View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 4:46 pm Post subject: |
|
|
No...kdosi kdysi tvrdil,ze pokud se neprihlasis hned na te uvodni strance,ale az potom...tak to potom funguje.Jenze jsem se ted zkusil prihlasit uplne normalne na te uvodni strance a svete div se ono to jede...nechapu. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 5:02 pm Post subject: |
|
|
Norton wrote: | No...kdosi kdysi tvrdil,ze pokud se neprihlasis hned na te uvodni strance,ale az potom...tak to potom funguje.Jenze jsem se ted zkusil prihlasit uplne normalne na te uvodni strance a svete div se ono to jede...nechapu. | mě to píše cannot connect to icq |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 5:48 pm Post subject: |
|
|
Norton wrote: | No...kdosi kdysi tvrdil,ze pokud se neprihlasis hned na te uvodni strance,ale az potom...tak to potom funguje.Jenze jsem se ted zkusil prihlasit uplne normalne na te uvodni strance a svete div se ono to jede...nechapu. |
A s jakou verzí, můžu-li se ptát? Mě to s tím"nepřihlášením" funguje nejvejš do verze 3.13, což je škoda páč já bych užil googletalk, ale ten ve 3.13 jaksi ne e e...
Jinak se stICQ mám úplně tentýž problém jako paja_m55. Při přihlašování najede progressbar tak do 1/10 a šlus. Ani přeinstnout nepomáhá  |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 6:43 pm Post subject: |
|
|
Tak to nevím...nějak mi to tam neukazuje verzi ,ale podle toho kde jsem to stahoval je to 3.53.S tím progressbarem jsem na tom taky stejně. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|