clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - BenQ-Siemens EL71

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

BenQ-Siemens EL71
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Next

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
soulharvester
začátečník
začátečník

112.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

mao7 wrote:
no takze uz tie videa idu aj v MP4 a 3GP ale musel som dat rozlisenie 176x144 neviem preco tu niekto pisal ze to ide aj v 320x240 alebo to naozaj ide Question tu pisali http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=23891 ze sa tam nastavuje 320x240 ide to niekomu v tomto rozliseni

Zkus to přehrát v uPlayeru
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=536&p=3

Kiny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

tak takováhle odpověd mi přišla přímo z Benq mobile,na dotaz kdy se bude konečně EL71 prodávat Very Happy

Pozadala jste nas o informaci tykajici se prodeje mobilniho telefonu BenQ-Siemens EL71.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili.

Telefon BenQ-Siemens EL71 se zacne prodavat v druhe polovine mesice srpen - 33 tyden. Informace o prodeji telefonu mame jiz potvrzenou. Prosime o trpelivost a
dekujeme za pochopeni.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jamie23
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 5:50 pm    Post subject: pamätova karta Reply with quote

Neviete mi niekto potvrdit ci mu fungovala v EL71 pamätova karta micro sd od kingston?
Back to top
View user's profile Send private message
mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 9:48 pm    Post subject: Re: pamätova karta Reply with quote

jamie23 wrote:
Neviete mi niekto potvrdit ci mu fungovala v EL71 pamätova karta micro sd od kingston?

ta karta by tam mala v pohode fungovat Exclamation preco sa pytas tebe v tom mobile nejde alebo rozmyslas nad jej kupou Question lebo ja si ju idem tiez objednavat

mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

Kiny wrote:
no tak to je pak špatný,ptž já se na Slovensko nedostanu,abych si ten mobil vyzvedla někde. No nic,budu si muset počkat než se třeba jednou dostane sem do čr,jinak děkuju ale;)

no mozno keby si ho tak moc chcela by sme sa mohli nejako dohodnut ja byvam v KNM to je kusok od ziliny

troska
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 7:17 am    Post subject: Re: pamätova karta Reply with quote

jamie23 wrote:

Ja tam mam 512MB od kingston a funguje v pohode
Back to top
spachal
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 9:50 am    Post subject: Reply with quote

Kiny wrote:
Telefon BenQ-Siemens EL71 se zacne prodavat v druhe polovine mesice srpen - 33 tyden. Informace o prodeji telefonu mame jiz potvrzenou. Prosime o trpelivost a
dekujeme za pochopeni.

NO HURAA! Konecne dnes alespon jedna dobra zprava, prestavam spekulovat o sedem dovozu ci Samsungu D900 Wink ...
Back to top
Kiny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

no to mi povídej,já už se poohlížela taky po jiným a díky bohu žeuž nemusím.. jinej se mi totiž vůbec nelíbí... snad tohle bude už opravdov´ý termín dodání a snad už se ho konečně dočkám.. je to ale přímo z BenQ Mobile,kde by ty informace měli snad být nejlepší...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jamie23
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 6:45 pm    Post subject: Re: pamätova karta Reply with quote

mao7 wrote:
jamie23 wrote:

ta karta by tam mala v pohode fungovat Exclamation preco sa pytas tebe v tom mobile nejde alebo rozmyslas nad jej kupou Question lebo ja si ju idem tiez objednavat

chcem ju kupit je najlacnejsia ale vieme ze siemens len tak nieco nevezme tak preto
Back to top
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5892.50 SMM
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 12:11 pm    Post subject: Re: pamätova karta Reply with quote

jamie23 wrote:

chcem ju kupit je najlacnejsia ale vieme ze siemens len tak nieco nevezme tak preto

ja myslim ze by s ni nemel byt problem, ja ji mam objednanou,,, s Kingstonem sem nemel nikdy problem... ale treba karty SanDisk mi nechtelo brat PDA od Fujitsu-Siemens, myslim ze N520.

Ale u mobilu by to melo byt OK, zvlast ta 512... Ono i 1GB by nemyl byt pro vetsinu mobilu problem. Vim ze mibily vetsinou neberou karty 2GB a vetsi.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mimoklepes
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

co sa mi prihodilo: ako som uz davnejsie pisal, mal som stale problemy s vypinanim mojho el71 (variant A506 z t-mobile), tak som ho dal druhy krat do servisu (prvy krat za 2 dni upgradli fw z 08 na 12 a vypinal sa nadalej).

presne po 30 dnoch mi teta na infolinke povedala, ze si mam pon dojst. prisiel som a chlapik za pultom hovori, ze telefon tam este nie je, lebo mi ho vymienali za novy kus a omylom ho poslali s originalnym firmverom a nie tym customizovanym od t-mobile. vraj musim pockat, kym mi daju starsiu verziu fw (co by aj sedelo, ked som pozrel na web benq-siemens, najnovsy fw tam bol 22, ale pre A506 stale len 12). hned na druhy den mi ho vydali. na moje prekvapenie tam ale nie je verzia 12 ale 31, customizovana od t-mobile. tento novy kus nie je od t-mobile, cize na nom nie je to hnusne logo. a co je este lepsie, je to variant A100, takze dufam, ze nabuduce si uz budem moct upgradovat fw aj sam z webu a nebude to bloknute.

mam ho este len 2 dni, ale zatial sa nevypol. skusal som don aj posielat kontakty cez bluetooth, zvladol to (ten stary sa pri tom vzdy vypol). dufam ze uz budem konecne spokojny.
Back to top
mao7
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

tak to sa ti teda podarilo s nimi vypiect mat tak take stastie ako ty ale to sa stane asi iba raz potom daj vediet ci ti islo prepalit firmware
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 7:29 am    Post subject: Reply with quote

Na 99,99% nepojde,lebo mu tam zase dali ten zablokovany customizovany FW.Na tom,ci ma telefon logo TMO alebo nie, prd zalezi,zalezi na tom FW,kde to je blokovane.
a123
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 11:53 am    Post subject: el71 zmena ikon??? Reply with quote

nenasiel niekto navod ako zmenit ikony na el? uz by sa mohol niekde objavit Pray
Back to top
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 11:55 am    Post subject: Re: el71 zmena ikon??? Reply with quote

a123 wrote:
nenasiel niekto navod ako zmenit ikony na el? uz by sa mohol niekde objavit Pray

no, budes si musiet este asi pockat wink

Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Next
Page 35 of 55

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum