View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:36 pm Post subject: bezpečné?? |
|
|
Promiňte mi tu trapnou otázku ... Je bezpečné nahrát na mobil nejnovější fw do tlefonu se zárukou?? Co všechno se změní??
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:51 pm Post subject: |
|
|
Je to bezpecne. Zostane ti vsetko, kontakty, sms, poznamky, terminy, mms,....
Odporucam ti nahrat original firmware od siemensu tak urcite neprides o zaruku. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 10:14 pm Post subject: |
|
|
EidzEm wrote: | Je to bezpecne. Zostane ti vsetko, kontakty, sms, poznamky, terminy, mms,....
Odporucam ti nahrat original firmware od siemensu tak urcite neprides o zaruku. |
No jo, ale například tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=87 se
píše Quote: | Používání níže uvedených postupů či programů není v souladu se záručními podmínkami výrobce telefonu. Jejich používáním se vystavujete riziku neuznání záruky na přístroj v případě jeho poškození. |
tak mě to docela vyděsilo...
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Ak to je fw original od siemensu tak sa nemusis bat. V zarucnych podmienkach je (vraj) povolene toto nahravanie fw prevadzat aj doma. Preto sa aj predavaju servisne kable.
A ty postupuj podla tohto navodu. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:52 am Post subject: |
|
|
A hlavně oficiální firmware /v sekci Firmware označené S/ jsou volně distribuované na stránkách Siemensu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 10:39 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | A hlavně oficiální firmware /v sekci Firmware označené S/ jsou volně distribuované na stránkách Siemensu. |
Ano,Benq-Siemens jako jeden z mala,povoluje stazeni noveho FW ze sveho webu a naslednou aktualizaci telefonu,v ramci zaruky!!!
Cekam az vyjde ona FW24 pro moji ME75 a zkusim aktualizaci pomoci sluzby "S.O.A" (ServiceOverAir)...nova rada to primo podporuje a na krabici je i nalepka za je na to telefon pripraven.
Samotne rozhrani aktualizace FW pre GPRS naleznete v menu EXTRA/SpravaPristroje....pak se vybere profil SoftwareUpdate a pak uz jen cekat......
Na MManii jsem se na to ptal...mel jsem strach ze se bude stahovat cely aktualizacni "balicek" podobne jako v PC,kterej ma nejakejch 15MB ale stahnou se jen aktualizovane soubory(asi loadery a knihovny) a velikost by mela byt do 1MB coz se da!!
Zkousel jsem spustit aktualizaci,ale vzhledem k tomu ze nova verze jeste nevysla a stavajici FW22 v telefonu mam,bylo mi oznameno ze stavajici je aktualni.... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 2:07 pm Post subject: |
|
|
SOA bohužel není tak moc bezpečný. Už několik lidí si tim telefon docela umrtvilo. Prý se normálně stáhly balíčky, proběhla aktualizace a píp - konec.. Oživování bylo docela náročný. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 6:07 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | SOA bohužel není tak moc bezpečný. Už několik lidí si tim telefon docela umrtvilo. Prý se normálně stáhly balíčky, proběhla aktualizace a píp - konec.. Oživování bylo docela náročný. |
Jo tak to jsem uz taky cetl...myslim ze na foru MobilManie,ale tam to psal clovek,kterej aktualizoval CX-70.
Kdezto nova rada x75,hlavne modely SL75,S75,ME75 a C75 to maj primo na krabici(takova ovalna zelena nalepka s textem S.O.A.) takze by na to mely bejt lip uzpusobeny....asi se spolehnu prece jen na aktualizaci pres PC a Kabel,s tim sem nikdy nemel sebemensi problem!!!!
Ten clovek co psal o sve umrtvene CX70 pomoci S.O.A.,tvrdil ze tam predtim nemel zadne patche...jen ikony menu,myslim ze to bude tim,nebo to jeste BenQ-Siemens nema uplne dotazeny.
Taky psal,ze mu servis siemensu uznal zaruku a bezplatne opravil(nutna vymena desky...celkem sila( |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|