View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 10:27 pm Post subject: Re: wavka |
|
|
Domini-que wrote: | nevíte tady někdo kde bych našel melodie ve formátu wav a mphl je přehrát na siemensu s65???  |
Link ti dať nemôžem, ale zato ti môžem povedať, že o pár riadkov nižšie je FAQ, kde sa dozvieš aké wavká x65 prehrajú a môžeš si ich uoraviť. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
ivo1433 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:09 pm Post subject: Zmena ikoniek S65 |
|
|
Plis help, :( chem si zmenit ikonky na mojej S65, mam dat. kabel USB, ale ked sa napojim a spustim program OD alebo nieco take, co ma najst nejake config adresare tak nic mi nenajde, lepsie povedane pise hlasku ze sa nepodarilo spojit s MT. Plis Help? :( |
|
Back to top |
|
 |
POK147 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:34 pm Post subject: cx70 |
|
|
Zdare potřeboval bych swtvara k siemensu cx 70 ale nevím kde ho najít protože mě řekli že ho tady najdu ale nevidím ho a nebo tady není jestli ho někdo máte tak mě ho prosím pošlete na e-mail nabo mě odjkažte na tu stránku kde ho stáhnu. Ještě bych potřeboval něco jako MPM abych mohl změnit ikony v mobilu moc díkes
a ten e-mail je Bmw326@seznam.cz
moc díííík předem  |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:19 pm Post subject: Re: Zmena ikoniek S65 |
|
|
ivo1433 wrote: | Plis help, chem si zmenit ikonky na mojej S65, mam dat. kabel USB, ale ked sa napojim a spustim program OD alebo nieco take, co ma najst nejake config adresare tak nic mi nenajde, lepsie povedane pise hlasku ze sa nepodarilo spojit s MT. Plis Help?  |
pouzi radsej VSFE,ten zobrazi skryte disky vzdy |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:21 pm Post subject: Re: cx70 |
|
|
POK147 wrote: | Zdare potřeboval bych swtvara k siemensu cx 70 ale nevím kde ho najít protože mě řekli že ho tady najdu ale nevidím ho a nebo tady není jestli ho někdo máte tak mě ho prosím pošlete na e-mail nabo mě odjkažte na tu stránku kde ho stáhnu. Ještě bych potřeboval něco jako MPM abych mohl změnit ikony v mobilu moc díkes
a ten e-mail je Bmw326@seznam.cz
moc díííík předem  |
skus VSFE alebo simoco
su mensie a kompaktnejsie ako MPM |
|
Back to top |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
Ahooj mam taky mensi problem pri zmene ikon na mojom C65 .. ( vime ze to tu uz nikde je popisane ale neviem to najst KURNIK )
Ide o to ze mam Telefon na pausal a stale ked menim ikonky tak mi jedna ( konkretne ta do internetu) ostava stale rovnaka nechce sa zmenit ...
preto sa pitam Akot o mam vyriesit ????? Bo uz mi sibe z hladania medzi clanakmy....
Dakujem za skoru odpoved ktora mi pomoze . |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 3:01 pm Post subject: |
|
|
Nemáš jí nějak upravenou operátorem? Jestli jo, tak zkus tohle:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Obiwankenobi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 4:38 pm Post subject: |
|
|
Jeden maly tip,i ked mozno uz znamy-kto sa chce na CX,M,S65 zbavit zvuku fotaku bez vymazania cameraclickmelody a neprist o zaruku.moze pocas hovoru na niake cislo(najlepsie niaky automat typu informacna linka) vstupit do vytvorenia novej MMS a odtial do fotaku.Zvuk sa v takomto pripade neozve. |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 4:44 pm Post subject: |
|
|
Tak to by byla celkem sranda furt někam volat a chodit do nový MMS lepší je si to zálohovat,smazat a pak to tam kdyžtak vrátit  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 4:47 pm Post subject: Zaujimavy loader |
|
|
ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  _________________ N*kia 3310------>Siemens CX70{fw41}--->{fw56} + some patchez {s DCA 510 na večne časy a nikdy jinak} |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 5:14 pm Post subject: Re: Zaujimavy loader |
|
|
lolec wrote: | ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  |
ked si v_klay urobi zalohu tak potom uz nebude otravovat |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Jan 11, 2006 5:16 pm Post subject: Re: Zaujimavy loader |
|
|
beardie wrote: | lolec wrote: | ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  |
Dělá to standardně kvůli vrahům mobilů,co si nedělaj zálohy..a že už jich bylo...nejlepší je zajít si na těch pár minutek na kafe a nechat ho hezky poběhnout...on pak už nebude otravovat a oba budete spokojeni.... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Joined: 05 Dec 2005 Posts: 1092 Location: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 5:17 pm Post subject: |
|
|
S tim se taky měl problém,protože na počítači máme účet celá rodina a zálohu sem si udělal na svůj a když sem pak chtěl patchovat když sem byl přihlášenej na ségru,tak to zase chtělo zálohu.Takže sem si asi 3X udělal zálohu a pak je smazal  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Back to top |
|
 |
KozaLiza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:30 pm Post subject: sf65 a kabel 510 |
|
|
Zdravim. Zrovna sem si koupil kabel na sf65, nabijeci. Krome toho ze kdyz ho pripojim, tak pres displej natahne tapeta "connected" takze prd vidim jestli to nabiji, ale hlavne se nemuzu dostat k zaznamum z diktafonu. Neresil nekdo predtim podobny problem? Tento typ se v nasich krajich moc nenosi, navic HW je prevzaty z panasonicu ci z kama, a tezko se shani informace. Taky by me zajimalo co vse se da preflashovanim vylepsit. Dikes |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:47 pm Post subject: Re: Zaujimavy loader |
|
|
milan_ruzicka wrote: | beardie wrote: | lolec wrote: | ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  |
Dělá to standardně kvůli vrahům mobilů,co si nedělaj zálohy..a že už jich bylo...nejlepší je zajít si na těch pár minutek na kafe a nechat ho hezky poběhnout...on pak už nebude otravovat a oba budete spokojeni.... |
No a to ho nemozes nejak presvedcit ze ty uz jednu zalohu mas a ze aj napriek jeho usilovnej snahe pomoct druhu uz nepotrebujes? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|