay a Freia sa nespojis,cize FF nenahras. Winswup FW Ti nejde,asi kvoli tovarenskemu FW27(ale pises,ze sTi nahravat FW smerom hore siel,takze tam to asi nebude,zalezi,s akym FW si telefon kupil)...mozno sa este skus pohrat s nastavenim vo Winswupe,skus znizit rychlost a pod.Ak to nepojde,tak iba testpont.Ale potom uz nebudes potrebovat loader. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
zajdla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 1:13 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Kedze nemas loader,tak predpokladam,ze s V_Klay a Freia sa nespojis,cize FF nenahras. Winswup FW Ti nejde,asi kvoli tovarenskemu FW27(ale pises,ze sTi nahravat FW smerom hore siel,takze tam to asi nebude,zalezi,s akym FW si telefon kupil)...mozno sa este skus pohrat s nastavenim vo Winswupe,skus znizit rychlost a pod.Ak to nepojde,tak iba testpont.Ale potom uz nebudes potrebovat loader. |
ok zkusim si s tim pohrat , jen pro zichr kdyz teda udelam test point (prerusim nejaky spoj na desce) pak budu moct primo patchovat FW 27? musim nejak upravovat kabel (dalsi dratek) nebo cokoli dalsiho? klidne mi vazne posli odkaz kde si o testpointu muzu precist vic, mam z toho trochu obavy . jinak kazdopadne diky moc za rady |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 1:42 pm Post subject: |
|
|
Ak mas kabel servisny,mozes hned patchovat.Pozri sa na nasej stranke do sekcie testpointy,stiahni prislusny obrazok a tam uvidis,co rezat.Popripade Ti mozno poradia ludia,ktory ho uz na C60 rezali. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
macin3 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 4:02 pm Post subject: |
|
|
přesně tohle mi dělá kámošova m65(fw43).včera jsem to rešil a nevyřešil.
tak mě ještě napadlo ,jestli by nešel nahrát prvně oginální software od simensu (např. fw50) apak následovně tam dát přes winsvup 25?
za pokus to stojí ,zítra to asi skusím... _________________ To na tom stromě ..... to jsem já :-)
C25 ---------->C55 ---------->M55 ---------->S65 FW 58 + Patchy + neorig. kabel + Bluetooth+HF + 256 RS-MMC = nej mobil |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
macin3 wrote: | přesně tohle mi dělá kámošova m65(fw43).včera jsem to rešil a nevyřešil.
tak mě ještě napadlo ,jestli by nešel nahrát prvně oginální software od simensu (např. fw50) apak následovně tam dát přes winsvup 25?
za pokus to stojí ,zítra to asi skusím... |
Tak to 100% nepůjde, v telefonu je zapsaný nejnižší možný tovární firmware a pod něj se nedostaneš. Pokud je telefon funkční můžeš so vše vygenerovat již pomocí java aplikace http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524. Pokud je telefon "mrtvý" požij tento postup http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409.
Jakmile je zaveden SKEY do telefonu, můžeš už změnit i verzi továrního firmware http://www.siemensmania.cz/content.php?id=642 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
macin3 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | macin3 wrote: | přesně tohle mi dělá kámošova m65(fw43).včera jsem to rešil a nevyřešil.
za pokus to stojí ,zítra to asi skusím... |
Tak to 100% nepůjde, v telefonu je zapsaný nejnižší možný tovární firmware a pod něj se nedostaneš. Pokud je telefon funkční můžeš so vše vygenerovat již pomocí java aplikace http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524. Pokud je telefon "mrtvý" požij tento postup http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409.
Jakmile je zaveden SKEY do telefonu, můžeš už změnit i verzi továrního firmware http://www.siemensmania.cz/content.php?id=642 |
telefon je funkční ale ma firmware 43 ,pres ten program tam je max 36 ,nebo tak nak.no neco stim skusim udelat v nejblišich dnech a uvidim.
skoro určite se ozvu ,protože tio bezproblému asi nebude.
tak zatim dik za navody
zatim.. _________________ To na tom stromě ..... to jsem já :-)
C25 ---------->C55 ---------->M55 ---------->S65 FW 58 + Patchy + neorig. kabel + Bluetooth+HF + 256 RS-MMC = nej mobil |
|
Back to top |
|
 |
macin3 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 3:37 pm Post subject: |
|
|
tak.
jsem se dneska do toho pustil a vypadá to velmi nadějně.už nahrávám FW 25 .moc nadějí jsem do toho nedával, ale povedlo se.
díky za pomoc ,ste fakt machři _________________ To na tom stromě ..... to jsem já :-)
|
Back to top |
|
 |
|