View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukas123 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:31 pm Post subject: |
|
|
napisu ti postup jak jsem to delal, treba ti to nejak pomuze,kde jsem udelal treba chybu,
ja jsem v papue pri ukladani tlacitkem freia.log NEvyplnil pole SKEY a BOOTKEY, takze jsem mel vyplnenej jen IMEI, HASH, ESN-(ESN jsem prehazel podle ABCD-EF12 -> 12EFCDAB) stiskl jsem freia.log, pak otevrel ve Freie kde se mi ulozil jako:
Siemens A50 - XXXXXXXXXXXXXX unlock.MAP
tenhle soubor MAP jsem nacet v eeprom a zkusil ho prepsat pres bloky v telefonu a ukazala se ta chyba |
|
Back to top |
|
 |
lukas123 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 10:33 pm Post subject: |
|
|
nemam loadery
ale kody jsem si stacil opsal z telefonu do poznamkovyho bloku,predtim nez mi nejde zapnout
mam teda
IMEI: ........
HASH: ......
ESN:......
to mi ale asi nejspis nepomuze k vypocitani SKEY a BOOTKEY v papua???
jak na testpoint????  |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:09 pm Post subject: |
|
|
Pomoze. Staci ze tie cisla napises do prislusnych riadkov v Papua, das Vypocet SKEY + BKEY a huraaa - kody su na svete. Potom uz nebude problem vytvorit loadery pre vklay. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 5:29 pm Post subject: |
|
|
lukas123 wrote: | tenhle soubor MAP jsem nacet v eeprom a zkusil ho prepsat pres bloky v telefonu a ukazala se ta chyba |
Chyba sa ukázala, lebo si nemal otvorené skryté bloky.
BTW rob ako píše whitewash. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|