clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - FW 50

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

FW 50
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 28, 2005 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

Mam CX65, firmware mam puvodni verzi 25, a chtel bych flashnout nejspis na 50. Prochazel jsem nejake clanky, hlavne "Jak začít - pro telefony x65" a neco okolo (ale jak to procitam, v kazdem clanku je odkaz na dalsi clanky, tam dalsi odkazy... mam v tom trochu zmatek). V Papuautils jsem vygeneroval kody, pres x65flasher jsem udelal vsechny zalohy. Jeste pro jistotu jsem odstranil stare patche (kdysi davno jsem je zkousel nahravat pres V-Klay) tak jsem nahral opet patch bootcore PX65V3, stare patche smazal pres V-Klay a nechal tak. Nebude ten patch bootcore necemu vadit?
Stahl jsem teda oficialni verzi Siemensu 50CZ. Potom bych jeste rad nahral nejake patche, telefon mozna trochu upravil... Muzu jit do FW25->FW50?
Prosim jen me to potvrdte, nechci neco po***t... Ten patch bootcore nebude vadit?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Sep 28, 2005 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

FRZ wrote:
Mam CX65, firmware mam puvodni verzi 25, a chtel bych flashnout nejspis na 50. Prochazel jsem nejake clanky, hlavne "Jak začít - pro telefony x65" a neco okolo (ale jak to procitam, v kazdem clanku je odkaz na dalsi clanky, tam dalsi odkazy... mam v tom trochu zmatek). V Papuautils jsem vygeneroval kody, pres x65flasher jsem udelal vsechny zalohy. Jeste pro jistotu jsem odstranil stare patche (kdysi davno jsem je zkousel nahravat pres V-Klay) tak jsem nahral opet patch bootcore PX65V3, stare patche smazal pres V-Klay a nechal tak. Nebude ten patch bootcore necemu vadit?
Stahl jsem teda oficialni verzi Siemensu 50CZ. Potom bych jeste rad nahral nejake patche, telefon mozna trochu upravil... Muzu jit do FW25->FW50?
Prosim jen me to potvrdte, nechci neco po***t... Ten patch bootcore nebude vadit?

neměl by,aspoň u mě to tak bylo...ještě do nedávna jsem měl patch.bootcore a FW50

CX65v50
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
FRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem nahral FW50, telefon je celkove rychlejsi, nektere javahry vyrazne zrychlily a uz jsou hratelne Very Happy , ale prozmenu nektere jine zase vubec nespustim...
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 11:56 am    Post subject: Reply with quote

FRZ wrote:
Tak jsem nahral FW50, telefon je celkove rychlejsi, nektere javahry vyrazne zrychlily a uz jsou hratelne Very Happy , ale prozmenu nektere jine zase vubec nespustim...

U vyšších FW je třeba nahrát každou hru do svého adresáře, jestli to není tím.

FRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 10:52 am    Post subject: Reply with quote

Tim to neni, mivam je v adresarich porad. No, nektere spis starsi, ale i novejsi, nejdou... Stalo se to nekomu?
maxviper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 11:45 am    Post subject: Reply with quote

Mám CX70 a přešel jsem z FW50 na originální FW56. Pořádnemůžu najít jakýkoliv rozdíl Think na jednom foru (kam mi nešlo poslat příspěvek) jsem se dočetl že by měl být odstraněno zesilování vyzvánění...není tomu tak Sad Telefon je stejně rychlý jako před tím, java mi také přijde stejně rychlá.. tak nevím Sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

FRZ wrote:
Tim to neni, mivam je v adresarich porad. No, nektere spis starsi, ale i novejsi, nejdou... Stalo se to nekomu?

Ak ich nevies spustit tesne po prehrati FW staci ich prekopirovat a opat budu bezat.

View user's profile Send private message
FRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 05, 2005 9:20 am    Post subject: Reply with quote

prekopiroval jsem je znova, kazda ma svuj adresar, ale nektere proste nebezi... Co je ale horsi, nespustim ani MicroReader a to mi vadi vic, pise mi to "soubor nebyl nalzen", pritom jsem zkusil znova aplikaci ztahnout (verze 1.4z), cely obsah nakopirovat do vlastniho adresare v java/jam/aplications/micrordr stejne, jako minule s FW25 a nejde. Je tam jak jar, tak jad soubor, i slozka s fontama. Co jsem delal, tak jsem po nahrani FW50 zformatoval pamet v telefonu (volba system souboru v telefonu)
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 8:21 am    Post subject: Reply with quote

Lasky wrote:
S tym zvonenim nespravis nic. Ani sekunda ticha nepomoze. Aj ja som to uz skusal.

No trochu mých poznatků, když dám do mobilu WAV IMA ADCPM(nebo tak nějak), tak ten zvuk při sms začíná zespoda nahoru, zesiluje. Když tam dám PCM formát, tak ten zvuk hraje naplno už od začátku, šlo by to i u FW50?

Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)

Pokyho web
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

Dobrý postreh, ak ma niekto nepredbehne vyskúšam.
dilinke
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 10:21 pm    Post subject: .. Reply with quote

FRZ wrote:
prekopiroval jsem je znova, kazda ma svuj adresar, ale nektere proste nebezi... Co je ale horsi, nespustim ani MicroReader a to mi vadi vic, pise mi to "soubor nebyl nalzen", pritom jsem zkusil znova aplikaci ztahnout (verze 1.4z), cely obsah nakopirovat do vlastniho adresare v java/jam/aplications/micrordr stejne, jako minule s FW25 a nejde. Je tam jak jar, tak jad soubor, i slozka s fontama. Co jsem delal, tak jsem po nahrani FW50 zformatoval pamet v telefonu (volba system souboru v telefonu)

..skus si prekopirovat jar aj jad subor do \Data\Misc\Data inbox\ ..ono sa ti to zobrazi v prijatych polozkach a telefon si aplikaciu sam nainstaluje.. ja to tak robim pri hlaske "soubor nebyl nalzen" a funguje mi to
Back to top
ZajoncZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 7:51 pm    Post subject: Ztratil se "sys. souborů" a "nahrávání zv.&qu Reply with quote

Tak, dostal jsem kabel a hnedka jsem byl šŤastný jak blecha, telefon jsem měl relativně nový, s fw43 (A408) no a tak tedy hned přišela zháňka po nějakém novějším, protože 43 měla menší "mouchy". Tak jsem tady našel fw50. Neváhál jsem a nahrál jsem si ho. pak ještě 12-ti ikonové menu. Ale pak přišla rána, když jsem po několika dnech potřeboval sys.souborů! V nabídce "Extra" nebyl, ZMIZEL, stejně jako možnost nahrávání zvuků, místo toho se mi tam objevila položka "Kamera"! prosím, poraĎte, nejraději bych si nahrál zase zpátky 43, teď toho lituju. Čím to může být, fw nwbo 12-ti ikon. menu? Děkuji moc moc moc! Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Obe veci ikonami.
ZajoncZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 8:03 pm    Post subject: Ufff... Reply with quote

Lasky wrote:
Obe veci ikonami.

Tak to jsem si oddechl, protože ty ikony oželím. Ale byly hezké, opravdu, zkuste s tím něco udělat, systém souborů je přece důležitý, hlavně pro nás Siemens-MANIAKY! Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

Kľudne môžeš editovať main.fs
Ako na to si môžeš prečítaž medzi návodmi.

Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum