View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 4:35 pm Post subject: Nepodařila se záloha těchto dvou souborů ?? Neříkají někomu |
|
|
něco?K čemu by mohli patřit ??A co se vlastně do této složky ukládá ??Díky .
C:\System\MIDlets\RMSProtectionFile
E:\System\MIDlets\RMSProtectionFile _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 5:21 pm Post subject: |
|
|
Nic takoveho tam nemam, je to od nejake aplikace. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 6:50 pm Post subject: |
|
|
Aha tak to jsou složky aplikace Dictaphone.Nevím jak ,ale s největší preavděpodobností jsem omylem při ukončování aplikace Dictaphone špatně odmáčkl ukončení aplikace.Když jsem tuto aplikaci zkontroloval a vypnul (znova) tak se záloha povedla v SDS naprosto v pořádku.No možná by SDS mohlo mít nějaké upozornění na běžící aplikace , když při záloze požaduje všechny běžící aplikace vypnuté.Když člověk není totální jantar tak ho to napadne samo že by je měl vypnout , ale překouknout nebo přehmátnout se může každý.Jenže ono je to všechno (SDS + SX1) šité tak trochu horkou jehlou. Tak nic tak sorry že jsem stím otravoval. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|