Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 11:52 am Předmět: S55 nelze zablokovat pomoci SST 5.38 - wrong software |
|
|
Zdravím všechny,
mám problém se zablokováním S55 pomoci programu SST 5.38. Jednou jsem to zkoušel nebyl v tom nejmenší problém. Ale ted kdy mi za tři dny uplyne zaruční doba a potřeboval bych ho zablokovat nelze. Když kliknu na "Locks" tak to provede ukon a když chci telefon zapnout tak napiše Wrong software, pak nepomuže nic jen provest flash. Flash musím provést jen ten který byl na tomto telefonu, flash z jineho nahraje ale telefon pak ani "nebékne" .
A ještě mám jeden problém, protože v menu chybí položka vibrace, tak jsem ji chtěl dohrát, z jiného telefonu to flash nebere a po nahrání noveho firmware tam stale neni. Už jsem snad vyzkoušel vše. .
Díky za radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 12:29 pm Předmět: |
|
|
Doporučuji zapomenout na SST a používat bezpečnější software. Když nahraješ do telefonu cizí fullflash musíš ho odblokovat.
Nejlepší cestou je použít program Freia, malý, jednoduchý a je hlavně free.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 12:42 pm Předmět: |
|
|
On odblokovaný samozřejmě je, ale šlo to jednou a ted už to nelze pomoci SST. Ok zkusím Tvoji radu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 1:22 pm Předmět: |
|
|
Super dik, povedlo se ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|