View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stiky začátečník

Joined: 13 Jan 2005 Posts: 42 Location: Podskalska 1356. Kolín
61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 1:01 pm Post subject: SL65 = mrtvolka |
|
|
Mam problem, siemens sl65 fw50.
chcel som si zvacsit pamat na 14,74 MB a pri pokluse o patch data2 mi vklay oznamil i/o error bla,blabla, chaoz key alebo nieco podobne.telefon sa neda zapnut ani neblikne. Vklay si ulozil BACKUP ale neviem ho pouzit,ak ho chcem do mobilu natiahnut oznami mi tu istu hlasku.Master kod a aj ostatne som vygenerovane mal ale neviem kam som ich ulozil takze smola, musim hladat iny sposob.Myslite ze by to slo test pointom?kde ho hladat?
dakujem za kazdu informaciu |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 1:52 pm Post subject: |
|
|
Robil si zalohu fullflash?(32MB bin) Ak ano, skus ju nahrat do telefonu a ked ju V_klay odmietne, tak skus nahrat cez x65flasher, ten to by to mal zobrat |
|
Back to top |
|
 |
stiky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 8:05 am Post subject: sl65 mrtva |
|
|
robil som zalohu cez v_klay 32MB, ked sa pokusim nahrat ju do telefonu tak po stlaceni cerveneho tlacitka sa po chvilke zobrazi hlaska "A hardware I/O error was reported while accessing COM4-loader:Open:No answer from boot Chaos key2.bin" ;( skusal som x65 flasher 1035,ten zas pise "Boot code not recognized .Make sure that you have patched the bootcore with px65 midlet"takze tiez neuspesne,x65 flasher 1072 mi zase ponukne Boot method:1,boot pasword generate - no answer from BFC ping ; 2,Boot pasword - manual entry - ten som niekam ulozil a nemozem ho najst takze smola; 3,All open - bez vysledku; 4,Patched bootcore tiez bez vysledku ;(
tak neviem akym sposobom by to slo mozno cez nejaky Testpoint? |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 8:35 am Post subject: |
|
|
alebo si prerob zalohu v Papuovi na WinSwup,ak ti nepojde v x65Flasheri a odskrtni obe Checky a vypni telefon a kratko stlac cervene tlacidlo.Nahra ti potom celu FF cez WinSwup. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
stiky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 9:40 am Post subject: SL 65 uz zije |
|
|
Tak nakoniec som skusil stiahnut este fw 50 nie od siemens ale winswup verziu a zaskrtol som prvy check, a cuduj sa svete telefon sa yapol tak to mi spadol kamen zo srdca a hlavne sa ulavilo aj penazenke (; uz som si vyberal novy telefon .
takze teraz si hned vygenerujem kodiky a ulozim ich niekam kde si na ne spomeniem nie ako minule. Dakujem vsetkym |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|