clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Přišel ze servisu a nefachá

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Přišel ze servisu a nefachá

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:31 am    Post subject: Přišel ze servisu a nefachá Reply with quote

skoro po 3 tejdnech mi přišel mobil ze servisu a když sem ho zapnul tak se kousnul na hlavnim displeji....řek sem si že se to sem tam stane....ale když se takhle seká i po přehrátí FW tak mě to leze na nervy....Vyhodit 700kč za to abych se moch dívat na modrý oko se mi nelíbí....Neví někdo co s tim ??? Někdy se dokonce dostanu i do menu ale tam se kousne

EDIT: Zjistil sem že se to sekne v 80% když zmáčku menu...a mobil se restartuje tak kolem 2minut od zapnutí

Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

Reklamuj opravu. V profilu más bydliště Praha, tak mi celkem není jasné, kam jsi mobil "posílal". Není nad to ho doněst do servisu osobně a po (opět osobním) převzetí z opravy ho hned na místě vyzkoušet. Pokud je přístroj v záruce, o jiném něž značkovém servisu bych vůbec neuvažoval. I když na "Radlickou" v poslední době slyším jen samé stížnosti (já jsem si od nich nechal pouze kdysi přehrát na novém SX1 fw novější verzí - na počkání. Bez problémů. Jinou zkušenost s nimi naštěstí nemám - žádný z mých siemensů nikdy jejich služby nepotřeboval), přece jen máš vždy možnost jim nepovedenou opravu "omlátit o palici". Přece jen když vidím některé machry - všeuměly v "nezačkových" servisech (netvrdím že ve všech), jim bych nesvěřil ani rozbitý vysavač.
Back to top
View user's profile Send private message
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 12:58 pm    Post subject: Reply with quote

posílal sem to do servisu ke krokodýlovi.....takovej místní (SM) servis na siemensi....Rozuměj tomu víc jak na "radlický" (tam ani neví že se dá dát do mobilu starší verze FW) Ale někdě udělaly chybu...nechce se mi další měsíc čekat než se to vyřeší a utrácet další peníze
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Prosim aby se mi ozval krokodýl (jestli mu nejde ICQ tak ať se mi ozve já mu pošlu plugin do jeho mirandy) na mail mu nic poslat nemůžu..Nevim proč ale nejde to ani z jednoho mailu....(na tenhle to nejde krokodylzavináčsiemensmania.com) vzkazník mi pořád nejde..... a já už nevim jak se dohodnout :-( prosim napište mu někdo..děkuji
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 8:11 am    Post subject: Reply with quote

Řešeno soukromou cestou.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 9:11 pm    Post subject: Reply with quote

Mě to fakt nejde odesílat....Klidně vám sem pošlu co mi to píše...vzkazník mi taky opravdu nefunguje....Takže jedině tady nebo ICQ :-( Já už si nevim rady....
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum