View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 2:17 pm Post subject: Zipman - zabalení více souborů/adresáře? |
|
|
Chci se zeptat, jestli na program Zipman existuje plugin (popř. úplně jiný program), který by dokázal zabalit do ZIPu celý adresář nebo alespoň nasvícené soubory dohromady? Protože dávat to tam soubor po souboru je opravdu opruz.
Protože se mi ještě přes veškeré úsilí nepodařilo rozchodit kabel tak by se mi alespoň tohle celkem šiklo  |
|
Back to top |
|
 |
darth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
take mi na zipmanovi vadi, ze pri rozbalovani nevytvari na mmc strukturu adresaru, nebo jsem to jen blbe nastavil ? |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 7:51 am Post subject: |
|
|
darth wrote: | take mi na zipmanovi vadi, ze pri rozbalovani nevytvari na mmc strukturu adresaru, nebo jsem to jen blbe nastavil ? |
Nevytváří, bohužel. To mě taky štve, nicméně hromadné zabalování by mi momentálně bodlo víc  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|