View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Popika badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:44 pm Post subject: |
|
|
Lasser wrote: | Popika wrote: | Tak já teda nemám M75 ale asi bych s tím co tady říkate postupoval u nového founa tak že bych se je pokusil dle možností odlepit gumu a znova ji přilepit, ale nee nějakým sekunďákem ale klempířským tmelem který drží fest. |
Možná že by to šlo ale nevim no,co by si uviděl kdybys tu gumu strhl a nevíš jak by to reagovalo na ten plast co je pod tím(zřejmě). | S tímto tmelem mám nejlepší zkušenosti a navíc je vodostálý a pružný a hlavně pevný, spoj který jen tak po očistění toho plastu neodlepíš!!! A to ti zaručuji. _________________ )))S75((( už je v pohodě.... |
|
Back to top |
|
 |
krrttek badatel

1.50 SMM
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 9:46 pm Post subject: |
|
|
kamarád si taky přilepil gumu vteřińákem a drželo mu to...potom si šel reklamovat kvůli něčemu mobil a oni mu řekli, že muzadarmo tek kryt vymění, ale ať si příště tu gumu nepřilepuje, jinak mu to neuznaj jako reklamaci...takže nijak nepřilepovat a zkusit vyreklamovat ale třeba šlo jen o hodnýho prodejce |
|
Back to top |
|
 |
Popika badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:47 am Post subject: |
|
|
Vít Volšička wrote: | kamarád si taky přilepil gumu vteřińákem a drželo mu to...potom si šel reklamovat kvůli něčemu mobil a oni mu řekli, že muzadarmo tek kryt vymění, ale ať si příště tu gumu nepřilepuje, jinak mu to neuznaj jako reklamaci...takže nijak nepřilepovat a zkusit vyreklamovat ale třeba šlo jen o hodnýho prodejce | To je fakt, ale když jsem viděl dnes M75 tak jsem byl zděšen tím jak ty gumy jsou hrozně měkké, a nedrží vůbec na krytu. Já bych dělal pokusi a třeba si ty gumy vyrobil a pak nalepil... výhoda by byla že bych si určil barvu a hlavně kvalitu. Takové věci záleží pouze jen na vlastníkovi founa. _________________ )))S75((( už je v pohodě.... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:30 pm Post subject: |
|
|
ja osobne jsem ji tam prilepil izolepou(jak jste videli na sraze)
Ale idealni reseni to neni, takze se snad nekdy vypravim do servisu Siemense a uvidime... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
Popika badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:18 pm Post subject: |
|
|
Whitek wrote: | ja osobne jsem ji tam prilepil izolepou(jak jste videli na sraze)
Ale idealni reseni to neni, takze se snad nekdy vypravim do servisu Siemense a uvidime... | Taky jsem se lekl zda-li to je vůbec mobil Ale jinak mi to připadá blbé řešení které Siemens zvolil... zato ale mobil vypadá robustně a budí dojem že asi něco vydrží ale jen při normálním používání se dějou takové věci tak co potom když opravdu něco má vydržet v akci. _________________ )))S75((( už je v pohodě.... |
|
Back to top |
|
 |
Lasser kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:24 pm Post subject: |
|
|
Popika wrote: | Taky jsem se lekl zda-li to je vůbec mobil Ale jinak mi to připadá blbé řešení které Siemens zvolil... zato ale mobil vypadá robustně a budí dojem že asi něco vydrží ale jen při normálním používání se dějou takové věci tak co potom když opravdu něco má vydržet v akci. |
Ne fakt je to strašný tohle mě fakt dostalo když jsem zjístil co se s tím mobilem děje při normálním používáním,to je fakt velký mínus u tohohle mobilu.Ale docela mě překvapilo kolik lidí s tímhle má problém  _________________ Nejdřív C60 a pak M75-fw25,DCA-510,RC-MMC 256MB |
|
Back to top |
|
 |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 9:56 am Post subject: |
|
|
Mě se NIC takovýho s emkem nikdy nestalo. opakuju NIKDY. možná mám akorát štěstí na dobrou sérii, ale měl jsem ho přes půl roku a nikde se mi nic neodlepilo a telefon vypadal i po tý době jako novej(vyjma škrábance na zadnim krytu). Recept je velmi jednouduchej. Stačí si koupit obyč. látkové pouzdro pro jakýkoliv mobil a furt ho nosit v něm. nebudou mu vadit ani pády apod.  _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
|