clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Malé i velké otázky okolo x65/x70

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Malé i velké otázky okolo x65/x70
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 75, 76, 77  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 10:27 pm    Post subject: Re: wavka Reply with quote

Domini-que wrote:
nevíte tady někdo kde bych našel melodie ve formátu wav a mphl je přehrát na siemensu s65??? Question Exclamation

Link ti dať nemôžem, ale zato ti môžem povedať, že o pár riadkov nižšie je FAQ, kde sa dozvieš aké wavká x65 prehrajú a môžeš si ich uoraviť.

View user's profile Send private message
ivo1433
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 1:09 pm    Post subject: Zmena ikoniek S65 Reply with quote

Plis help, :( chem si zmenit ikonky na mojej S65, mam dat. kabel USB, ale ked sa napojim a spustim program OD alebo nieco take, co ma najst nejake config adresare tak nic mi nenajde, lepsie povedane pise hlasku ze sa nepodarilo spojit s MT. Plis Help? :(
Back to top
POK147
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 1:34 pm    Post subject: cx70 Reply with quote

Zdare potřeboval bych swtvara k siemensu cx 70 ale nevím kde ho najít protože mě řekli že ho tady najdu ale nevidím ho a nebo tady není jestli ho někdo máte tak mě ho prosím pošlete na e-mail nabo mě odjkažte na tu stránku kde ho stáhnu. Ještě bych potřeboval něco jako MPM abych mohl změnit ikony v mobilu moc díkes

a ten e-mail je Bmw326@seznam.cz
moc díííík předem Sad Smile
Back to top
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 2:19 pm    Post subject: Re: Zmena ikoniek S65 Reply with quote

ivo1433 wrote:
Plis help, Sad chem si zmenit ikonky na mojej S65, mam dat. kabel USB, ale ked sa napojim a spustim program OD alebo nieco take, co ma najst nejake config adresare tak nic mi nenajde, lepsie povedane pise hlasku ze sa nepodarilo spojit s MT. Plis Help? Sad

pouzi radsej VSFE,ten zobrazi skryte disky vzdy
Back to top
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 2:21 pm    Post subject: Re: cx70 Reply with quote

POK147 wrote:
Zdare potřeboval bych swtvara k siemensu cx 70 ale nevím kde ho najít protože mě řekli že ho tady najdu ale nevidím ho a nebo tady není jestli ho někdo máte tak mě ho prosím pošlete na e-mail nabo mě odjkažte na tu stránku kde ho stáhnu. Ještě bych potřeboval něco jako MPM abych mohl změnit ikony v mobilu moc díkes

a ten e-mail je Bmw326@seznam.cz
moc díííík předem Sad Smile

skus VSFE alebo simoco

su mensie a kompaktnejsie ako MPM
Back to top
furcian
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ahooj mam taky mensi problem pri zmene ikon na mojom C65 .. ( vime ze to tu uz nikde je popisane ale neviem to najst KURNIK Smile )
Ide o to ze mam Telefon na pausal a stale ked menim ikonky tak mi jedna ( konkretne ta do internetu) ostava stale rovnaka nechce sa zmenit ...
preto sa pitam Akot o mam vyriesit ????? Bo uz mi sibe z hladania medzi clanakmy....
Dakujem za skoru odpoved ktora mi pomoze .
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

Nemáš jí nějak upravenou operátorem? Jestli jo, tak zkus tohle:
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 4:38 pm    Post subject: Reply with quote

Jeden maly tip,i ked mozno uz znamy-kto sa chce na CX,M,S65 zbavit zvuku fotaku bez vymazania cameraclickmelody a neprist o zaruku.moze pocas hovoru na niake cislo(najlepsie niaky automat typu informacna linka) vstupit do vytvorenia novej MMS a odtial do fotaku.Zvuk sa v takomto pripade neozve.
Back to top
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to by byla celkem sranda furt někam volat a chodit do nový MMS lepší je si to zálohovat,smazat a pak to tam kdyžtak vrátit wink
lolec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 4:47 pm    Post subject: Zaujimavy loader Reply with quote

ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit d'oh!
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 5:14 pm    Post subject: Re: Zaujimavy loader Reply with quote

lolec wrote:
ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit d'oh!

ked si v_klay urobi zalohu tak potom uz nebude otravovat
Back to top
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 5:16 pm    Post subject: Re: Zaujimavy loader Reply with quote

beardie wrote:
lolec wrote:

Dělá to standardně kvůli vrahům mobilů,co si nedělaj zálohy..a že už jich bylo...nejlepší je zajít si na těch pár minutek na kafe a nechat ho hezky poběhnout...on pak už nebude otravovat a oba budete spokojeni....

CX65v50
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

S tim se taky měl problém,protože na počítači máme účet celá rodina a zálohu sem si udělal na svůj a když sem pak chtěl patchovat když sem byl přihlášenej na ségru,tak to zase chtělo zálohu.Takže sem si asi 3X udělal zálohu a pak je smazal
KozaLiza
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 6:30 pm    Post subject: sf65 a kabel 510 Reply with quote

Zdravim. Zrovna sem si koupil kabel na sf65, nabijeci. Krome toho ze kdyz ho pripojim, tak pres displej natahne tapeta "connected" takze prd vidim jestli to nabiji, ale hlavne se nemuzu dostat k zaznamum z diktafonu. Neresil nekdo predtim podobny problem? Tento typ se v nasich krajich moc nenosi, navic HW je prevzaty z panasonicu ci z kama, a tezko se shani informace. Taky by me zajimalo co vse se da preflashovanim vylepsit. Dikes
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 6:47 pm    Post subject: Re: Zaujimavy loader Reply with quote

milan_ruzicka wrote:
beardie wrote:
lolec wrote:

Dělá to standardně kvůli vrahům mobilů,co si nedělaj zálohy..a že už jich bylo...nejlepší je zajít si na těch pár minutek na kafe a nechat ho hezky poběhnout...on pak už nebude otravovat a oba budete spokojeni....

No a to ho nemozes nejak presvedcit ze ty uz jednu zalohu mas a ze aj napriek jeho usilovnej snahe pomoct druhu uz nepotrebujes?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 75, 76, 77  Next
Page 32 of 77

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum