clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nerad by som urobil blbost...

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nerad by som urobil blbost...

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 22, 2006 7:42 pm    Post subject: Nerad by som urobil blbost... Reply with quote

Zdravim.
S upravou MT nemam skusenosti, tak pred tym, ako nieco vyvediem, chcel by som sa uistit, ci je moje zmyslanie spravne.

Mam CX75 a na nej FW SW verzia 12. Kedze sa mi sem-tam zasekava a na fore som nasiel, ze pomoze zmena FW na vyssi, tak to chcem skusit. Potrebujem k tomu datovy kabel, bude postacovat, ak si ho vyrobim podla navodu na http://beinspired.cz/?s=clanky/servis/2/&clanek=916 ? Chcel by som sa este spytat, ci by bola najvhodnejsia pre mna najnovsia verzia FW 25 pre WinSwup. A este sa chcem spytat, ci je mozne za pomoci tohoto kabla presuvat aj subory z pocitaca do mobilu a naspat (a to VZDY iba pri vypnutom mobile?)

Ospravedlnujem sa za to, ze moje otazky su mozno hlupe, ale chcem sa vystrihat chyb. Budem vdacny za kazdu reakciu.
Back to top
View user's profile Send private message
Doxxik
všeználek
všeználek

4285.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 22, 2006 10:07 pm    Post subject: Re: Nerad by som urobil blbost... Reply with quote

CZpCZ wrote:
Zdravim.
S upravou MT nemam skusenosti, tak pred tym, ako nieco vyvediem, chcel by som sa uistit, ci je moje zmyslanie spravne.

Mam CX75 a na nej FW SW verzia 12. Kedze sa mi sem-tam zasekava a na fore som nasiel, ze pomoze zmena FW na vyssi, tak to chcem skusit. Potrebujem k tomu datovy kabel, bude postacovat, ak si ho vyrobim podla navodu na http://beinspired.cz/?s=clanky/servis/2/&clanek=916 ?.....

1) četl sis úvod k výrobě tohoto kabelu??
Quote:
S pomocí tohoto článku si můžete snadno vyrobit servisní kabel k vašemu miláčkovi z řady x65 a x75. Tento kabel je určen pro sériový port (COM) a hravě si poradí s update firmware, patchovaním i obyčejnými daty. Jedná se tedy o kabel servisní. Neváhejte a přečtěte si proto tento návod!

takže by to mělo jít...

CZpCZ wrote:
Chcel by som sa este spytat, ci by bola najvhodnejsia pre mna najnovsia verzia FW 25 pre WinSwup.

to fakt nevim, s CX75 nemám zkušenosti. Ale doporučuju ti nahrát tam FW 23, protože je originální od siemense, takže pokud se při nahrávání něco stane (třeba výpadek proudu), tak ti uznají záruku.

CZpCZ wrote:
A este sa chcem spytat, ci je mozne za pomoci tohoto kabla presuvat aj subory z pocitaca do mobilu a naspat (a to VZDY iba pri vypnutom mobile?)

tak to nechápu. s tímto kabelem budeš moct:

zapnutý telefon: přesouvat Obrázky, Zvuky, hry, aplikace, tématy, masky ...
vypnutý telefon: patchovat, přehrávat FF, přehrávat FW? ...

CZpCZ wrote:
Ospravedlnujem sa za to, ze moje otazky su mozno hlupe, ale chcem sa vystrihat chyb. Budem vdacny za kazdu reakciu.

to nic, každej je někdy nováček
wink taky sem byl rád za každou radu Hand

View user's profile Send private message Send e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sat Jul 22, 2006 10:12 pm    Post subject: Re: Nerad by som urobil blbost... Reply with quote

Doxik wrote:
to fakt nevim, s CX75 nemám zkušenosti. Ale doporučuju ti nahrát tam FW 23, protože je originální od siemense, takže pokud se při nahrávání něco stane (třeba výpadek proudu), tak ti uznají záruku.

No, tak ve fw23 mělo hodně lidí problém s foťákem.
fw25 přes winswup je jenom v lg3 (neni tam čeština ani slovenština, někde tu je napsáno, jaký jazyky tam jsou, ale myslim, že mimo jiný ruština, angličtina)
Spíš bych tam nahrál fw13 a počkal si až bude českej 25. Záruku by ti pak mohli uznat i když by to byl winswup, protože přes ten to nahrávají i v servise a jedinej rozdíl je mezi programem, kterým se to nahraje.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 9:09 pm    Post subject: Reply with quote

Vdaka za reakcie.
Este snad k tej verzii FW. Takze FW23 podla vasich rad vynecham. Preco teda radsej pouzijem FW13. Otazka teraz lezi skor tak, pre ktoru z tych verzii sa mam teda skor rozhodnut, pre original, alebo WinSwup? Kedze ohladne zaruky by nemal byt problem, skor to je o tom ktora je "lepsia". Poradite? Dakujem.
Back to top
matus201
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

Obidve su rovnake (aj winswup aj orig.) len pri winswup si mozes nastavit rychlost (Pri najvyssej rychlosti to trva asi 6 min avsak s orig. ti to zaberie asi 1 hod)
A este pokial rad hravas hry tak si nechaj 12 lebo:
fw 12 Jbenchmark asi 1400
fw 13 Jbenchmark asi 1000
Back to top
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

Tak sa skusim opytat este inak: Aky je rozdiel medzi fw12 (ktory mam a sem-tam mrzne) a fw13, ktory mi odporucali. Teda okrem toho odstraneneho zamrzania, to beriem ako samozrejmost... Ked fw 13 je pomalsia, ake ma teda vyhody? Hry nehravam prakticky vobec, tak by to pre mna nebolo az take bolestne mat nizsi benchmark.
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

No, 13 je stabilnější myslim a hlavní problém 12 jsem měl v tom, že když jsem měl vyplý zvuky a pustil nějakou javu, kde byl zvuk, tak to hrálo. Jinak si už nevzpomínam.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
CZpCZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 23, 2006 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

heh, tak to zacina byt jasna volba - zmena na fw13CZ a budem cakat na fw25CZ, presne podla rady... Very Happy
Back to top
Milan.j
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 10:57 am    Post subject: Reply with quote

Mrznout ti bude i při 13 CZ...bohužel Crying or Very sad
Teď tam mám winswup 25. Ze začátku úplně bez problémů a najednou telefon blbne. Nic jsem od té doby nenahrával, jen telefon používám. A kdy mrzne?
Vytočím číslo-ozve se připojovací "siemens" zvuk-a tak to zůstane dokud nevyndám baterku Rolling Eyes .
Za druhé-chci zvolit profil-konec-dokud nevyndám baterku d'oh!
Za třetí-telefon nezamrzne, ale mám zmeškaný hovor-chci se podívat, kdo to byl. Pic-a ikonka zmizí. No a ve zmeškaných hovorech taky nic není Brick wall Brick wall Brick wall

Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Milan.j wrote:
Mrznout ti bude i při 13 CZ...bohužel Crying or Very sad
Teď tam mám winswup 25. Ze začátku úplně bez problémů a najednou telefon blbne. Nic jsem od té doby nenahrával, jen telefon používám. A kdy mrzne?
Vytočím číslo-ozve se připojovací "siemens" zvuk-a tak to zůstane dokud nevyndám baterku Rolling Eyes .
Za druhé-chci zvolit profil-konec-dokud nevyndám baterku d'oh!
Za třetí-telefon nezamrzne, ale mám zmeškaný hovor-chci se podívat, kdo to byl. Pic-a ikonka zmizí. No a ve zmeškaných hovorech taky nic není Brick wall Brick wall Brick wall

Na to je jediná rada. Přehraj FW znovu. Tohle nejsou bugy ve FW, to už je nějaká závada...

Back to top
Milan.j
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 11:28 am    Post subject: Reply with quote

I to je možné Sad
Ale mám to tam přes měsíc (hned, jak 25 vyšla) a ze začátku pohoda.

Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Právě proto... Stala se tam nějaká chybička a FW máš teď nakouslý. Přehraj znovu a uvidíš, že to zmizí...

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum