View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Hh, tak už se asi 2hodiny pokoušim ten jarovej zázrak přeložit a teprv teď sem přišel jak na to. Zásadní nevýhoda bude, že aplikace nebude obsahovat diakritiku Je zájem? Ono je klidně možný že další verze už bude obsahovat CZ standartně... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 10:39 pm Post subject: |
|
|
To je spíše filozofická otázka. Pokud se ti do toho chce tak určitě, protože to je jistota. Za měsíc (až to ještě od daytonu nebude) si řekneš, kdybych to býval udělal už to dávno bylo. Já hlasuju jednoznačně pro, protože ve vesmíru není nic neměnné a tudíž všechno jednou pomine, něco za měsíc a kdo ví, kde budou za rok naše SXG?  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 9:35 am Post subject: |
|
|
FOXXX wrote: | Takže u mně porpvé s GPS sklamání
nic jsem nevyzkoušel, poněvač ta mrcha po mě chce licenční číslo. Zvláštní. Před necelým měsícem, když jsem to poprvé zkusil, tak mě to přivítalo v trialu. Myslel jsem, že je prostě na 10 tratí, ale asi je omezen i časově. Žádnou trať jsem samozřejmě dřív nepoužil, protože nebyly k dispozici. no nic. Asi koupím nějakou variantu předplacené služby. Jen mám strach, aby se s mou kartou dalo platit na netu  |
Jsem na tom navlas stejně. Navíc jsem si pustil pořádně gps jen dneska v autě cestou z práce a taky mi to zahlásilo něco v tom smyslu, že doba expirance (požití) vypršela. Nikde nic o dseti trasách atd. Tak asi na www.VDODayton.com/MobileNavigation napíšu mail, jak to teda je...  _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:02 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Hh, tak už se asi 2hodiny pokoušim ten jarovej zázrak přeložit a teprv teď sem přišel jak na to. Zásadní nevýhoda bude, že aplikace nebude obsahovat diakritiku Je zájem? Ono je klidně možný že další verze už bude obsahovat CZ standartně... |
No jestli vis jak na to a umis to prelozit, tak se do toho pust, myslim ze bude mit spousta lidi zajem...(ne jen ja)  _________________ C35 + S35 -> M35 + ME45 -> ST55 + S55 -> A55 + S55 -> S65 + SX1 -> S75 + SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:22 am Post subject: |
|
|
Já taky
 _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:35 am Post subject: |
|
|
To Bezy:
Na takové věci se nemáš ani ptát...
To je jasné, že ti za to budeme vděční. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 12:59 pm Post subject: |
|
|
jde to pomalu, ale hlavně že to jde. Má to jen pár háčků:
1) Bude to chvíli trvat, je to celkem komplikovaný
2) Nebude diakrtitka
3) Kvůli změně velikosti nefunguje certifikát:musí se smazat->v telefonu se musí povolit přístup k systému soub.,lokálních služeb atd.
sou to jen drobnosti, takže no problemo. Taky je blbý, že musim překládat německej soubor-nemůžu ho jentak nahradit EN a ten pak přeložit->v každym je jiný pořadí slov.
No a abyste věděli že se neflákám ( ), tak tu je prozatimní výplod mé práce: http://bezy.wz.cz/offboard_navigation.jar + http://bezy.wz.cz/offboard_navigation.jad
Zatim je přeložený hl.menu, nastavení a cestovní info
Pokud byste měli k překladu nějaký připomínky, tak mi je sem napište  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 3:56 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | jde to pomalu, ale hlavně že to jde. Má to jen pár háčků:
1) Bude to chvíli trvat, je to celkem komplikovaný
2) Nebude diakrtitka
3) Kvůli změně velikosti nefunguje certifikát:musí se smazat->v telefonu se musí povolit přístup k systému soub.,lokálních služeb atd.
|
Než si tímhle úplně zlikviduju navigaci v mobilu , tak prosím o zodpovězení několika otázek:
Dá se to použít jako update, nebo jak tuším, musím smazat starou verzi a nahrát novou?
bod 3 vysvětli prosím polopaticky kde se povolují jaké přístupy? s tímhle jsem se zatím nějak nepotkal  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

|
Posted: Sun Feb 19, 2006 4:00 pm Post subject: |
|
|
to povolení jsem už našel, ale smazání certifikátu ne... Asi tě úplně nechápu. Tak to prosím rozepiš jako návod. Dík předem  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 4:14 pm Post subject: |
|
|
Certifikát sem smazal v jadu, o ten se nemusíš starat
3) no, při 1. spuštění po tobě bude chtít povolit vstup různý přístupy, stačí dát možnosti a nastavit "Povolit vždy"
Nahrání jako update funguje. Až budu mít hotovo, tak nápíšu článek... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 4:33 pm Post subject: |
|
|
Pokud si nechceš zrušit původní verzi dej si tuto do her. To jen takový malý trik pak tam budeš mít navigace dvě (tuhle budeš spouštět přímo z vlastních souborů, hry a navigace). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
milennium kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
BEZY:
Chtěl jsem tu tvoji verzi vyzkoušet,ale nějak se mi neobjeví v SXG75 ??? Tedy,nahrát to jde v pořádku,restartuji podle doporučení (původní aplikaci jsem před tím přesunul do "her"),ale v aplikacích prostě není.Neobjeví se tam...
To je fakt zajímavý... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 7:15 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem konečně doma a můžu napsat svoje zážitky z navigace. Navigaci jsem zkoušel na trase Praha -> Plzeň.
V menu jsem dal zadat adresu, napsal adresu v Plzni, telefon se začal připojovat k internetu, napsal že zkušebni perioda byla aktivována. Po pár vteřinách byla stáhnutá mapa a telefon začal navigovat. Pokud se jede po dálnici, neděje se nic zajímavého, ale jakmile jsem sjel, aplikace zahlásila že jedu špatným směrem a rovnou mě začla navigovat na nájezd spátky na dálnici, což mě překvapilo, protože mám zkušenosti, že aplikace rovnou řeknou ať to otočim. Samozřejmě jsem tedy na dálnici schválně nenajel, aplikace začala nabádat k otočení auta a vrácení se na dálnici, po chvíli to ale vzdala a zeptala se jestli má přepočítat trasu. Vjel jsem do vesnice parkrát odbočil, po několika km jsem to otočil zpět a čekal jsem co na to řekne telefon. Okamžitě se chytil a začal navigovat na dálnici. Uplně suveréně mě proved vesnicí, když jsem zastavil 10 metrů před křižovatkou, tak program pořád říkal za 10 metrů zahněte doprava. Také jsem zkoušel co s navigací udělá křižovatka, kde se odbočuje doprava a hned po cca dalších 10 metrech hned doleva. Aplikace to vyřešila jednoduše, řekla na křižovatce doprava a poté první ulicí doleva. Přesnost kalibrace mapy byla uplně špičková a to to byla silnice drulé třídy! Hlasovej navigátor jsem měl nastaven na max hlasitost a zdálo se mi to tak akorád (při nastavení hlasitosti dejte pozor na to, že se nastavuje jak v aplikaci, tak v telefonu, musíte mít obě na max, jinak to nebude moc slyšet) Co se týče mapových podkladů, tak je to čistě jenom průjezdní mapa ČR + komunikace v blýzkosti dálnic. V mapě třeby chyběl nejnovější úsek dálnice u Plzně. Dálnice končila na mapě v telefonu kousek před sjezdem k plzeňskému OC Opympie, ani silnice kolem (4 proudovka do centra) tam nebyla. Když jsem vyjel z dalnice mimo mapu, kde nebyly silnice, aplikace chtěla přepočítat trasu, nicméně když jsem se dostal blíže do centra kde byl zase mapovej podklad, tak se hned chytla a bez problémů mě odnavigovala až na místo. Signál byl celou cetu naprosto bez problémů, problémy nenastaly ani v ulicích v centru Plzně. Za celou trasu jsem stáhnul přes GPRS 33kB a odeslal 8kB, což je selkem překvapující výsledek, když psali, že na 100km je to cca 300kB. Jinak mapu jde orientovat k severu, nebo čelem, jde nastavit barva podkladu mapy na den a noc, další věci jsem moc nezkoumal, nebyli potřeba.
Celkově hodnotim aplikaci za hodně zadařilou, pro navigaci v autě jí dávám 9/10 bodů, pro navigaci bez auta jí dávám 4/10 bodů. |
|
Back to top |
|
 |
milennium kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 9:10 pm Post subject: |
|
|
BEZY:
Znova jsem stáhnul,nainstaloval přez JMI,ale v mobilu prostě není...Přitom vše proběhne naprosto korektně.Tak nevím.
Přez wap se mi to nechce instalovat,protože se upgraduje původní verze.A to nechci,neb mám špatný signál atd. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|