View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 11:52 am Post subject: S55 nelze zablokovat pomoci SST 5.38 - wrong software |
|
|
Zdravím všechny,
mám problém se zablokováním S55 pomoci programu SST 5.38. Jednou jsem to zkoušel nebyl v tom nejmenší problém. Ale ted kdy mi za tři dny uplyne zaruční doba a potřeboval bych ho zablokovat nelze. Když kliknu na "Locks" tak to provede ukon a když chci telefon zapnout tak napiše Wrong software, pak nepomuže nic jen provest flash. Flash musím provést jen ten který byl na tomto telefonu, flash z jineho nahraje ale telefon pak ani "nebékne" .
A ještě mám jeden problém, protože v menu chybí položka vibrace, tak jsem ji chtěl dohrát, z jiného telefonu to flash nebere a po nahrání noveho firmware tam stale neni. Už jsem snad vyzkoušel vše. .
Díky za radu  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
Doporučuji zapomenout na SST a používat bezpečnější software. Když nahraješ do telefonu cizí fullflash musíš ho odblokovat.
Nejlepší cestou je použít program Freia, malý, jednoduchý a je hlavně free.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:42 pm Post subject: |
|
|
On odblokovaný samozřejmě je, ale šlo to jednou a ted už to nelze pomoci SST. Ok zkusím Tvoji radu.... |
|
Back to top |
|
 |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
Super dik, povedlo se ! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|