View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FRZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
Mam CX65, firmware mam puvodni verzi 25, a chtel bych flashnout nejspis na 50. Prochazel jsem nejake clanky, hlavne "Jak začít - pro telefony x65" a neco okolo (ale jak to procitam, v kazdem clanku je odkaz na dalsi clanky, tam dalsi odkazy... mam v tom trochu zmatek). V Papuautils jsem vygeneroval kody, pres x65flasher jsem udelal vsechny zalohy. Jeste pro jistotu jsem odstranil stare patche (kdysi davno jsem je zkousel nahravat pres V-Klay) tak jsem nahral opet patch bootcore PX65V3, stare patche smazal pres V-Klay a nechal tak. Nebude ten patch bootcore necemu vadit?
Stahl jsem teda oficialni verzi Siemensu 50CZ. Potom bych jeste rad nahral nejake patche, telefon mozna trochu upravil... Muzu jit do FW25->FW50?
Prosim jen me to potvrdte, nechci neco po***t... Ten patch bootcore nebude vadit? |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
FRZ wrote: | Mam CX65, firmware mam puvodni verzi 25, a chtel bych flashnout nejspis na 50. Prochazel jsem nejake clanky, hlavne "Jak začít - pro telefony x65" a neco okolo (ale jak to procitam, v kazdem clanku je odkaz na dalsi clanky, tam dalsi odkazy... mam v tom trochu zmatek). V Papuautils jsem vygeneroval kody, pres x65flasher jsem udelal vsechny zalohy. Jeste pro jistotu jsem odstranil stare patche (kdysi davno jsem je zkousel nahravat pres V-Klay) tak jsem nahral opet patch bootcore PX65V3, stare patche smazal pres V-Klay a nechal tak. Nebude ten patch bootcore necemu vadit?
Stahl jsem teda oficialni verzi Siemensu 50CZ. Potom bych jeste rad nahral nejake patche, telefon mozna trochu upravil... Muzu jit do FW25->FW50?
Prosim jen me to potvrdte, nechci neco po***t... Ten patch bootcore nebude vadit? |
neměl by,aspoň u mě to tak bylo...ještě do nedávna jsem měl patch.bootcore a FW50 _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
FRZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:26 am Post subject: |
|
|
Tak jsem nahral FW50, telefon je celkove rychlejsi, nektere javahry vyrazne zrychlily a uz jsou hratelne , ale prozmenu nektere jine zase vubec nespustim... _________________ Mitsubishi Trium Mars -> Siemens MT50 -> CX65 FW50 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
FRZ wrote: | Tak jsem nahral FW50, telefon je celkove rychlejsi, nektere javahry vyrazne zrychlily a uz jsou hratelne , ale prozmenu nektere jine zase vubec nespustim... |
U vyšších FW je třeba nahrát každou hru do svého adresáře, jestli to není tím. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
FRZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 10:52 am Post subject: |
|
|
Tim to neni, mivam je v adresarich porad. No, nektere spis starsi, ale i novejsi, nejdou... Stalo se to nekomu? _________________ Mitsubishi Trium Mars -> Siemens MT50 -> CX65 FW50 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
maxviper začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
Mám CX70 a přešel jsem z FW50 na originální FW56. Pořádnemůžu najít jakýkoliv rozdíl na jednom foru (kam mi nešlo poslat příspěvek) jsem se dočetl že by měl být odstraněno zesilování vyzvánění...není tomu tak Telefon je stejně rychlý jako před tím, java mi také přijde stejně rychlá.. tak nevím  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
FRZ wrote: | Tim to neni, mivam je v adresarich porad. No, nektere spis starsi, ale i novejsi, nejdou... Stalo se to nekomu? |
Ak ich nevies spustit tesne po prehrati FW staci ich prekopirovat a opat budu bezat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
FRZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:20 am Post subject: |
|
|
prekopiroval jsem je znova, kazda ma svuj adresar, ale nektere proste nebezi... Co je ale horsi, nespustim ani MicroReader a to mi vadi vic, pise mi to "soubor nebyl nalzen", pritom jsem zkusil znova aplikaci ztahnout (verze 1.4z), cely obsah nakopirovat do vlastniho adresare v java/jam/aplications/micrordr stejne, jako minule s FW25 a nejde. Je tam jak jar, tak jad soubor, i slozka s fontama. Co jsem delal, tak jsem po nahrani FW50 zformatoval pamet v telefonu (volba system souboru v telefonu) _________________ Mitsubishi Trium Mars -> Siemens MT50 -> CX65 FW50 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 8:21 am Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | S tym zvonenim nespravis nic. Ani sekunda ticha nepomoze. Aj ja som to uz skusal.
|
No trochu mých poznatků, když dám do mobilu WAV IMA ADCPM(nebo tak nějak), tak ten zvuk při sms začíná zespoda nahoru, zesiluje. Když tam dám PCM formát, tak ten zvuk hraje naplno už od začátku, šlo by to i u FW50? _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:40 pm Post subject: |
|
|
Dobrý postreh, ak ma niekto nepredbehne vyskúšam. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
dilinke kolemjdoucí
 Joined: 24 Feb 2005 Posts: 6 Location: Niekde v okolí Bratislavy
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:21 pm Post subject: .. |
|
|
FRZ wrote: | prekopiroval jsem je znova, kazda ma svuj adresar, ale nektere proste nebezi... Co je ale horsi, nespustim ani MicroReader a to mi vadi vic, pise mi to "soubor nebyl nalzen", pritom jsem zkusil znova aplikaci ztahnout (verze 1.4z), cely obsah nakopirovat do vlastniho adresare v java/jam/aplications/micrordr stejne, jako minule s FW25 a nejde. Je tam jak jar, tak jad soubor, i slozka s fontama. Co jsem delal, tak jsem po nahrani FW50 zformatoval pamet v telefonu (volba system souboru v telefonu) |
..skus si prekopirovat jar aj jad subor do \Data\Misc\Data inbox\ ..ono sa ti to zobrazi v prijatych polozkach a telefon si aplikaciu sam nainstaluje.. ja to tak robim pri hlaske "soubor nebyl nalzen" a funguje mi to |
|
Back to top |
|
 |
ZajoncZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 7:51 pm Post subject: Ztratil se "sys. souborů" a "nahrávání zv.&qu |
|
|
Tak, dostal jsem kabel a hnedka jsem byl šŤastný jak blecha, telefon jsem měl relativně nový, s fw43 (A408) no a tak tedy hned přišela zháňka po nějakém novějším, protože 43 měla menší "mouchy". Tak jsem tady našel fw50. Neváhál jsem a nahrál jsem si ho. pak ještě 12-ti ikonové menu. Ale pak přišla rána, když jsem po několika dnech potřeboval sys.souborů! V nabídce "Extra" nebyl, ZMIZEL, stejně jako možnost nahrávání zvuků, místo toho se mi tam objevila položka "Kamera"! prosím, poraĎte, nejraději bych si nahrál zase zpátky 43, teď toho lituju. Čím to může být, fw nwbo 12-ti ikon. menu? Děkuji moc moc moc!  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 7:54 pm Post subject: |
|
|
Obe veci ikonami. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
ZajoncZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 8:03 pm Post subject: Ufff... |
|
|
Lasky wrote: | Obe veci ikonami. |
Tak to jsem si oddechl, protože ty ikony oželím. Ale byly hezké, opravdu, zkuste s tím něco udělat, systém souborů je přece důležitý, hlavně pro nás Siemens-MANIAKY!  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 8:07 pm Post subject: |
|
|
Kľudne môžeš editovať main.fs
Ako na to si môžeš prečítaž medzi návodmi. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|