View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pete C65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 2:23 pm Post subject: C65 se zahřívá |
|
|
zdar chlapi, mam takovej mensi problem..asi před tremi dny jsem zjistil ze se mi moje C65 zacne zahrivat, kdyz na ni chvilku neco delam.. nejdriv jsem si myslel ze se zahriva baterka, ale pak jsem ji vyndal a zjistil, ze deska telefonu pari jeste vic.. zajimavy je ze kdyz je telefon v klidu (tzn. nic snim nedelam) tak je vsechno ok, jakmile ho ale vezmu do ruky a zapnu treba nejakou hru, tak cca po dvou minutach uz cejtim jak je telefon najednou teplej....no nevim co stim, nerad bych aby mne to nekdy nebouchlo v kapse u gati a neutrhlo koule (jednou sem cet o brocovi, kterymu explodovala neoriginalni baterka v nokii)...no jinak telefon mam mam 2 roky (cca 7 pred tydnem mi skoncila zaruka) a tak pred trema mesicema se ho podarilo mame vykoupat, kdyz mi namacela kalhoty kvuli prani...okamzite jsem ho ale rozebral, vysusil fenem a nechal ho susit rozebranyho jeste asi 3dny..pak jsem ho zas slozil a vsechno fungovalo...az do ted..nevim jestli to stim souvisi, mozna to az ted zacalo nekde vevnitr korodovat a proto to asi trochu zkratuje a zahriva se to..
no chci jenom vedet jestli to je bezpecny, nebo jestli si mam radsi koupit novej telefon...dik Pete _________________ G500->M35i->C65 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:58 pm Post subject: |
|
|
Mně se zahřívala taky, i M75 se mi zahřívá.. Nějak mi to nevadí i když dobře to nejspíš nebude...
Jednou jsem omylem nechal zapnutej (u M75) foták asi 45 minut v kapse a když jsem telefon vyndal, tak teplota baterie byla asi 40°C  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 6:40 am Post subject: |
|
|
Ked sa Ti zohreje, vyber baterku a skus zistit odkial sala teplo. Ak je to pod plieskom vedla citaca SIM tak tam je zdrojova cast a moze byt ze je vadna cast nasobica napatia pre napajanie podsvietenia displaya ak je to nad citacom tak tam je VF cast a moze to byt zosikom. Skus napisat skade ide teplo. a podla toho ti skusim poradit. |
|
Back to top |
|
 |
jaby rozumbrada

Joined: 14 Mar 2005 Posts: 377 Location: Mrsklesy (Hlubočky 3)
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:22 am Post subject: |
|
|
HA!!! To je asi tím, jak máš těplou ruku. Já minulej týden nechal mobil v autě na slunku. 49,9 C!!! Asi to víc neměřilo. _________________ CSL65 rozbitej-> mám K750i- CSL65 FW53+ ELF pack+ MP3.elf
 |
|
Back to top |
|
 |
Pete C65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 10:29 pm Post subject: |
|
|
mario_liptov wrote: | Ked sa Ti zohreje, vyber baterku a skus zistit odkial sala teplo. Ak je to pod plieskom vedla citaca SIM tak tam je zdrojova cast a moze byt ze je vadna cast nasobica napatia pre napajanie podsvietenia displaya ak je to nad citacom tak tam je VF cast a moze to byt zosikom. Skus napisat skade ide teplo. a podla toho ti skusim poradit. |
tak jsem to vyzkousel a nejvic pari ten plisek vedlim SIMky..takze to bude tim napajenim podsviceni jak rikas...zchvalne jsem vypnul podsviceni, chvilku surfoval na netu a telefon se ani trochu nezahral... _________________ G500->M35i->C65 |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 9:47 am Post subject: |
|
|
Je tam spatnovazebny menic, ktory robi 15V na napajanie podsvietenia displaya moze byt vadny kondik 4,7 mikro farad, aledo shotkiho dioda prip. spinaci tranzistor. Odporucil by som ti ho poslat do servisu s tvojim popisom chyby. Ak tam nemas plombu a je v zaruke pozri este ci nie je podteceny nahodou display. |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 10:21 am Post subject: |
|
|
Vím že je to trochu OT ale měli ste někdy mínus
já teda ne nejmíň sem měl 3 stupně a to bylo -12 venku
esi to teda jde do minusu _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 9:22 pm Post subject: |
|
|
2 pluto3: teda řeší se tu opačnej problém ....
já se teda pod nulu nedostal... možná by ses dostal, pokud bys nechal mob. přes noc v mrazáku...ale mohlo by se stát, že by ti mobil opravdu ZAMRZNUL  _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|