View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xman_01 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 8:29 pm Post subject: Připojení CF110 k PC pomoci USB "neoficialnim" kab |
|
|
Prosim vsechny kteri maji nejakou zkusenost ohledne pripojovani MT k PC. Koupil jsem si datovy kabel (ne od fy Siemens) a po pripojeni MT Siemens CF110 k PC neni mobil nalezen resp zadny program (Mobile phone manager , GSM communicator ) ho nemuzou najit. Co radite? Je to zalezitosti ovladace toho kabliku? Ze by nepodporoval tento typ telefonu? A nebo programy nedokazi s timto mobilem komunikovat? Popr existuje nejaky univerzalni ovladac s podporou tohoto mobilu? Pomohlo by nainstalovat software pro Datový kabel USB DCA-510 , ktery by tento telefon mel podporovat. Diky vsem. |
|
Back to top |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:17 pm Post subject: |
|
|
Mě telefon jde připojit celkem bez problémů, používám Simoco. Akorát teda nejde zobrazit Adresář a nevím proč.
Ale mám pár jiných otázek, snad někdo poradí (nechtěl jsem zakládat nový téma, protože ani nevím, do jaké řady telefon CF110 vlastně patří):
1. nevíte někdo, čím udělat zálohu fullflashe? Když připojím k V_Klay, tak se nepřipojí, protože nemá loader, což je celkem pochopitelný. Jenže nevím, čím ten loader vygenerovat.
2. existují vůbec nějaký patche na tenhle telefon? |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Jun 03, 2006 8:00 am Post subject: |
|
|
skus vygenerovat loader přes px75v1
a patche na něj nejsou ale není problém si ty standartní systémovy vygenerovat z FullFlashe přes Smelter
graficky patche vyrobit přes SPC a fonty přes Siemens CE
a CF110 asi patří do řady 75 podle přehledu _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:03 am Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | skus vygenerovat loader přes px75v1
|
To jsem zkoušel, ale nejde to. Třeba px75v1 se spustí, ale nápis Please wait tam byl asi přes čtyři hodiny, pak mi došla trpělivost. Zkoušel jsem i předchozí verze px65 a taky nic. Ještě jsem teda nezkoušel verzi px65v3, ale myslím, že to taky asi nepůjde.
pip@ wrote: |
a patche na něj nejsou ale není problém si ty standartní systémovy vygenerovat z FullFlashe přes Smelter
graficky patche vyrobit přes SPC a fonty přes Siemens CE
|
Tohle pak vyzkouším, jestli se mi podaří vygenerovat loader.
a CF110 asi patří do řady 75 podle přehledu |
Já jsem slyšel, že HW je z x55 a FW je z x65, takže těžko říct, kam patří. |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Jun 03, 2006 9:22 am Post subject: |
|
|
nevim proč to nejde... ale nějak to jít musí..
jak by jinak udělali tu Fullflash co je v zálohách?
možná se žádny kódy generovat nemusijou, a dělá se to tak jak u x55 a starších  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 10:26 am Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | nevim proč to nejde... ale nějak to jít musí..
jak by jinak udělali tu Fullflash co je v zálohách?
|
To jsem taky koukal, ale i taková fullflash mi je celkem k ničemu, když není jak ji do telefonu dostat :-/
možná se žádny kódy generovat nemusijou, a dělá se to tak jak u x55 a starších  |
Ještě jsem to nehledal, ale za chvíli se podívám. Jen krátký dotaz: není to doufám přes testpoint? |
|
Back to top |
|
 |
dec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 12:18 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, mám takovej trochu hloupej dotaz. Když je tu nový FW na CF110, ale není u něj CZ, tak předpokládám, že češtinu obsahovat nebude, je to tak? Já se jen ujišťuju, protože instalátor česky je. Díky moc za odpoveď. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|