View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vrsek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:34 pm Post subject: c65 nejde se pripojit pres gprs a posilat levneSMS vypina se |
|
|
muzu z c65 kdyz mám firmwear12 posilat levne sms pres gprs. Slozite to porad nastavuju cosi a nejde stahl jsem si programek na sms a nic. mam eurotel paušal wap mam aktivovany a v nastaveni by taky nemela být chyba. a jeste se mi obcas vypina a pak nejde zapnout a nahodit az po vydelani baterky. nekdy se jen rozne pipne a nic nenajede tak pak se treba na potreti po zopakovani vydelani baterky chytne nebo kdyz ani trikrat nepomuze baterka tak ho musim dat na nabijecku a pak za chvilku najede. mam ho jit relamovat. v nahravani firmwaru se ale nevyznám kabel nemám jsem pres telefony antitalent
Dík za radu |
|
Back to top |
|
 |
majjkyy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Hm.Kdyz si netroufnes nahrat FW dle navodů co najdes tady na SM tak to zkus nechat prehrat v servise.Urcite to pomuze.Nejsem si jisty,ale kdyz je v zaruce tak by to mohlo byt zdarma,ale to jen hadam :)Ale FW12 uz snad v mobilu nikdo nema Já mam taky C65 a jedu na FW 56 a to je ku....rozdil oproti FW12. |
|
Back to top |
|
 |
vrsek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:48 pm Post subject: dik |
|
|
zkusim to zareklamovat a nebo tam dam ten vyssi dik za radu |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Dec 11, 2005 9:44 pm Post subject: |
|
|
je mozne, ze je to tim starym FW (ale nemusi byt)
v oficialnim Siemens servise ti to prehrajou zdarma bez straty zaruky _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|