clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Gumove krytky-M75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Gumove krytky-M75
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Popika
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 24, 2006 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasser napsal:
Popika napsal:
Tak já teda nemám M75 ale asi bych s tím co tady říkate postupoval u nového founa tak že bych se je pokusil dle možností odlepit gumu a znova ji přilepit, ale nee nějakým sekunďákem ale klempířským tmelem který drží fest.

Možná že by to šlo ale nevim no,co by si uviděl kdybys tu gumu strhl a nevíš jak by to reagovalo na ten plast co je pod tím(zřejmě).
S tímto tmelem mám nejlepší zkušenosti a navíc je vodostálý a pružný a hlavně pevný, spoj který jen tak po očistění toho plastu neodlepíš!!! A to ti zaručuji.
krrttek
badatel
badatel

1.50 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 24, 2006 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamarád si taky přilepil gumu vteřińákem a drželo mu to...potom si šel reklamovat kvůli něčemu mobil a oni mu řekli, že muzadarmo tek kryt vymění, ale ať si příště tu gumu nepřilepuje, jinak mu to neuznaj jako reklamaci...takže nijak nepřilepovat a zkusit vyreklamovat Whistle ale třeba šlo jen o hodnýho prodejce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Popika
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 25, 2006 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vít Volšička napsal:
kamarád si taky přilepil gumu vteřińákem a drželo mu to...potom si šel reklamovat kvůli něčemu mobil a oni mu řekli, že muzadarmo tek kryt vymění, ale ať si příště tu gumu nepřilepuje, jinak mu to neuznaj jako reklamaci...takže nijak nepřilepovat a zkusit vyreklamovat Whistle ale třeba šlo jen o hodnýho prodejce
To je fakt, ale když jsem viděl dnes M75 tak jsem byl zděšen tím jak ty gumy jsou hrozně měkké, a nedrží vůbec na krytu. Já bych dělal pokusi a třeba si ty gumy vyrobil a pak nalepil... výhoda by byla že bych si určil barvu a hlavně kvalitu. Takové věci záleží pouze jen na vlastníkovi founa.
Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 25, 2006 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja osobne jsem ji tam prilepil izolepou(jak jste videli na sraze) Very Happy
Ale idealni reseni to neni, takze se snad nekdy vypravim do servisu Siemense a uvidime...

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Popika
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 25, 2006 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Whitek napsal:
ja osobne jsem ji tam prilepil izolepou(jak jste videli na sraze) Very Happy
Ale idealni reseni to neni, takze se snad nekdy vypravim do servisu Siemense a uvidime...
Taky jsem se lekl zda-li to je vůbec mobil Ale jinak mi to připadá blbé řešení které Siemens zvolil... zato ale mobil vypadá robustně a budí dojem že asi něco vydrží ale jen při normálním používání se dějou takové věci tak co potom když opravdu něco má vydržet v akci.
Lasser
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 25, 2006 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Popika napsal:
Taky jsem se lekl zda-li to je vůbec mobil Ale jinak mi to připadá blbé řešení které Siemens zvolil... zato ale mobil vypadá robustně a budí dojem že asi něco vydrží ale jen při normálním používání se dějou takové věci tak co potom když opravdu něco má vydržet v akci.

Ne fakt je to strašný tohle mě fakt dostalo když jsem zjístil co se s tím mobilem děje při normálním používáním,to je fakt velký mínus u tohohle mobilu.Ale docela mě překvapilo kolik lidí s tímhle má problém Sad

kristus2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se NIC takovýho s emkem nikdy nestalo. opakuju NIKDY. možná mám akorát štěstí na dobrou sérii, ale měl jsem ho přes půl roku a nikde se mi nic neodlepilo a telefon vypadal i po tý době jako novej(vyjma škrábance na zadnim krytu). Recept je velmi jednouduchej. Stačí si koupit obyč. látkové pouzdro pro jakýkoliv mobil a furt ho nosit v něm. nebudou mu vadit ani pády apod. Brick wall

(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost

http://portapro.info Stránka o Porta Pro
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: