clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 54, 55, 56  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Total Votes : 71

Author Message
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

Tak trochu s předstihem dávám navod na J2N. Je to k verzi, která se objeví až 30.5. Psal jsem to ve spěchu, tak tam bude plno překlepů.
http://www.it-g.cz/sxg75/docs/
Back to top
View user's profile Send private message
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 29, 2006 7:22 pm    Post subject: skvělé... Reply with quote

Dobrá práce.Myslím, že teď už bude vše jednoduší. Narazil jsem ale na drobný problém a to je Gimp.Nikdy jsem ho neviděl a tudíž nemám žádnou představu jak použít zmiňovaný skript a rozřezat mapu. Může někdo poradit ?? Předem díky
Back to top
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 6:45 am    Post subject: Re: skvělé... Reply with quote

kumka wrote:
Dobrá práce.Myslím, že teď už bude vše jednoduší. Narazil jsem ale na drobný problém a to je Gimp.Nikdy jsem ho neviděl a tudíž nemám žádnou představu jak použít zmiňovaný skript a rozřezat mapu. Může někdo poradit ?? Předem díky

O skriptu a GIMPU se dozvis na www.it-g.cz/sxg75 a nasledne je tam odkaz na GIMP. Je i v cestine, tak by to melo byt bez problemu. Neni cas bohuzel psat navod jeste i jinemu SW, kdyz zrovna od ma plno helpu a napoved.
Back to top
lives
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 7:39 pm    Post subject: Re: skvělé... Reply with quote

kumka wrote:

Ja jsem ve Windows nainstaloval Gimp a *.scm soubor prekopiroval do adresare k ostatnim *.scm souborum (C:\Program Files\GIMP-2.0\share\gimp\2.0\scripts). V gimpu se mi po startu objevuje v menu Script-Fu a pod tim Ot2gps. Nemusel jsem nikde nic jineho nastavovat.
Back to top
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 2:14 pm    Post subject: Re: skvělé... Reply with quote

Díky za radu, vyzkouším Smile
Back to top
krejcipetr
začátečník
začátečník

64.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 3:31 pm    Post subject: TAR Reply with quote

Tar se pekne morim s tim TARem, sice to funguje, ale je to naprosto neuveritelne pomaly. Chybi mi v j2me randomaccessfile. Ja to mam udelany pomoci InputStreamu a seeku. No uvidim, zda-li se neda sehnat nejaka jina implementace TAR na J2ME. Kdyby jste o necem vedeli tak dejte vedet.
Back to top
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 6:51 pm    Post subject: ... a další problém... Reply with quote

Tak problém Gimpu jsem vyřešil Smile Ale mám další.Nainstaloval jsem nový J2N1. (ten starší fungoval dobře) V okamžiku kdy se načítá atlas píše se na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše.Dál se neděje nic.Má někdo obdobný problém ?
Back to top
mad1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 1:26 pm    Post subject: Re: ... a další problém... Reply with quote

kumka wrote:
... na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše ....

Totéž, dal jsem tam předchozí verzi a ta šlape OK.
Back to top
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 1:50 pm    Post subject: Re: ... a další problém... Reply with quote

Aha, tak asi chyba není v mém přijímači Smile Problém je, že jsem původní soubory přepsal a tudíž jsou pryč Sad Bude někdo tak hodnej a pošle mi je na mail gpro@seznam.cz (tj. verzi starší než je z 30.5) Předem díky
Back to top
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 10:20 pm    Post subject: palm Reply with quote

Caute, uz nevladzem s tym SXG. Asi to sem nepatri, ale skusim palm. Este neviem aky, ale support SXG a software robeny na kolene ma neuspokojuje. Aj ked si cenim snahu programatorov GPSky J2N a pod... Diky za snahu. Smile. Orezavat mapy, kalibrovat a podobne... hmmm. Takto som si to nepredstavoval...
Berte to ako triezvy pohlad na svet. Smile

Idem dat inzerat - SXG predaj...
bye

david.sedivy
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

78319.68 SMM
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Miroslav Šůs wrote:
Tak ted uz mne to nabehlo a zjistil jsem v cem byl problem. Msui to byt takhle: misc.\j2n1\autoatlas\...
a ja mel podle navodu misc.\J2N1\autoatlas\... a to nejelo

kumka wrote:
Tak problém Gimpu jsem vyřešil Smile Ale mám další.Nainstaloval jsem nový J2N1. (ten starší fungoval dobře) V okamžiku kdy se načítá atlas píše se na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše.Dál se neděje nic.Má někdo obdobný problém ?

mad1 wrote:
kumka wrote:
... na displeji Atlases/Maps/Reseting GPS no a... to je vše ....

Totéž, dal jsem tam předchozí verzi a ta šlape OK.

Taky jsem to mel puvodne napsané velkým písmem a skusil jsem to přepsat na malé a stále nic. Teď to mám takhle BenQ-Siemens Device\user\Miscellaneous\j2n1\autoatlas a stejně to nemaká. Pls pomozte. Po spuštění tam mám furt jenom tohle:

Pošle mi někdo tu starší verzi na mail, pls Pray

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

Chybička asi nebude v uložení map, ale ve verzi j2n z 30.5. Měl jsem stejný problém a předchozí verze funguje. A nebo nevím. Věřím, že autor nám brzy objasní v čem může být problém
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 10:19 pm    Post subject: Reply with quote

kumka wrote:
Chybička asi nebude v uložení map, ale ve verzi j2n z 30.5. Měl jsem stejný problém a předchozí verze funguje. A nebo nevím. Věřím, že autor nám brzy objasní v čem může být problém

Taky bych prosil zaslat starsi verzi..diky

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
david.sedivy
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

78319.68 SMM
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

kumka wrote:

A mohl bych Tě poprosit o zaslání té starší verze na mail. Předem díky.

Šeďa

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Co by ste říkali tomu kdybych vytvořil stránky kde by se hromadili zkalibrované mapy pro GPSku (možná i J2N)...aby si každý nemusel delat nový,když třeba někam pojede? Něco na zpusoub souboru pro patch na x65 (stránky sou v podpisu)
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 54, 55, 56  Next
Page 31 of 56

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum