View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kinyo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 8:50 pm Post subject: Utrhnutá koncovka na kabelu |
|
|
ahoj lidicky mam takovej problem. od kamose jsem dostal sestavenej po domacky com kabel na siemence.Ale utrhla se mi koncovka k telefonu a nedokazu zapojit dratky jak po sobe patrej protoze to byl nejakej manik a neni to vubec sestaveny podle planku ale driv to fungovalo. Kdyz mi nekdo napise tak ten kabel celej vyfotim podrobne a poslu dikas fakt mi to pomuze
//přejmenováno, dodržuj pravidla nebo ti to příště rovnou smažu (Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!); jenda.69 |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:14 pm Post subject: |
|
|
1) nadpis nema byt pomoc (mas to napsany hned pod polickem, kdyz pises prizpevek: Quote: | Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! |
2) hledej!! někde na SM už sem to viděl popsaný _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 9:14 pm Post subject: |
|
|
Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!
podle ceho to teda 'postavil' kdyz ne podle planku-schematu ?  _________________ M65@CX65, FW50 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|