clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - GPS ako pouzivat s SXG75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

GPS ako pouzivat s SXG75
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 10:21 pm    Post subject: Reply with quote

Hh, tak už se asi 2hodiny pokoušim ten jarovej zázrak přeložit a teprv teď sem přišel jak na to. Zásadní nevýhoda bude, že aplikace nebude obsahovat diakritiku Sad Je zájem? Ono je klidně možný že další verze už bude obsahovat CZ standartně...

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 10:39 pm    Post subject: Reply with quote

To je spíše filozofická otázka. Pokud se ti do toho chce tak určitě, protože to je jistota. Za měsíc (až to ještě od daytonu nebude) si řekneš, kdybych to býval udělal už to dávno bylo. Já hlasuju jednoznačně pro, protože ve vesmíru není nic neměnné a tudíž všechno jednou pomine, něco za měsíc a kdo ví, kde budou za rok naše SXG?
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 9:35 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Takže u mně porpvé s GPS sklamání Sad
nic jsem nevyzkoušel, poněvač ta mrcha po mě chce licenční číslo. Zvláštní. Před necelým měsícem, když jsem to poprvé zkusil, tak mě to přivítalo v trialu. Myslel jsem, že je prostě na 10 tratí, ale asi je omezen i časově. Žádnou trať jsem samozřejmě dřív nepoužil, protože nebyly k dispozici. no nic. Asi koupím nějakou variantu předplacené služby. Jen mám strach, aby se s mou kartou dalo platit na netu Think

Jsem na tom navlas stejně. Navíc jsem si pustil pořádně gps jen dneska v autě cestou z práce a taky mi to zahlásilo něco v tom smyslu, že doba expirance (požití) vypršela. Nikde nic o dseti trasách atd. Tak asi na www.VDODayton.com/MobileNavigation napíšu mail, jak to teda je... Shame on you

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
View user's profile Send private message
tronda
badatel
badatel

280.76 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:02 am    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
Hh, tak už se asi 2hodiny pokoušim ten jarovej zázrak přeložit a teprv teď sem přišel jak na to. Zásadní nevýhoda bude, že aplikace nebude obsahovat diakritiku Sad Je zájem? Ono je klidně možný že další verze už bude obsahovat CZ standartně...

No jestli vis jak na to a umis to prelozit, tak se do toho pust, myslim ze bude mit spousta lidi zajem...(ne jen ja) Very Happy wink

spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:22 am    Post subject: Reply with quote

Já taky
Dancing

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:35 am    Post subject: Reply with quote

To Bezy:
Na takové věci se nemáš ani ptát... wink
To je jasné, že ti za to budeme vděční.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

jde to pomalu, ale hlavně že to jde. Má to jen pár háčků:
1) Bude to chvíli trvat, je to celkem komplikovaný
2) Nebude diakrtitka
3) Kvůli změně velikosti nefunguje certifikát:musí se smazat->v telefonu se musí povolit přístup k systému soub.,lokálních služeb atd.

sou to jen drobnosti, takže no problemo. Taky je blbý, že musim překládat německej soubor-nemůžu ho jentak nahradit EN a ten pak přeložit->v každym je jiný pořadí slov.

No a abyste věděli že se neflákám ( ), tak tu je prozatimní výplod mé práce: http://bezy.wz.cz/offboard_navigation.jar + http://bezy.wz.cz/offboard_navigation.jad
Zatim je přeložený hl.menu, nastavení a cestovní info

Pokud byste měli k překladu nějaký připomínky, tak mi je sem napište wink

Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
jde to pomalu, ale hlavně že to jde. Má to jen pár háčků:
1) Bude to chvíli trvat, je to celkem komplikovaný
2) Nebude diakrtitka
3) Kvůli změně velikosti nefunguje certifikát:musí se smazat->v telefonu se musí povolit přístup k systému soub.,lokálních služeb atd.

Než si tímhle úplně zlikviduju navigaci v mobilu Razz , tak prosím o zodpovězení několika otázek:

Dá se to použít jako update, nebo jak tuším, musím smazat starou verzi a nahrát novou?

bod 3 vysvětli prosím polopaticky Pray kde se povolují jaké přístupy? s tímhle jsem se zatím nějak nepotkal Think

Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

to povolení jsem už našel, ale smazání certifikátu ne... Asi tě úplně nechápu. Tak to prosím rozepiš jako návod. Dík předem Hand

Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

Certifikát sem smazal v jadu, o ten se nemusíš starat wink
3) no, při 1. spuštění po tobě bude chtít povolit vstup různý přístupy, stačí dát možnosti a nastavit "Povolit vždy"
Nahrání jako update funguje. Až budu mít hotovo, tak nápíšu článek...

Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud si nechceš zrušit původní verzi dej si tuto do her. To jen takový malý trik wink pak tam budeš mít navigace dvě (tuhle budeš spouštět přímo z vlastních souborů, hry a navigace).
milennium
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY:
Chtěl jsem tu tvoji verzi vyzkoušet,ale nějak se mi neobjeví v SXG75 ??? Tedy,nahrát to jde v pořádku,restartuji podle doporučení (původní aplikaci jsem před tím přesunul do "her"),ale v aplikacích prostě není.Neobjeví se tam...
To je fakt zajímavý...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

zkus znova stáhnout

Back to top
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem konečně doma a můžu napsat svoje zážitky z navigace. Navigaci jsem zkoušel na trase Praha -> Plzeň.
V menu jsem dal zadat adresu, napsal adresu v Plzni, telefon se začal připojovat k internetu, napsal že zkušebni perioda byla aktivována. Po pár vteřinách byla stáhnutá mapa a telefon začal navigovat. Pokud se jede po dálnici, neděje se nic zajímavého, ale jakmile jsem sjel, aplikace zahlásila že jedu špatným směrem a rovnou mě začla navigovat na nájezd spátky na dálnici, což mě překvapilo, protože mám zkušenosti, že aplikace rovnou řeknou ať to otočim. Samozřejmě jsem tedy na dálnici schválně nenajel, aplikace začala nabádat k otočení auta a vrácení se na dálnici, po chvíli to ale vzdala a zeptala se jestli má přepočítat trasu. Vjel jsem do vesnice parkrát odbočil, po několika km jsem to otočil zpět a čekal jsem co na to řekne telefon. Okamžitě se chytil a začal navigovat na dálnici. Uplně suveréně mě proved vesnicí, když jsem zastavil 10 metrů před křižovatkou, tak program pořád říkal za 10 metrů zahněte doprava. Také jsem zkoušel co s navigací udělá křižovatka, kde se odbočuje doprava a hned po cca dalších 10 metrech hned doleva. Aplikace to vyřešila jednoduše, řekla na křižovatce doprava a poté první ulicí doleva. Přesnost kalibrace mapy byla uplně špičková Applause a to to byla silnice drulé třídy! Hlasovej navigátor jsem měl nastaven na max hlasitost a zdálo se mi to tak akorád (při nastavení hlasitosti dejte pozor na to, že se nastavuje jak v aplikaci, tak v telefonu, musíte mít obě na max, jinak to nebude moc slyšet) Co se týče mapových podkladů, tak je to čistě jenom průjezdní mapa ČR + komunikace v blýzkosti dálnic. V mapě třeby chyběl nejnovější úsek dálnice u Plzně. Dálnice končila na mapě v telefonu kousek před sjezdem k plzeňskému OC Opympie, ani silnice kolem (4 proudovka do centra) tam nebyla. Když jsem vyjel z dalnice mimo mapu, kde nebyly silnice, aplikace chtěla přepočítat trasu, nicméně když jsem se dostal blíže do centra kde byl zase mapovej podklad, tak se hned chytla a bez problémů mě odnavigovala až na místo. Signál byl celou cetu naprosto bez problémů, problémy nenastaly ani v ulicích v centru Plzně. Za celou trasu jsem stáhnul přes GPRS 33kB a odeslal 8kB, což je selkem překvapující výsledek, když psali, že na 100km je to cca 300kB. Jinak mapu jde orientovat k severu, nebo čelem, jde nastavit barva podkladu mapy na den a noc, další věci jsem moc nezkoumal, nebyli potřeba.
Celkově hodnotim aplikaci za hodně zadařilou, pro navigaci v autě jí dávám 9/10 bodů, pro navigaci bez auta jí dávám 4/10 bodů.
Back to top
milennium
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY:
Znova jsem stáhnul,nainstaloval přez JMI,ale v mobilu prostě není...Přitom vše proběhne naprosto korektně.Tak nevím.
Přez wap se mi to nechce instalovat,protože se upgraduje původní verze.A to nechci,neb mám špatný signál atd.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Next
Page 11 of 38

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum