View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 7:26 am Post subject: X65 Větráček |
|
|
Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 7:56 am Post subject: |
|
|
Teotreticky na tom nic není, jen vyvést přes spodní konektor z PIN 1 a 2 napájení, ale prakticky myslím nepoužitelné, ta baterie je velmi slabá a i kdyby jsi sehnal větráček s napájením tak okolo 3V a minimální spotřebou, tak ta baterie by moc nevydržela. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:07 am Post subject: |
|
|
nevadí ale stejně dík za odpověď  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:18 am Post subject: Atomový akumulátor |
|
|
jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:21 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  |
zajímavej názor ale dobrej _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:25 am Post subject: Re: X65 Větráček |
|
|
Hojas86 wrote: | Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. |
Teď si ještě vzpomínám, že jsou v prodeji kšiltovky s vrtulkou v kšiltu a napájené solárními články. tak to můžeš řešit takhle, bez použití MT  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:32 am Post subject: Re: X65 Větráček |
|
|
cotech wrote: | Hojas86 wrote: | Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. |
Teď si ještě vzpomínám, že jsou v prodeji kšiltovky s vrtulkou v kšiltu a napájené solárními články. tak to můžeš řešit takhle, bez použití MT  |
tak moc o to nestojím že bych si kvůli tomu kupoval kšiltuvku s vrtulkou 8) _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:33 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  _________________ sew200i
sl55
s55 |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:37 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
furcian wrote: | cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
viroman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:39 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
furcian wrote: | cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
Nechi byt pedant, ale KDYBY takovy atomovy akumulator existoval, stejne by nemohl vybuchnout, jako "nevybuchujou" atomove elektrarny... Pro vybuch treba atomove bomby je potreba hromada vybusniny... Ale to jen velmi zjednodusene a pro poskadleni...
Jinak souhlasim, ze vyvoj akumulatoru se dosti zasekl, resp. kdo vi co vsechno maji, ale zatim zadne extra novinky se neobjevili=( |
|
Back to top |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:42 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech wrote: | furcian wrote: | cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  | a si predstav ze daco radioaktivne si davas ku hlave ???? _________________ sew200i
sl55
s55 |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:48 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
furcian wrote: | cotech wrote: | furcian wrote: | cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  | a si predstav ze daco radioaktivne si davas ku hlave ???? |
Tak budes používat BT bondovku  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:52 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech wrote: | furcian wrote: | cotech wrote: | furcian wrote: | cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  | a si predstav ze daco radioaktivne si davas ku hlave ???? |
Tak budes používat BT bondovku  |
neni tato dizkuse už troooooooooooooošku mimo  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
iqlogic začátečník

109.18 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:54 am Post subject: Re: Atomový akumulátor |
|
|
cotech wrote: | furcian wrote: | cotech wrote: | jj, v tomhle směru jsou už baterie a akumulátory dávno za horizontem. Je třeba vyčkat, až výrobci přejdou na výrobu malých atomových reaktorů velikosti těch akumulátorů. A další výhoda bude, že nebudou potřeba nabíječky, jednou za rok dosypeš gram uranu a zas je na rok vystaráno... a větrák ti to utáhne i ten velkej u stropu... jen mám obavy, že to bude chvíli trvat, protože baterie jsou mnohem větší bussines  | si predstav ze sa to pokazy 1000 ludom a ked ta atomova baterka buchne co to spravy  |
No, podle toho jak jsem se bavil s jedním atomovým fyzikem, tak na atomovou bombu potřebuješ min. 5,5kg obohaceného uranu. takže ten gram v mobilu nemůže nic udělat... asi. a navíc předpokládám že tento problém výrobce vyřeší, než takový reaktorek pustí do volného prodeje  |
No ten gram uranu urobi dost ked ma energiu ako vyse 5 ton uhlia. Si vezmi ako dlho by horelo 5 ton uhlia, podla mna ten gram uranu narobi dost bordelu --> to len pre priklad  _________________ Xperia Arc S @ DoomKerneL  |
|
Back to top |
|
 |
wir2k začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:56 am Post subject: |
|
|
No, atomový akumulátor by určitě přišel vhod, nejen že by si nikdo nestěžoval jak dlouho mu vydrží mobil ( už vidím ty hádky ve fóru: No ten mobil je naprd baterka vydrží sotva měsíc nabitá!!! ) ale navíc by odpadla starost o pouliční osvětlení ( lidé by si v noci prostě svítili sami ) a to se vyplatíííí  _________________ C35i > M55 > M75 + Fujitsu SIEMENS LOOX n520 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|