View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
<OT> MobilDedek> heroin. Ale už pšššt, možná nás teď odposlouchává mafie... </OT> _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 4:55 pm Post subject: |
|
|
MobilDedek wrote: | ccd98 wrote: | To je v pohodě, jak to měl nějakej cizák, tak bych to neřešil (aspoň si teď koupí nějakej BQS ). BTW jestli to byla azbuka, zkus telefon rozebrat, třeba v něm najdeš i podivný malý sáčky s bílým práškem...  |
myslis ANTRAX  |
no myslim ze myslel drogy-zeby ruska mafia pasovala v tom telefone?  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 5:41 pm Post subject: |
|
|
MobilDedek wrote: | .................... ja sam jsem z Usti nad Labem |
OK, v pohode, jen jsem na takovy lidi alergickej.
Jinak jsem z Usti nad Labem, tedy z Chlumce konkretnejs, takze jestli chces s tim A57 pomoct, tak se 12.8 vracim z dovolene a 13.8 vecer budu mit cas na hrani.
Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti.
Oprava rezaneho TP se provadi bud profesionalne a to elektrovodivym lakem, nebo neprovesionalne prostym "prekreslenim" mekkou tuzkou.
V zadnem pripade nedoporucuju pouzivat cin a to ani ve forme pajeci pasty, o letovani ani nemluvim, hrozba zniceni telefonu je pri techto postupech prilis velka.
Jinak prosim zadne dalsi OT !!! (viz. pytlicky atd.) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:01 am Post subject: |
|
|
Mio wrote: | Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti. |
Nebylo by tedy ve prospěch všech siemensmaniaků, kteří doposavad řežou, a to i podle některých Krokodýlových (o němž si myslím, že věci velice dobře rozumí a je profík) návodů - např. A70, ty návody na testpointy (případně i fotky) předělat, aby nedocházelo zbytečně k destrukci telefonů Navíc s možností přehrávání FW bez zpětného spojování TP čímkoliv  _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
MobilDedek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 8:19 am Post subject: |
|
|
Mio wrote: | MobilDedek wrote: | .................... ja sam jsem z Usti nad Labem |
OK, v pohode, jen jsem na takovy lidi alergickej.
Jinak jsem z Usti nad Labem, tedy z Chlumce konkretnejs, takze jestli chces s tim A57 pomoct, tak se 12.8 vracim z dovolene a 13.8 vecer budu mit cas na hrani.
Ohledne toho TP, kazdy TP se da udelat bez preriznuti, jelikoz uzemneni pres rozumnou impedanci simuluje stejne dokonalou ztratu jakychkoli signalu jako preriznuti.
Oprava rezaneho TP se provadi bud profesionalne a to elektrovodivym lakem, nebo neprovesionalne prostym "prekreslenim" mekkou tuzkou.
V zadnem pripade nedoporucuju pouzivat cin a to ani ve forme pajeci pasty, o letovani ani nemluvim, hrozba zniceni telefonu je pri techto postupech prilis velka.
Jinak prosim zadne dalsi OT !!! (viz. pytlicky atd.) |
Ahoj je po dovolenych a ja se chci vratit k memu problemu,
forum jsem procital dost dukladne a i dalsi lidi mely problem jako ja - odblokavani se nevede z titulu BootCore -> Freia15, Joker.
Nabidl jsi mi pomoc - pomuzes
jeden priklad za vsechny http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=23146 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|