clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SL65 = mrtvolka

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SL65 = mrtvolka

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 1:01 pm    Post subject: SL65 = mrtvolka Reply with quote

Mam problem, siemens sl65 fw50.
chcel som si zvacsit pamat na 14,74 MB a pri pokluse o patch data2 mi vklay oznamil i/o error bla,blabla, chaoz key alebo nieco podobne.telefon sa neda zapnut ani neblikne. Vklay si ulozil BACKUP ale neviem ho pouzit,ak ho chcem do mobilu natiahnut oznami mi tu istu hlasku.Master kod a aj ostatne som vygenerovane mal ale neviem kam som ich ulozil takze smola, musim hladat iny sposob.Myslite ze by to slo test pointom?kde ho hladat?

dakujem za kazdu informaciu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Robil si zalohu fullflash?(32MB bin) Ak ano, skus ju nahrat do telefonu a ked ju V_klay odmietne, tak skus nahrat cez x65flasher, ten to by to mal zobrat
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 8:05 am    Post subject: sl65 mrtva Reply with quote

robil som zalohu cez v_klay 32MB, ked sa pokusim nahrat ju do telefonu tak po stlaceni cerveneho tlacitka sa po chvilke zobrazi hlaska "A hardware I/O error was reported while accessing COM4-loader:Open:No answer from boot Chaos key2.bin" ;( skusal som x65 flasher 1035,ten zas pise "Boot code not recognized .Make sure that you have patched the bootcore with px65 midlet"takze tiez neuspesne,x65 flasher 1072 mi zase ponukne Boot method:1,boot pasword generate - no answer from BFC ping ; 2,Boot pasword - manual entry - ten som niekam ulozil a nemozem ho najst takze smola; 3,All open - bez vysledku; 4,Patched bootcore tiez bez vysledku ;(
tak neviem akym sposobom by to slo mozno cez nejaky Testpoint?
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 8:35 am    Post subject: Reply with quote

alebo si prerob zalohu v Papuovi na WinSwup,ak ti nepojde v x65Flasheri a odskrtni obe Checky a vypni telefon a kratko stlac cervene tlacidlo.Nahra ti potom celu FF cez WinSwup.
stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 9:40 am    Post subject: SL 65 uz zije Reply with quote

Tak nakoniec som skusil stiahnut este fw 50 nie od siemens ale winswup verziu a zaskrtol som prvy check, a cuduj sa svete telefon sa yapol tak to mi spadol kamen zo srdca a hlavne sa ulavilo aj penazenke (; uz som si vyberal novy telefon .

takze teraz si hned vygenerujem kodiky a ulozim ich niekam kde si na ne spomeniem nie ako minule. Dakujem vsetkym
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum